• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: jj tak to je presne muj pripad, 8 fps all the way :-D

JAFROST: hele a netusis, jestli to jede na vsechny jadra, nebo jen na jedno jako unreal engine? netusim na cem to frci
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    mne prijde, ze jak procak tak grafika. treba 16 opky vubec nechodim ne proto, ze jsou stupidni a nudne (coz jsou), ale protoze mi jedou zcela nehratelne, casto je to treba 8fps v zapalu boje
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    procesor
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jo a jeste jedna otazka k hw narokum... co nejvic zere swtor? mam docela brutalne nizky fps na OPS a chtel bych to nejak boostnout, tak co nahradit primarne... komp mam asi 5 let starej, mozna o fous dyl a relativne vyvazenej, takze fakt nevim co to papa nejvic
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKOKY: tyjo nad pyrotechem sem vubec neuvazoval, vsechny buildy co sem koukal byly zalozeny na tom prostrednim stromu... co je na tom tretim tak dobry? pokud sem to pochopil spravne, tak ten treti je hlavne na dmg over time a ten prostredni na co nejvetsi prdy na jednu ranu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JAFROST: jj tak nejak sem si to myslel... jinak tak nejak sem hledal po netu a na noxxic a tam se lisi vybava pro dps a heal jen minimalne, takze kdyz pojedu mody pro heal a k tomu dps strom tak by to porad melo davat :-)
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    BARTUC: tak určitě doporučuju dps skill (pyro - ten třetí). Hlavně první companion je Mako a ta healuje :-)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    vyplati se ti jet DPS, je to docela zábava i do pvp a hlavně rychlo kosení s healem jako compem bohatě stačí. Jako heal zase budeš pořád lítat flashpointy, takže taky dobrá varianta.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    taak sem se konecne doplazil na 55 s mym juggem a premyslim pomalu co expit dal... mam zalozenyho agenta a mercku. Agenta asi pojedu jako snipera, ale u mercky si vubec nevim rady jakej skill tree jet... takze moje otazka pro lidi kdo maji zkusenosti s merckou: vyplati se jet dps? o kolik nizsi dmg budu mit kdyz pojedu heal skill tree... jde mi ciste o pve story content a lvleni na 55. lvl, jestli bude lepsi dps nebo heal tree... je mi jasny, ze v endgamu budu na OPS prepinat mezi obema stromy podle toho co bude potrebovat zrovna parta, ale nevim jak to hrat na expeni... nebudu se jako healer trapit s nedostatkem dps? zatim to vidim tak, ze lepsi asi bude kombinace dps + mako, alen ejsem si tim vubec jistej :-/

poradte prosim
    DWAY
    DWAY --- ---
    SKOKY: jde v nem aspon spat?
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    tak sem konečně nafarmil tauntauna. A když už ho konečně mám, tak bych ho nejradši vykuchal. Byl to strašnej voser!! :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ZACK: nema ans rad a ted mi to tu dava sezrat :D
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    ZACK: ne, pouze zde reflektuju moje herní zkušenosti, jinak je mi celkem buřt, co se u nich děje, nebo neděje:)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: mno hele lamy ams vsude :) i u vas sem potkal par faileru ze z jednoducheho FP byla cesta pekla
    ZACK
    ZACK --- ---
    JETELICEK: Vy jste si neco udelali? Ta tvoje chronicka potreba se do nich pri sebemensi prilezitosti navazet je az alarmujici.
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    MALY_BOBIK: nevím no, kdykoliv chytím v hm fp někoho z legion of kaas, tak je vždy téměř jisté, že to bude nějaký lamák, co bude ninjapullovat, failovat, dělat chujoviny atd..je to smutné, ale je to u mě skoro pravidlo
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: LOK dali 3 bose na HM DF :) pak sme to utli z duvodu brzkeho vstavani nekterych clenu :) ale snazime se to jo :) tak kdyby nekdo mel azjem ospamnete general nekdo avs nabere :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    jak ja nesnasim trailery.. kdyby radeji uvolnili alespon kratke in-game video misto tohohle paskvilu s pul sekundovymi strihy
    INF1466
    INF1466 --- ---
    world of starfighters? intristin
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam