• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    LAAZI: napr. ja si koupil datadisk ihned. respektive jsem si jej predplatil, tj. nebyl za 20 ale za 10. subscriber jsem byl po celou dobu, co jsem hral (uz nehraji)
    ZACK
    ZACK --- ---
    LAAZI: Ono to neni dlouho, co to davaj zdarma k predplatnymu (vic jak dva mesice to nebude) a byl kolem toho docela rev ze strany lidi, co si to za tech 20 koupili. Tusim Bartuc to tu takhle porizoval za mesic predplatnyho, tak ti rekne z praxe.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ZACK: takze kdyz to predplatny po mesici zrusim, tak mi to neprestane fungovat a budu moct vsecky chary zahrat az na 55 a budu mit pristup k novymu contentu (v ramci prefered statusu) ?

V tom pripade by me zajimalo kolik lidi si koupilo ten datadisk za 20 (a kolik z nich si pak predplatilo).
    ZACK
    ZACK --- ---
    LAAZI: Aby sis mohl rict, ze za 15 dostanes 20. Hacek v tom neni. Mindfuck :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    V1TEK: Podle http://www.swtor.com/free/features bys mel mit pristup ke dvema quickbarum. PRepina se to tim plusem na quickbaru myslim.
    Ja mam teda prefered a mam 4 a pouzivam 3, nicmene kdybych se uskrovnil, tak se na dva vejdu, na 26. levelu s juggernautem teda :)

Btw chapu spravne, ze kdyz si predplatim na mesic, tak za tech 15 $$$ dostanu na mesic status predplatitele a k tomu datadisk v hodnote 20 nebo je v tom nakej hacek? Nebo proc nabizeji ten datadisk za tech 20 ?
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    na vyšších levelech to rozhodně s jedním řádkem na skilly nedáváme:)

hrát F2P je čirá sebevražda
    V1TEK
    V1TEK --- ---
    Jak to dáváte na vyšších lvl s jedním "řádkem" na skilly?, jsem na lvl 15 a už teď ho mám zapráskaný jen aktivníma abilitama, tak moc nevím, jak to půjde zvládnout později..
    Jinak jsem taky teď zjistil, že při zmáčkntí ";" se mi zobrazí další skilly, ta hra je plná překvapení :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ja mam na ops tak 6-18 kdyz naskoci vsechny AOE, jinak mam ale tech 30. Jedine co ale nechapu sou lokace kde mi fps bezduvodne klesne na pulku a co z ni vyjdu tak se to zase srovna. Ty lokace ale nejsou nicim nijak narocne ani nic zajimaveho tam neni (chodba. kus louky a krovi, naka ulicka)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORREST: mno world bos je neco jinyho, tam se ti nacte oblast a ses de facto na jednom miste, ale ops se proad hejbes, meni se ti prostredi, neustale se neco nacita, je to daleko vetsi zahul na komp... nemyslel sem si, ze to bude takovej mazec, normalne mivam tak kolem 30 fps, coz je relativne v pohode hratelny (stredni detaily), ale na ops mam od zacatku do konce maximalne 10 fps, ve vetsich chumlech i 6 fps a to se fakt neda poradne hrat... minimalne tankovat se s tim neda ani nahodou, tak sem byl nucen rozjet ranged dps, kde je pravdepodobnost ze neco zeseru o dost mensi a tanka budu tahat jen na 8man opsky no, coz me teda pekne sere, protoze tank me bavi neskutecne...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ne, ze bych neveril, ale.. neverim. v 16man operaci, kdyz se rozjely area efekty, tak to slo klidne na 8fps a to u me neni v pohode a procak to ani nahodou nevytahne. hral jsem to tedy v 1600x1200 ve v podstate minimalnich detailech bez aa a podobnych nesmyslu
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: Ale 12 hracu pri zabijeni World Boss jelo v pohode.
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: K tem jsem se jeste nedostal. :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORREST: v ops?
    FORREST
    FORREST --- ---
    OMNISLASH: Ja to hraju na stejne karte, temer maximalni detaily a jede mi to v pohode.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MALY_BOBIK: Ano, ale urcite ne na ultra-high detaily, nebo jak v nextgetn klubiky ten konsensus dopadl.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: njn to je ta nejlepsi mozna varianta :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: chodím fp a pvp. tam loď není potřeba ;)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: tak ja se svou 8800gt jsem asi na dne minimalnich pozadavku (sic ruku na srdce, tak bombasticky ta hra na minimalni detaily, ktere jsem tam mel, rozhodne nevypadala), ale vzhledem k tomu, ze uz jsem (po roce) unsubnul a je velka sance, ze uz se ke hrani nevratim, to zatim resit nebudu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: na novejsi komp nejsou zdroje, resp zdroje by se nasly, ale manzelka by se se mnou rozvedla, takze se snazim vyresit situaci nejak vic salamounsky :-D pokud by slapal swtor jen na jedno jadro, tak by se to snad dalo vyresit taktem a rozhozeni jednotlivych operaci na jednotliva jadra, aby swtor bezel na svym... upgrade grafiky by byl moznej i financne, protoze co sem koukal, tak lepsi grafika nez moje Nvidia gtx 270 stoji par supu a je 2x tak vykonna :-D mno uvidim, chtelo by to nejakou detailnejsi analyzu, ale na to ja nemam zkusenosti ani vzdelani...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: jak uz tady (stejne jako jinde) bylo receno, ssd v swtoru nema zadny podstatny vliv. ze to znas z jinych her, znamena jen to, ze jine hry pri loadu delaji opravdu predevsim to, co se ocekava - nacitaji z disku. swtor ale pri loadech dela vetsinu casu nejake pochybne ritualy a realne cteni z disku se na celkove dobe zase tolik nepodepisuje. nevim, zda je to nejake ultra neefektivni konvertovani textur, priprava modelu nebo synchro se serverem, u te hry je mozne vsechno. dusledek je ale takovy, ze pokud bys pri pripadnem prechodu na ssd u swtoru ocekaval rychlejsi nacitani, byl bys nemile prekvapen
    co se tyce jader - vim, ze nekdo v gilde rikal, ze ma tez dve a presto mu opky slapou dobre. osobne moc neverim tomu, ze by zrovna shit jako hero engine byl tak dobre optimalizovan na vice jader, ze by vice nez dve jadra na cpu mohla nejak vyrazne pomoci. spise bych vsazel na rychlejsi grafiku nebo novejsi cpu obecne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam