• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    KABIS: potvor je stejně samozřejmě, ale je tam 2x víc blesků, ohňů, krve, semene a výstřelů od dalších 8 lidí mno.. a to je fps drop jak sviňa :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: hehe
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: co se v mladi nauci.. ^_^
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TYRAEL: na to si musim pockat, asi bych neukecal ze moje 7 mesicni dcerka potrebuje novej komp nutne :-D
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    BARTUC: Od toho jsou přeci děti, abys tvrdil že ten počítač pořizuješ pro ně, :oD
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KABIS: njn ale kde na to brat chechtaky :-D kdybych rekl manzelce, ze si porizuju novej komp, tak mi vymeni zamky kdyz budu v praci :-D
    KABIS
    KABIS --- ---
    BARTUC: mhm, cas poridit novy pc :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    8man mi tez jely v pohode, pricemz 16man prakticky nehratelne. potvor je imo stejne, rozdil je v poctu hracu a abilit, ktere jsou na scene. ability jsou obecne nejvetsi zrout fps. ono i tech 16 hracu bezi v pohode, dokud jen stoji, nebo se hybou. jakmile ale zacnou vsichni najednou castit, jde to do haje
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KABIS: vic potvor, a hlavne vic lidi kteri delaji bordel svejma abilitama... ono je sakra rozdil, jestli tam mas treba 4 sorcky co ti pusti aoe, nebo jich tam mas 10...
    KABIS
    KABIS --- ---
    BARTUC: to chapu. N a 16m je nejak vyrazne vic potvor nebo mnozstvi je stejne, jsou. Jen tuzsi?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KABIS: mno ja byl zatim 16 man a tam se to fakt neda, kdyz je klid, tak mam kolem 15 fps a kdyz se to rozjede, tak nemam pres 6 fps, nedky to dropne i na 3 fps a s tim se fakt tankovat neda... planuju to mi tak, ze na 8 man fps budu moct s obema a na 16 man s merckou jako dps, protoze tankovat bych se fakt neodvazil, protoze ta reakcni doba je fakt spatna s takhle nizkym fps a hlavne z toho desne boli oci...
    KABIS
    KABIS --- ---
    BARTUC: mam cca 4 roky stary ntb (tyjo, mozna uz 5) a normalne tankuju 8mi clene ops (16 jsem jeste nezkousela). Mam dva problemy - dlouhy loading a obcas chvili. Nevidim prvni spawn porvor u bosse (dalsi uz ok). Hraju na low a v tom fullscreen windowed.
    DWAY
    DWAY --- ---
    V1TEK: A prave proto ti to pravdepodobne resetuje to nastaveni. Vypada to, ze si hra z nejakeho duvodu nemuze ulozit konfigurak
    V1TEK
    V1TEK --- ---
    DWAY: mám taky osmičky, ale tenhle soubor jsem najít nedokázal - ani když jsem ho vyhledával v celém systému, tak bez úspěchu, zkusím se ještě mrknout po netu, jestli nenajdu nějakou odpověď..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LAAZI: ja mam 5 let a vic staryho kompa, takze performance drop taky nepozoruju, protoze to nema kam klesat :-D

LAAZI: ja byl na dvou ops s juggem, zjistil sem, ze to muj komp nedava absolutne, tak sem rerollnul na mercku, abych aspon mohl knedlit z dalky :-D tak sem zvedavej
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    BARTUC: Ale ops nehraju.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    BARTUC: No imho zere, ale ja sem upgradoval kvuli BF4 na i5/gtx760, takze zadnej performance drop nedetekuju.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LAAZI: ja prave premyslim, jestli mi to nezere moc kompu... snazim se co nejvic optimalizovat performance kvuli ops, aby to bylo aspon trochu hratelny a po jedny ops sem to nemusel vypnout, protoze mi krvaci oci z toho lag festu...

JAFROST: ja si s tim prave ted hraju a snazim se to nejak optimalizovat v ramci rotatci a tak, tak nad tim premyslim jak nejoptimalneji to nastavit... zatim sem si nasel svuj system kterej docela funguje, ale porad mi to prijde silene zmatecny a hlavne sem zjistil, ze nezvladam moc klidat kombinace s+cokoliv :-D
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    BARTUC: Ja pouzivam borderless windowed mod pac me sral ten splashscreen pokazdy kdyz sem to tasknul.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Já to mam u všech stejný, navíc se každý char vždycky učim znovu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam