• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    V1TEK: A prave proto ti to pravdepodobne resetuje to nastaveni. Vypada to, ze si hra z nejakeho duvodu nemuze ulozit konfigurak
    V1TEK
    V1TEK --- ---
    DWAY: mám taky osmičky, ale tenhle soubor jsem najít nedokázal - ani když jsem ho vyhledával v celém systému, tak bez úspěchu, zkusím se ještě mrknout po netu, jestli nenajdu nějakou odpověď..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LAAZI: ja mam 5 let a vic staryho kompa, takze performance drop taky nepozoruju, protoze to nema kam klesat :-D

LAAZI: ja byl na dvou ops s juggem, zjistil sem, ze to muj komp nedava absolutne, tak sem rerollnul na mercku, abych aspon mohl knedlit z dalky :-D tak sem zvedavej
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    BARTUC: Ale ops nehraju.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    BARTUC: No imho zere, ale ja sem upgradoval kvuli BF4 na i5/gtx760, takze zadnej performance drop nedetekuju.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LAAZI: ja prave premyslim, jestli mi to nezere moc kompu... snazim se co nejvic optimalizovat performance kvuli ops, aby to bylo aspon trochu hratelny a po jedny ops sem to nemusel vypnout, protoze mi krvaci oci z toho lag festu...

JAFROST: ja si s tim prave ted hraju a snazim se to nejak optimalizovat v ramci rotatci a tak, tak nad tim premyslim jak nejoptimalneji to nastavit... zatim sem si nasel svuj system kterej docela funguje, ale porad mi to prijde silene zmatecny a hlavne sem zjistil, ze nezvladam moc klidat kombinace s+cokoliv :-D
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    BARTUC: Ja pouzivam borderless windowed mod pac me sral ten splashscreen pokazdy kdyz sem to tasknul.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Já to mam u všech stejný, navíc se každý char vždycky učim znovu :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kdyz sme u rozliseni a nastaveni... pouzivate nekdo borderless windowed mod?

a jeste k nastaveni baru: pouzivate pro jednotlivy postavy ruzny rozmisteni baru, nebo mate dycky stejne rozlozeny bary?
    DWAY
    DWAY --- ---
    C:\Users\<tvuj uzivatel>\AppData\Local\SWTOR\swtor\settings\client_settings.ini

tady to mam ja v osmickach
    DWAY
    DWAY --- ---
    V1TEK: zkus vlezt do konfiguraku a nastavit to rozliseni rucne. Mi to jednou z nejakeho duvodu nastavilo rozliseni na 10x3 :-D To byl zazitek
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    V1TEK: tak to slysim po prve
    V1TEK
    V1TEK --- ---
    Nevíte náhodou proč se pří každém puštění naprosto podělá rozlišení, a obvykle mi to hodí 800x600? - není na to nějaký patch, nebo něco podobně šikovného?, je to otrava, pokaždé tu grafiku nastavovat..
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    SKOKY: v pvp je itemizace taková: expertise > všechno ostatní...pokud hraješ pvp tanka, nacpi si do geau endurance augmenty, pokud jsi dps/healer tak 32mainstat augmenty. Navíc se ve WZ všelijak podivně scaluje, takže bych to moc neřešil
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    máte někdo zkušenosti s pvp buildem? Hraje expertise opravdu rozhodující roli. Protože mé itemy jsou na vyšším lvl než max modifikace pro PvP, kde sice dostanu expertise, ale tratim na endurace a willpower.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: marauder ma 3 plne listy skillu pak mam jednu na buff (ta ma asi 5 policek) pak mam bar na potky a posledni na blbosti jako je litak, raket boty, fleetpass, transport a transporty na deily

mercka pouziva 3 aktivne 2, pak mam zase dva na potky a transport
    asik ma 3 aktivni listy a zase dve na potky a transport :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SQUINT: mno to je prave muj problem, nekourim, nepiju, do hospody nechodim :-D takze si fakt usetrim nej na zradle
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: jako vsech 8 bo kolik jich je pristupnych? magor, ja se ztracim uz na tech trech :-D
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    BARTUC: já to beru tak že jednou nejdu do hospody a mam na sub :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: v tomhle ma asi abrtuc pravdu to se vyplati asi nejvic, pokud chces teda hrat jne f2p. Coz znamena jen FP, PVP a deily s achivemntama.

jinak co se baru tyce ja vyuzivam vsechny ale je fakt ze nemam zaplnena vsechna policka :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORREST: ja mam dva na ativky utocny a healovaci, pak mam jeden na defenzivni veci jako cleanse a tak ( ten mam u postavicky na klikani mysi v dosahu) a to mi vicemene zatim saci... pak mam jeden bar na priority pass, mounty a tak a sem happy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam