• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: jak uz tady (stejne jako jinde) bylo receno, ssd v swtoru nema zadny podstatny vliv. ze to znas z jinych her, znamena jen to, ze jine hry pri loadu delaji opravdu predevsim to, co se ocekava - nacitaji z disku. swtor ale pri loadech dela vetsinu casu nejake pochybne ritualy a realne cteni z disku se na celkove dobe zase tolik nepodepisuje. nevim, zda je to nejake ultra neefektivni konvertovani textur, priprava modelu nebo synchro se serverem, u te hry je mozne vsechno. dusledek je ale takovy, ze pokud bys pri pripadnem prechodu na ssd u swtoru ocekaval rychlejsi nacitani, byl bys nemile prekvapen
    co se tyce jader - vim, ze nekdo v gilde rikal, ze ma tez dve a presto mu opky slapou dobre. osobne moc neverim tomu, ze by zrovna shit jako hero engine byl tak dobre optimalizovan na vice jader, ze by vice nez dve jadra na cpu mohla nejak vyrazne pomoci. spise bych vsazel na rychlejsi grafiku nebo novejsi cpu obecne
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ještě ke kompu, netušíte na kolika jádrech jede swtor? testoval sem zatizeni kompu a zjistil sem, ze nejvetsi problem u me je nejspis procak a samozrejme grafika, kdy procesor je zdiman na plny pecky po celou dobu co swtor bezi a grafika jede tak nejak prapodivne... nadruhou stranu ramky to sezralo tak 2,5g coz neni tak desny a kapacitne mi to staci... mno a samozrejem disk je velkej problem, kdy ssd by pomohl jako svina... nicmene by me fakt zajimalo, kolik jader vyuziva swtor, protoze upgrade prociku na vicjadrovej model nez mam ted by me stalo par kacek a pokud by to zlepsilo herni performance, tak bych do toho mozna i k vanocum sel...
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    MALY_BOBIK:

a lod získáš jak, když ses vykašlal na dromund kass ;)
    WRATA
    WRATA --- ---
    MALY_BOBIK: Dost o tom pochybuju
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: ja mám operativa 25 a o Dromundu ví jen z doslechu

jinak co myslíte pojede mi na tomhle SWTOR? http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/G51Vx/#specifications
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: dekuju za radu, jedu ted arsenal mercku (atm 24. lvl) a powertecha taky planuju, hrozne me zajima jako tank ve srovnani s juggem... kazdopadne potrebuju nejaky ranged dps, protoze jako jugg ops 16man proste nezvladam z duvodu kompu, se 6 fps se proste tankovat neda, ale jako dps z dalky by to melo jit lip... zatim me mercka neskutecne bavi, tak sem na to zvedavej do budoucna az bude vyssi lvl... jinak co se itemizace tyce, kdyz pojedu itemizaci na dps, zvladnu i neco uhealovat kdyz respecnu na healerskej skill tree? koukal sem, ze je tam relativne malej rozdil v modech a typci u nas v klanu prepinam na ops co sem videl mezi dps a healerem, tak nakolik je to efektivni?

btw takova blbina... zalozil sem si assasina abych mel lvl 15 na dalsi bounty event a rikal sem si fajn, sem lvl 10 dam si black talon a pujdu na dromund kaas, jen si dropnu focus... mno tak sem nakonec dal k dnesnimu dni uz 9x black talon a focus porad nepadl custom z toho posranyho robota, takze uz mam skoro lvl 15, na dromund sem se jeste nedostal a sem preexpenej jak hovado zase :D
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC:
    tož...pyro merc je můj main, opravdu není problém přejet v dmg snipera (kor když jim teď nerfnou orbital) i s nedávnou opravou rail shot heatu. Takže vřele doporučuju...hodně boss fightů je designováno tak, že se člověk musí občas hýbat a tam je opravdu pyro > arsenal (bo arsenal je klasický missile turret). Co se týče itemizace, je to stejné jako u ostatních dps, takže capnout accuracy a pak to vše rvát už jenom do poweru (s trochou surge ofc)

na levelení bych ovšem určitě zvolil arsenal - má lepší survivability a díky pasivnímu armor penetration má i lepší aoe, což se při expení a zabijení těch miliard slabých mobů hodí hodně

Vlastně mám i powertecha, ale ten zatím jenom tankuje, takže feedback zatím není
    ZACK
    ZACK --- ---
    JAFROST: 4GB je pohoda, vic stejne nepouzije.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKOKY: mno ja pvp moc neholduju, takze to stavim spis na pve... zkusim arsenal a pak se uvidi :-)
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    BARTUC: já s pyrem v pvp exceluju. V podstatě je to celý stavěný na Rail shotu kterej máš co 6 zadarmo díky unload a powershotu. Dneska sem ho teprv dal na 51, takže nevim jakej je pyro na maxu v pořádnym ops, ale s heat sem zatim neměl problémy :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: na nahravani pomuze akorat disk (ssd) to vim z jinych her... kazdopadne sem ted koukal, ze procik jede na 100% takze limit bude tam a v grafice nejvetsi... hmm to by chtelo celej novej komp, ale na to nemam, takze se budu muset spokojit s lagama :-D
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    me to na ty srackoidni sestave kdysi dost pomohlo prave, ale mel jsem 2 GB, ted 6GB a rozdil to je silenej, takze zalezi, kde je ten start :D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    zrovna ram imo vubec nepomuze. mam 8GB a nahravaci casy i rychlost jsou stejne mizerne, jako u cloveka s 4GB-
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    BARTUC: vubec nevim, kazdopadne jsem rad, ze mi hra jede v klidu na pet let starym kompu a s mojim casem se do opsek necpu, takze to jde i ve warzonach snaset. Kazdopadne procak, ramka, grafika, vsechno urcite pomuze.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: jj tak to je presne muj pripad, 8 fps all the way :-D

JAFROST: hele a netusis, jestli to jede na vsechny jadra, nebo jen na jedno jako unreal engine? netusim na cem to frci
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    mne prijde, ze jak procak tak grafika. treba 16 opky vubec nechodim ne proto, ze jsou stupidni a nudne (coz jsou), ale protoze mi jedou zcela nehratelne, casto je to treba 8fps v zapalu boje
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    procesor
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jo a jeste jedna otazka k hw narokum... co nejvic zere swtor? mam docela brutalne nizky fps na OPS a chtel bych to nejak boostnout, tak co nahradit primarne... komp mam asi 5 let starej, mozna o fous dyl a relativne vyvazenej, takze fakt nevim co to papa nejvic
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKOKY: tyjo nad pyrotechem sem vubec neuvazoval, vsechny buildy co sem koukal byly zalozeny na tom prostrednim stromu... co je na tom tretim tak dobry? pokud sem to pochopil spravne, tak ten treti je hlavne na dmg over time a ten prostredni na co nejvetsi prdy na jednu ranu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JAFROST: jj tak nejak sem si to myslel... jinak tak nejak sem hledal po netu a na noxxic a tam se lisi vybava pro dps a heal jen minimalne, takze kdyz pojedu mody pro heal a k tomu dps strom tak by to porad melo davat :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam