• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    KABIS
    KABIS --- ---
    MALY_BOBIK: ja jsem to tak hodila mamce a bezi normalne
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak to testnu a uvidíme. dám pak vědět jak to dopadlo
    DWAY
    DWAY --- ---
    SQUINT: jo jde to, ale neni to 100% predtim mi to fungovalo normalne, a ted po me z nejakeho duvodu chce repair. Coz pravdepodobne znamena bye bye SWTOR, protoze sem strasne liny se s tim mazat.
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    MALY_BOBIK: tak to jo...ale s tim kopirovanim to dle meho nazoru pujde jelikoz prekopirujes jen klienta a to uz jsem delal..sice u jiny hry ale taky jsem ji stahnul jen jednou a prekopiroval na dalsi PC a v pohode to slapalo takze bych se toho nebal
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SQUINT: kopirovat 35gg kabelem jde rychle, stahovat SWTOR u zeny kde je net 4mega je na dlooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouho.

takze si oprvadu nemyslim ze to vyjde na stejno
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    MALY_BOBIK: myslim si ze kopirovat 35 giga nebo stahovat 35 giga vyjde docela nastejno
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    daji se SW prekopirovat aby fungovali ? s tim ze bych pak dal naky repair nebo tak neco ?

nechce se mi stahovat 35gg :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ZACK: ale tak je mozne ze nekdo par techle demntu si vzal domu jako hracku pro deti a par jich pak i bylo chytrejsich :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: jako jo, je fakt ze Ewok "whatever class it is", uplne moc nedava smysl. To zas jo :)

Ewoci maji byt primitivove. Ale tak co uz. Jak se rika: "Co mi neni rovno, po tom je mi hovno" :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Ja to moc nezkoumal, postrehl jsem jen jeden clanek, ktery se tim zaobiral. Nikdo nezpochybnuje, ze by snad neexistovali. Jen o nich proste nikdo nevedel (ano presne z toho duvodu, ze tech forem je spousta a vetsina nikho nezajima), proste si zrali svoje korinky na svy planete a protoze ta nebyla nijak strategicky dulezita, tak ani nebyl duvod ji navstevovat, natoz ty maly dementy tahat s sebou, ze jo :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: jako jo no. Ale nikde ani nebylo receno, ze se vyvinuli az v New Republic Era :)

Jinac si nevzpominam ze by zminili ze je nikdo predtim nevidel. To ze zrovna Endor party nevedela ze Ewoci existuji. Ono vzhledem k tomu kolik je zivotnich forem v galaxii, tak by me celkem prekvapilo kdyby znali vsechny.
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Rika kdo? Nikdo je predtim nevidel. Najednou prijde EA a rozhodne, ze vlastne jo, ze je vesmir zna (a pak o nich zase zapomnel asi :). To je fuk, jen rikam, ze kdyz dojde na lamani chleba, nejaka casova posloupnost a kanon nejsou tak dulezity, jako vysledovka.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: tak ewoci ale existovali :) Sabacc mam pocit ze ne. Myslim ze ten se vyvinul z Pazaaku az pozdeji. Pravda muzu se plest.
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    KABIS:
    přemýšlím, kde se dá aspoň teoreticky počítat s main tankem a offtankem

...okay..první boss v DF..může být, druhý boss....možná taky, ale stejně si i offtank musí brát ty heavyhitting addy. Třetí boss? Ok tam se dá s offtankem počítat na 100%...čtvrtý boss už ne, pátý taky určitě ne

V DP..první boss ne, druhý ne, třetí taky ne, čtvrtý taky ne, pátý čistě teoreticky...
    Ale pokud je to blbý HM na 16ce, tak se určitě jako off svezeš s davem:)

Mno a v NiM TFB ...tam se na offtanka též vůbec nehraje
    (btw radujte se a veselte - dali jsme konečně TFB time run..ano ano, půlka z vás už pláče štěstím a druhá obrací oči k domácímu TTH oltáříčku...díky)
    KABIS
    KABIS --- ---
    JETELICEK: progenitor a republika ;) tak u nas chodim kvuli equipu jako "off", ale znamena to ze kdyz staci jeden tank tak tankuje main a na bossech zacina on, casto mi prijde ze z hlediska taktiky to mam narocnejsi :)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    KABIS: taktiky jsou úplně stejné..ty se liší jenom v jednotlivých módech. Nicméně vždy platí (snad až na eternity vault a karagga palace), že oba tanci musí dělat stejnou činnost..Na jakém jsi serveru btw (a pokud zní odpověď "Tomb of fredon nadd", tak pak už jenom stačí hrát za imperium a říct herní nick)
    KABIS
    KABIS --- ---
    JETELICEK: taktiky maji byt ale podobne jako v 8, ne? Tak ja nemam equip uplne spatny a ac nemam tolik zkusenosti, nemyslim si ze tankuju blbe, takze tak... Potrebovala buch vyzkouset no :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Ja reagoval na tu druhou cast tveho prispevku.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: tak prinejmensim ne z me strany. Ja ewoky jebu do huby (ne doslova) Pravda poridil sem si hutt cartell (cti zaplatil sem si jeden mesic) a stejne sem to nedotahl dal nez na lvl 51. Nejak mi prijde ten Makeb nudny, snad se to trosku rozbehne pozdeji, az se k tomu zas dostanu.
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: To se o rikalo i o ewokach. Dollars must flow :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: jenomze na pazaak se jim lidi pravdepodobne vyserou. A na Sabacc je to holt moc brzo v timeline :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam