• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: To se o rikalo i o ewokach. Dollars must flow :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: jenomze na pazaak se jim lidi pravdepodobne vyserou. A na Sabacc je to holt moc brzo v timeline :-D
    ZACK
    ZACK --- ---
    JETELICEK: Pazaak ohlasi deset minut potom, co zjisti, jestli a jak vydelava Hearthstone.
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    KABIS:
    aj ještě dodatek - nic jako offtank v 16ce neexistuje...oba tankové musí být na stejné úrovni (ekvipově, skillově), protože ve většině případů se prostě v tankování střídají (přetauntovávání, odbíhání, bla bla)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    jn celkově jsem dost zklamaný...člověk si zvykne na war thunder a pak přijde taková skoro flashová arkáda:)

zatím mě přišla hratelná jenom gunship, bo ve scoutovi a strikefighterovi je skoro nemožné se zorientovat, ovládání je hodně divné, nastavení výhledů taky.. +kdyby aspoň na té Makeb mapě fungovala nějaká gravitace...

každopádně další expanze určitě ponese jméno "world of pazaak", kde si budete za vyprogresované pazaak commendations pořídit lepší desku na virtuální herní stůl...
    DWAY
    DWAY --- ---
    FIONOR: jo, mi to slo normalne. Celkem rychlovka, zadna krec.
    BENKENOBI
    BENKENOBI --- ---
    EOLIS: Ja zkoušel pár her. A musel jsem se nahlas smát jaký jsem v létání noob. Prostorová orientace pražádná a míření na nule. Ale jinak dojmy kladné, mapy super, sice jenom domination mod ale zábava to je. Spíš se těším jestli do budoucna přidají třeba ničení velkých křižníků.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EOLIS: ja ne, litani me nejak vubrc nelaka, mudim tunit svyho mercika
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    EOLIS: Ja!...... Bych moc rad, pokud mi zbude trocha casu. :(
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    Tak co? Kdo dnes večer zkusí ty Galactic Fighters?
    KABIS
    KABIS --- ---
    BARTUC: :D tak to u me nastesti nehrozi :D

MALY_BOBIK: tak jestli jak off by to slo, tak to asi prubnu.. Ale s nenacitanim prvnich spawn mam problem taky a to se pak tankuje blbe :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KABIS: pujcky sou rozhodne mensi bic nez moje zena to mi ver... dotedka me pri vzpomince na ranu od ni bolej tehda zlomeny zebra :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    KABIS: tak to sme natom podobne :) nejvic me sere ze se mi nekdy proste neco nenacte. tady plosnak, tamhle mobka co se "MUSI HNEH ZABIT" nebo naka jina picovina.
    KABIS: mno mas tam 2x vic plosnaku od hracu jak na 8 man :D
    KABIS: ja mam herku ale jako offtank se da hrat ta 16. jinak i jako DPS tam mam nekdy problem.
    KABIS
    KABIS --- ---
    BARTUC: resim podobny problem, akorat u me nehrozi zena ale hypoteka :))

JETELICEK: no jejda. Bych si musela vyzkouset, ale to me asi nekdo nevezme. "hele, mam na pytel komp, chci vam zkusit tankovat 16 op, kdyz to nepujde tak se mrknete uprostred ops po nekom jinym" :)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    KABIS: potvor je stejně samozřejmě, ale je tam 2x víc blesků, ohňů, krve, semene a výstřelů od dalších 8 lidí mno.. a to je fps drop jak sviňa :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: hehe
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: co se v mladi nauci.. ^_^
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TYRAEL: na to si musim pockat, asi bych neukecal ze moje 7 mesicni dcerka potrebuje novej komp nutne :-D
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    BARTUC: Od toho jsou přeci děti, abys tvrdil že ten počítač pořizuješ pro ně, :oD
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KABIS: njn ale kde na to brat chechtaky :-D kdybych rekl manzelce, ze si porizuju novej komp, tak mi vymeni zamky kdyz budu v praci :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam