• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    DWAY
    DWAY --- ---
    Mno ja ted za 2 mesice jako subscriber hral cca 8 hodin, takze sem to zase unsubscribnul.

(zaplatil sem si kvuli datace, a pak sem na to zapomnel) :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    V1TEK: nemas za co :-) me na tom hlavne bavi to, ze i kdyz to uz hraju treti mesic, tak porad o ty hre nevim skoro nic... jak sem nehral wow, tak mi tuna veci nedochazi a ucim se to postupne a to me fakt bavi :-) jediny co me trochu sere je repetetivnost pri expeni jednotlivejch charu, kdy az na pribeh je to porad to samy, ale to se da krasne vyresit pres expeni pres fp a jen projitim pribehaku :-) ted me ale ceka poradny vytuneni mercky a hunteni achievementu :-D
    V1TEK
    V1TEK --- ---
    BARTUC: taky mě to docela chytlo, takže dík za tip;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LAAZI: imho nejlepsi jak to udelat ted kdyz clovek nechce platit mesicne, ale jednorazova investice mu tolik nevadi je zaplatit si mesic, cimz dostanes expanzi a k tomu si koupit pres hru 5500 cc za polovicni cenu. Bude te to stat sice 800, ale za tu cenu budes mit expanzi a navic za ty cc si budes schopen odemknout vetsinu veci co bys mel jako subscriber... akorat nebudes moct chodit ops, ale jinak by se to dalo hrat na pohodu...

kazdopadne ja zkusil sub a zustal sem sub... sice sem musel prehodnotit par veci co se penez tyce, takze misto obeda za 120 kc si davam obed za 80 a diky tomu usetrim na sub a sem spokojenej :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    funguje to presne jak se tu pisete, na mesic zaplatit sub a dostanete full content, akorat az spadnete do preffered statusu tak nebudete moct chodit ops...

kazdopadne ja aktivne vyuzivam 3 skoro plny bary a mam co delat abych to uklikal, mozna delam neco spatne, ale tech skillu je docela dost... nicmene me ta hra fascinuje a bavi cim dal vic, prave finisuju mercku, protoze 16man ops s tankem nedam :-D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    LAAZI: napr. ja si koupil datadisk ihned. respektive jsem si jej predplatil, tj. nebyl za 20 ale za 10. subscriber jsem byl po celou dobu, co jsem hral (uz nehraji)
    ZACK
    ZACK --- ---
    LAAZI: Ono to neni dlouho, co to davaj zdarma k predplatnymu (vic jak dva mesice to nebude) a byl kolem toho docela rev ze strany lidi, co si to za tech 20 koupili. Tusim Bartuc to tu takhle porizoval za mesic predplatnyho, tak ti rekne z praxe.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ZACK: takze kdyz to predplatny po mesici zrusim, tak mi to neprestane fungovat a budu moct vsecky chary zahrat az na 55 a budu mit pristup k novymu contentu (v ramci prefered statusu) ?

V tom pripade by me zajimalo kolik lidi si koupilo ten datadisk za 20 (a kolik z nich si pak predplatilo).
    ZACK
    ZACK --- ---
    LAAZI: Aby sis mohl rict, ze za 15 dostanes 20. Hacek v tom neni. Mindfuck :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    V1TEK: Podle http://www.swtor.com/free/features bys mel mit pristup ke dvema quickbarum. PRepina se to tim plusem na quickbaru myslim.
    Ja mam teda prefered a mam 4 a pouzivam 3, nicmene kdybych se uskrovnil, tak se na dva vejdu, na 26. levelu s juggernautem teda :)

Btw chapu spravne, ze kdyz si predplatim na mesic, tak za tech 15 $$$ dostanu na mesic status predplatitele a k tomu datadisk v hodnote 20 nebo je v tom nakej hacek? Nebo proc nabizeji ten datadisk za tech 20 ?
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    na vyšších levelech to rozhodně s jedním řádkem na skilly nedáváme:)

hrát F2P je čirá sebevražda
    V1TEK
    V1TEK --- ---
    Jak to dáváte na vyšších lvl s jedním "řádkem" na skilly?, jsem na lvl 15 a už teď ho mám zapráskaný jen aktivníma abilitama, tak moc nevím, jak to půjde zvládnout později..
    Jinak jsem taky teď zjistil, že při zmáčkntí ";" se mi zobrazí další skilly, ta hra je plná překvapení :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ja mam na ops tak 6-18 kdyz naskoci vsechny AOE, jinak mam ale tech 30. Jedine co ale nechapu sou lokace kde mi fps bezduvodne klesne na pulku a co z ni vyjdu tak se to zase srovna. Ty lokace ale nejsou nicim nijak narocne ani nic zajimaveho tam neni (chodba. kus louky a krovi, naka ulicka)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORREST: mno world bos je neco jinyho, tam se ti nacte oblast a ses de facto na jednom miste, ale ops se proad hejbes, meni se ti prostredi, neustale se neco nacita, je to daleko vetsi zahul na komp... nemyslel sem si, ze to bude takovej mazec, normalne mivam tak kolem 30 fps, coz je relativne v pohode hratelny (stredni detaily), ale na ops mam od zacatku do konce maximalne 10 fps, ve vetsich chumlech i 6 fps a to se fakt neda poradne hrat... minimalne tankovat se s tim neda ani nahodou, tak sem byl nucen rozjet ranged dps, kde je pravdepodobnost ze neco zeseru o dost mensi a tanka budu tahat jen na 8man opsky no, coz me teda pekne sere, protoze tank me bavi neskutecne...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ne, ze bych neveril, ale.. neverim. v 16man operaci, kdyz se rozjely area efekty, tak to slo klidne na 8fps a to u me neni v pohode a procak to ani nahodou nevytahne. hral jsem to tedy v 1600x1200 ve v podstate minimalnich detailech bez aa a podobnych nesmyslu
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: Ale 12 hracu pri zabijeni World Boss jelo v pohode.
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: K tem jsem se jeste nedostal. :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORREST: v ops?
    FORREST
    FORREST --- ---
    OMNISLASH: Ja to hraju na stejne karte, temer maximalni detaily a jede mi to v pohode.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MALY_BOBIK: Ano, ale urcite ne na ultra-high detaily, nebo jak v nextgetn klubiky ten konsensus dopadl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam