• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    KABIS: uz taham ubdate

jinak em i mimodek nasel kde ma SWTOR skryte UI :)

c/Users/Chytrak Bob/AppData/Local/SWTOR/swtor/settings
    KABIS
    KABIS --- ---
    MALY_BOBIK: ja jsem to tak hodila mamce a bezi normalne
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SAMGARR: hele da se to... je to opruz z hlediska velikosti inventare a podobnejch blbin, ale da se... ja bych do porucoval na mesic si to subscribnout... dostanete expanzi a navic si muzete za credity nakoupit spoustu veci za ten mesic... ale pokud nepocitate s engamem, tak se to hrat da
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    FIONOR: jako mezihra dobrý..nicméně štve mě fakt, že se kvůli této "mezihře" vykašlali na ten seriozní endgame pve/pvp content...kdy bude NiM Dread paláce a pevnosti (to je jakože rétorická otázka)? Na jaře má vyjít elder scrolls online..pokud do té doby nepřinesou nějaký "wow, hustý" obsah, tak jim zase tuna hráčů odejde
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    starfighter je děsivá nuda, ovládání naprosto příšerné (wtf pohyb kurzoru myši mimo "firing arc"?!), přehlednost na bojiští k posrání (minimapa wtf?) imperiální "letadýlka" ošklivé jak cyp (ale to není moc relevantní argument)

a samozřejmě tady kór více než kde jinde je znát obrovský rozdíl mezi těmi co u toho sedí furt/hodinu denně...Jakýkoliv teoretický skill, který tam může člověk mít je naprosto přebit a přehlušen nagrinděným vybavením lodičky. Tak trochu problém jako třeba v EVE online.

Jiných módů se jen tak nedočkáme, když teprve za 3 měsíce, nebo kolik se to má otevřit pro ty ubohé F2Ps
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    FORREST: jsme oba preferred, zatim to docela jde. Jen me zajimalo jestli v pozdejsi fazy hry neni nejaky zasadni omezeni.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Kdo hraje.. co říkáte na starfighter? Za mě to je super oživení hry. Sice by to mohlo být o fous promakanější, na druhou stranu to je jednoduché, vyladěné a jediný co mě trochu vadí, že si člověk tu loď zase nějak extra personalizovat nemůže. Jinak doufám, že budou i větší bitvy a jiné módy. Obrana křižníku atp.
    FORREST
    FORREST --- ---
    SAMGARR: Ja F2P vydrzel hrat par hodin do lvl10.
    Na lehke hrani by to asi ale mohlo stacit. Zvazil bych jednu malou investici, at jsi alespon prefer.
    ZACK
    ZACK --- ---
    SAMGARR: timhle stylem uplne v pohode
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Hrajete nekdo f2p? Da se to slusne hrat? Jde mi o PvE ve dvou hracich, zadny honeni levelu a equipu.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak to testnu a uvidíme. dám pak vědět jak to dopadlo
    DWAY
    DWAY --- ---
    SQUINT: jo jde to, ale neni to 100% predtim mi to fungovalo normalne, a ted po me z nejakeho duvodu chce repair. Coz pravdepodobne znamena bye bye SWTOR, protoze sem strasne liny se s tim mazat.
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    MALY_BOBIK: tak to jo...ale s tim kopirovanim to dle meho nazoru pujde jelikoz prekopirujes jen klienta a to uz jsem delal..sice u jiny hry ale taky jsem ji stahnul jen jednou a prekopiroval na dalsi PC a v pohode to slapalo takze bych se toho nebal
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SQUINT: kopirovat 35gg kabelem jde rychle, stahovat SWTOR u zeny kde je net 4mega je na dlooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouho.

takze si oprvadu nemyslim ze to vyjde na stejno
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    MALY_BOBIK: myslim si ze kopirovat 35 giga nebo stahovat 35 giga vyjde docela nastejno
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    daji se SW prekopirovat aby fungovali ? s tim ze bych pak dal naky repair nebo tak neco ?

nechce se mi stahovat 35gg :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ZACK: ale tak je mozne ze nekdo par techle demntu si vzal domu jako hracku pro deti a par jich pak i bylo chytrejsich :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: jako jo, je fakt ze Ewok "whatever class it is", uplne moc nedava smysl. To zas jo :)

Ewoci maji byt primitivove. Ale tak co uz. Jak se rika: "Co mi neni rovno, po tom je mi hovno" :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Ja to moc nezkoumal, postrehl jsem jen jeden clanek, ktery se tim zaobiral. Nikdo nezpochybnuje, ze by snad neexistovali. Jen o nich proste nikdo nevedel (ano presne z toho duvodu, ze tech forem je spousta a vetsina nikho nezajima), proste si zrali svoje korinky na svy planete a protoze ta nebyla nijak strategicky dulezita, tak ani nebyl duvod ji navstevovat, natoz ty maly dementy tahat s sebou, ze jo :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: jako jo no. Ale nikde ani nebylo receno, ze se vyvinuli az v New Republic Era :)

Jinac si nevzpominam ze by zminili ze je nikdo predtim nevidel. To ze zrovna Endor party nevedela ze Ewoci existuji. Ono vzhledem k tomu kolik je zivotnich forem v galaxii, tak by me celkem prekvapilo kdyby znali vsechny.
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Rika kdo? Nikdo je predtim nevidel. Najednou prijde EA a rozhodne, ze vlastne jo, ze je vesmir zna (a pak o nich zase zapomnel asi :). To je fuk, jen rikam, ze kdyz dojde na lamani chleba, nejaka casova posloupnost a kanon nejsou tak dulezity, jako vysledovka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam