• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    FORREST: Byl bys f2p prefered. Mám to odskoušeno, takže v klidu :)
    FORREST
    FORREST --- ---
    Mel bych dotaz.
    Celou dobu hrani jsem subscriber. Ted jsem se k tomu nejakou dobu nedostal, a ani nedostanu, tak jsem premyslel, ze bych predplatne zrusil, nez bude zase cas hrat.
    Myslel jsem, ze pri zruseni predplatneho se stanu prefered, ale na strankach mi to psalo ze bych byl F2P, jak to je?
    Navic co jsem se dival, tak i prefered je nechutne omezenej.
    Prisel bych touto zmenou o neco co uz mam, nebo jenom bych k tomu nemel pristup v budoucnu? Myslim jako credity pres clip, veci v inventari, ktere presahnou jeho velikost, veci v cargu a podobne.
    Diky predem za vsechny odpovedi.
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    lol dneska jsem se dozvedel ze ve starfighterech muze litat i companion :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    KABIS: uz taham ubdate

jinak em i mimodek nasel kde ma SWTOR skryte UI :)

c/Users/Chytrak Bob/AppData/Local/SWTOR/swtor/settings
    KABIS
    KABIS --- ---
    MALY_BOBIK: ja jsem to tak hodila mamce a bezi normalne
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SAMGARR: hele da se to... je to opruz z hlediska velikosti inventare a podobnejch blbin, ale da se... ja bych do porucoval na mesic si to subscribnout... dostanete expanzi a navic si muzete za credity nakoupit spoustu veci za ten mesic... ale pokud nepocitate s engamem, tak se to hrat da
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    FIONOR: jako mezihra dobrý..nicméně štve mě fakt, že se kvůli této "mezihře" vykašlali na ten seriozní endgame pve/pvp content...kdy bude NiM Dread paláce a pevnosti (to je jakože rétorická otázka)? Na jaře má vyjít elder scrolls online..pokud do té doby nepřinesou nějaký "wow, hustý" obsah, tak jim zase tuna hráčů odejde
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    starfighter je děsivá nuda, ovládání naprosto příšerné (wtf pohyb kurzoru myši mimo "firing arc"?!), přehlednost na bojiští k posrání (minimapa wtf?) imperiální "letadýlka" ošklivé jak cyp (ale to není moc relevantní argument)

a samozřejmě tady kór více než kde jinde je znát obrovský rozdíl mezi těmi co u toho sedí furt/hodinu denně...Jakýkoliv teoretický skill, který tam může člověk mít je naprosto přebit a přehlušen nagrinděným vybavením lodičky. Tak trochu problém jako třeba v EVE online.

Jiných módů se jen tak nedočkáme, když teprve za 3 měsíce, nebo kolik se to má otevřit pro ty ubohé F2Ps
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    FORREST: jsme oba preferred, zatim to docela jde. Jen me zajimalo jestli v pozdejsi fazy hry neni nejaky zasadni omezeni.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Kdo hraje.. co říkáte na starfighter? Za mě to je super oživení hry. Sice by to mohlo být o fous promakanější, na druhou stranu to je jednoduché, vyladěné a jediný co mě trochu vadí, že si člověk tu loď zase nějak extra personalizovat nemůže. Jinak doufám, že budou i větší bitvy a jiné módy. Obrana křižníku atp.
    FORREST
    FORREST --- ---
    SAMGARR: Ja F2P vydrzel hrat par hodin do lvl10.
    Na lehke hrani by to asi ale mohlo stacit. Zvazil bych jednu malou investici, at jsi alespon prefer.
    ZACK
    ZACK --- ---
    SAMGARR: timhle stylem uplne v pohode
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Hrajete nekdo f2p? Da se to slusne hrat? Jde mi o PvE ve dvou hracich, zadny honeni levelu a equipu.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak to testnu a uvidíme. dám pak vědět jak to dopadlo
    DWAY
    DWAY --- ---
    SQUINT: jo jde to, ale neni to 100% predtim mi to fungovalo normalne, a ted po me z nejakeho duvodu chce repair. Coz pravdepodobne znamena bye bye SWTOR, protoze sem strasne liny se s tim mazat.
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    MALY_BOBIK: tak to jo...ale s tim kopirovanim to dle meho nazoru pujde jelikoz prekopirujes jen klienta a to uz jsem delal..sice u jiny hry ale taky jsem ji stahnul jen jednou a prekopiroval na dalsi PC a v pohode to slapalo takze bych se toho nebal
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SQUINT: kopirovat 35gg kabelem jde rychle, stahovat SWTOR u zeny kde je net 4mega je na dlooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouho.

takze si oprvadu nemyslim ze to vyjde na stejno
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    MALY_BOBIK: myslim si ze kopirovat 35 giga nebo stahovat 35 giga vyjde docela nastejno
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    daji se SW prekopirovat aby fungovali ? s tim ze bych pak dal naky repair nebo tak neco ?

nechce se mi stahovat 35gg :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ZACK: ale tak je mozne ze nekdo par techle demntu si vzal domu jako hracku pro deti a par jich pak i bylo chytrejsich :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam