• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LAAZI: ja prave premyslim, jestli mi to nezere moc kompu... snazim se co nejvic optimalizovat performance kvuli ops, aby to bylo aspon trochu hratelny a po jedny ops sem to nemusel vypnout, protoze mi krvaci oci z toho lag festu...

JAFROST: ja si s tim prave ted hraju a snazim se to nejak optimalizovat v ramci rotatci a tak, tak nad tim premyslim jak nejoptimalneji to nastavit... zatim sem si nasel svuj system kterej docela funguje, ale porad mi to prijde silene zmatecny a hlavne sem zjistil, ze nezvladam moc klidat kombinace s+cokoliv :-D
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Já to mam u všech stejný, navíc se každý char vždycky učim znovu :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kdyz sme u rozliseni a nastaveni... pouzivate nekdo borderless windowed mod?

a jeste k nastaveni baru: pouzivate pro jednotlivy postavy ruzny rozmisteni baru, nebo mate dycky stejne rozlozeny bary?
    DWAY
    DWAY --- ---
    C:\Users\<tvuj uzivatel>\AppData\Local\SWTOR\swtor\settings\client_settings.ini

tady to mam ja v osmickach
    DWAY
    DWAY --- ---
    V1TEK: zkus vlezt do konfiguraku a nastavit to rozliseni rucne. Mi to jednou z nejakeho duvodu nastavilo rozliseni na 10x3 :-D To byl zazitek
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    V1TEK: tak to slysim po prve
    V1TEK
    V1TEK --- ---
    Nevíte náhodou proč se pří každém puštění naprosto podělá rozlišení, a obvykle mi to hodí 800x600? - není na to nějaký patch, nebo něco podobně šikovného?, je to otrava, pokaždé tu grafiku nastavovat..
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    SKOKY: v pvp je itemizace taková: expertise > všechno ostatní...pokud hraješ pvp tanka, nacpi si do geau endurance augmenty, pokud jsi dps/healer tak 32mainstat augmenty. Navíc se ve WZ všelijak podivně scaluje, takže bych to moc neřešil
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    máte někdo zkušenosti s pvp buildem? Hraje expertise opravdu rozhodující roli. Protože mé itemy jsou na vyšším lvl než max modifikace pro PvP, kde sice dostanu expertise, ale tratim na endurace a willpower.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: marauder ma 3 plne listy skillu pak mam jednu na buff (ta ma asi 5 policek) pak mam bar na potky a posledni na blbosti jako je litak, raket boty, fleetpass, transport a transporty na deily

mercka pouziva 3 aktivne 2, pak mam zase dva na potky a transport
    asik ma 3 aktivni listy a zase dve na potky a transport :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SQUINT: mno to je prave muj problem, nekourim, nepiju, do hospody nechodim :-D takze si fakt usetrim nej na zradle
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: jako vsech 8 bo kolik jich je pristupnych? magor, ja se ztracim uz na tech trech :-D
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    BARTUC: já to beru tak že jednou nejdu do hospody a mam na sub :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: v tomhle ma asi abrtuc pravdu to se vyplati asi nejvic, pokud chces teda hrat jne f2p. Coz znamena jen FP, PVP a deily s achivemntama.

jinak co se baru tyce ja vyuzivam vsechny ale je fakt ze nemam zaplnena vsechna policka :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORREST: ja mam dva na ativky utocny a healovaci, pak mam jeden na defenzivni veci jako cleanse a tak ( ten mam u postavicky na klikani mysi v dosahu) a to mi vicemene zatim saci... pak mam jeden bar na priority pass, mounty a tak a sem happy
    FORREST
    FORREST --- ---
    Ja osobne co jsem se dostal na vyssi levely, tak tech baru tedy pouzivam vyrazne vic...
    2 na aktivni skills; jeden na leceni a kraviny a jeden na podpurne veci.
    Nekde kolem lvl 40 jsem pridal jeste jeden na dalsi defensivni veci.
    Takze jedu cca na 5ti.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Mno ja ted za 2 mesice jako subscriber hral cca 8 hodin, takze sem to zase unsubscribnul.

(zaplatil sem si kvuli datace, a pak sem na to zapomnel) :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    V1TEK: nemas za co :-) me na tom hlavne bavi to, ze i kdyz to uz hraju treti mesic, tak porad o ty hre nevim skoro nic... jak sem nehral wow, tak mi tuna veci nedochazi a ucim se to postupne a to me fakt bavi :-) jediny co me trochu sere je repetetivnost pri expeni jednotlivejch charu, kdy az na pribeh je to porad to samy, ale to se da krasne vyresit pres expeni pres fp a jen projitim pribehaku :-) ted me ale ceka poradny vytuneni mercky a hunteni achievementu :-D
    V1TEK
    V1TEK --- ---
    BARTUC: taky mě to docela chytlo, takže dík za tip;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LAAZI: imho nejlepsi jak to udelat ted kdyz clovek nechce platit mesicne, ale jednorazova investice mu tolik nevadi je zaplatit si mesic, cimz dostanes expanzi a k tomu si koupit pres hru 5500 cc za polovicni cenu. Bude te to stat sice 800, ale za tu cenu budes mit expanzi a navic za ty cc si budes schopen odemknout vetsinu veci co bys mel jako subscriber... akorat nebudes moct chodit ops, ale jinak by se to dalo hrat na pohodu...

kazdopadne ja zkusil sub a zustal sem sub... sice sem musel prehodnotit par veci co se penez tyce, takze misto obeda za 120 kc si davam obed za 80 a diky tomu usetrim na sub a sem spokojenej :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    funguje to presne jak se tu pisete, na mesic zaplatit sub a dostanete full content, akorat az spadnete do preffered statusu tak nebudete moct chodit ops...

kazdopadne ja aktivne vyuzivam 3 skoro plny bary a mam co delat abych to uklikal, mozna delam neco spatne, ale tech skillu je docela dost... nicmene me ta hra fascinuje a bavi cim dal vic, prave finisuju mercku, protoze 16man ops s tankem nedam :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam