• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    juknete prosim nekdo po ocku, jestli se da jet mercka podle tohohle...

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=624205

diky moc
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: jj jsem, jsem v gilde s bobikem... hele a to plati i pro arsenal merc?
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC:
    pokud jsi na tomb of freedon nadd, tak si dáme klidně rande...jinak ty mody platí tak jak jsem psal - power+surge, power+accuracy (enhancementy), power (mods)..nic víc, nic míň
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: hmm me na nej fakt vsichni odkazuji alespon co se tyce statu jaky mam mit :-D nicmene pokud by byl nekdo kdo hraje mercku ochotnej mi do posty napostovat screeny svych modu, nebo se nekde sejit treba na fleete abych to opsal, tak bych byl moc vdecnej
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: ja tedy vetsinou ctu, jak je noxxic na hovno a jak pred nim lidi varuji :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: mam ted 108,6 accuracy tech, 70,6 surge a asi 23 crit zbytek power a malinko alacrity... hraju arsenal merce, libi se mi ty raketky a system heat signature... noxxic beru za bernou minci, protoze se me na nej vsichni odkazujou...
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC:
    takže....rada čislo 1 - vykašli se na noxxic...to píše zřejmě nějaký chuj po lobotomii, je tam spousta špatných informací (tedy především pro tanky)

nejlepší dps je pyromerc, arsenal je zase jednodušší.

Ten gear co koupíš za commendation (ale pak i ten co padá v ops) je plný špatných a nepotřebných módů (alacrity, crit, apod), takže trvá celkem dlouho, než toho nasbíráš tolik, abys vytvořil dokonalou itemizaci. A ta je následující: jako dps se absolutně s dovolením vyser na crit, udělej si cap accuracy 110% tech attack, zkus mít surge aspoň těch 71-72% a vše ostatní..naprosto vše cpi pouze do poweru. Augmenty si pořizuj Aim+32/end+20
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    btw shanim cloveka co ma naskilenxho dps merce. potreboval bych probrat modifikace, protoze se blizim k 72 a 78 modum a mam omezeny moznosti chozeni do ops, gze to chci stavet na jistotu a neexperimentocvat. hedu arsenal merce a uz mam skoro staty co sou na noxxic jako recomended, ale nejak mi ti nestimuje a nechxi zbytecne utracet prasule... k tomu se vaze dotaz cislo dve. pokud bych na fleete koupil na ultimate commendacky elej jeden set co je u sebe, tak dostanu se k idealni performance svy postavy, nebo to musim nejak kombinovat?
    FORREST
    FORREST --- ---
    BARTUC: Ja dostal celkem dost prodejem veci z balicku, co se mi nelibily. Kdyz dostanes neco o co je zajem, tak to je par set tisic kreditu jen to lupne.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: je to mozny, nezkoumal sem to nejak do podrobna...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: pokud vim, tak prave ten cap zvednout nejde. na nejakych 300 nebo 350K se zkratka nedostanes. ano, muzes si je vykoupit, ale ma to jeden hacek - ta autorizace te na gtn vyjde draz, nez kolik muzes takhle ziskat :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: tusim ze tam je miznost si zvedniut ten cap, nebonse k nim nejak dostat... ja to teda se svejma 15k neresim, ale neck takivyho sem tam zahlidl
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    a na kredity. ty se imo nijak odemknout nedaji
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JAFROST: penize mas ale jsou v bance, vse se ale da vochcata tema balickama. pokud sis platil pas CC pokokot tak si jen nakup odemceni a mas to. budes F2P prefired ale budes mit odemcene vlastne vse az na opsky
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    nn, vůbec o nic, kromě peněz, který ale pokud znovu předplatíš opět budou...
    FORREST
    FORREST --- ---
    JAFROST: A z toho co mam ted fyzicky ve hre neprijdu o nic? Jen se mi k tomu zamce pristup do budoucna?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    FORREST: Byl bys f2p prefered. Mám to odskoušeno, takže v klidu :)
    FORREST
    FORREST --- ---
    Mel bych dotaz.
    Celou dobu hrani jsem subscriber. Ted jsem se k tomu nejakou dobu nedostal, a ani nedostanu, tak jsem premyslel, ze bych predplatne zrusil, nez bude zase cas hrat.
    Myslel jsem, ze pri zruseni predplatneho se stanu prefered, ale na strankach mi to psalo ze bych byl F2P, jak to je?
    Navic co jsem se dival, tak i prefered je nechutne omezenej.
    Prisel bych touto zmenou o neco co uz mam, nebo jenom bych k tomu nemel pristup v budoucnu? Myslim jako credity pres clip, veci v inventari, ktere presahnou jeho velikost, veci v cargu a podobne.
    Diky predem za vsechny odpovedi.
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    lol dneska jsem se dozvedel ze ve starfighterech muze litat i companion :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    KABIS: uz taham ubdate

jinak em i mimodek nasel kde ma SWTOR skryte UI :)

c/Users/Chytrak Bob/AppData/Local/SWTOR/swtor/settings
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam