• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    MALY_BOBIK: za pozvani do guildy bych byl nadsen. Server predpokladam Tomb of freedon nadd? Jakou frakci hrajete? Jsou guildy spolecne pro frakce nebo jak to funguje?
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    MALY_BOBIK: to je dobry vedet i pro ostatni, ja se planuju v lednu k swtor vratit a rad bych k nakejm cechum a myslenka lidi z nyxu se mi zamlouva uplne nejvic :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PEDROBEAR: pribirame i casual hrace :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    PEDROBEAR: omezeni v jakym smeru myslis? Pokud pojedes pres pribehovou linku a pridruzeny questy, tak v podstate rozdil nepoznas... nemas sice k dispozici rested xp, takze expis o 50% pomaleji a mas zoufale malej inventar, ale jinak se da celej pribeh bez problemu projit az do konce... restrikce je pak velika v lvlu, protoze das maximalne 50 a na 55. lvl by sis musel zajistit expanzi (treba zaplacenim jednoho mesice subscribe, coz z tebe navic udela preffered a rapidne ti zlepsi moznosti hrani), pripadne je restrikce na pocet warzone a flash pointu na tejden, takze pokud bys chtel expit pres fp, tak mas jako f2p smolika, pac jich das jen par za tyden... nicmene pribeh si krasne projdes jak f2p celej, ale vyrazne doporucuju obetovat tech 316 kc na jeden mesic subscribe, protoze za to dostanes preffered status a navic kompletni expanzi...
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    zdravim, jak velke omezeni je z hlediska expu na free to play? Hrajete nekdo v nejake casual guilde?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    nedaji se nejak farmit gray helix componenty? jinak nez questama?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak sem zvedavej, jestli stihnu do konce eventu dat legendary u gree, respektive nafarmit dostatek itemu na to abych to pak mohl naklikat :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    jetelicku nemas nekde odkaz na asika tanka ? tak nak stale nevim jake augmenty. mody tak zhruba vim
    KABIS
    KABIS --- ---
    JETELICEK: toho average jsem si predtim nevsimla :) tak ja nepropocitavam slozite, jsem si to s radosti udelala jako brain teaser ;)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    KABIS: jsou tam samozřejmě hodnoty aji na "average gear"..jinak to imho prostě hlavně dobře pracuje s diminishing returns, takže nemusíš sam(a) nic složitě propočítavat (a zároveň to bere v potaz tank squishiness)
    KABIS
    KABIS --- ---
    JETELICEK: ja jsem na to koukala, ale nejak se mi to proste nezamlouvalo...
    Dva geary, to je hudba budoucnosti, zatim mam 162/168 rating, takze to samo o sobe je prace jeste na nejakou chvili :)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    KABIS: mno v tom linku, který jsem Ti postoval na to už algoritmus mají. Jinak samozřejmě se musí brát v potaz, že třeba fortress je především physical dmg taken a naopak palác force dmg taken. Ideální stav je samozřejmě ten, kde má tank dva geary, mezi kterýma přehazuje (defense / shield+absorb)

Jinak nějaké programy, nebo funkce na výpočet "squishiness" (aka jak moc velký jsi máslo) se taky na swtor fórech najdou
    KABIS
    KABIS --- ---
    Tak jsem se hecla a udelala si programek kterymu zadam celkovy pocet bodu v def/shirld/absorb, program vezme vsechny kombinace bodoveho rozlozeni a testuje to proti 100 utokum (acc a crit si nastavuju), utoky jsou jak byt maji takze se tam random rolluje.. Docela zajimave :) jeste se musim dostat ke hre abych se mrkla ba svoje bonusy a tak a pripocitala to, tak jsem zvedava co mi vyjde.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: jj ten prvni bonus si urcite necham, ale na ten potrebuju jen 2 casti, gze to je v pohode a to uz mam tusim na 72 armoringach, slo mi ciste o ten druhej bonus na ten rail shot, ale podle toho jak to pouzivam, tak rail shot mam v rotaci jen kdyz mam plnou heat signature, takze tech 8% zvyseni vyuziju jednou za uherak, takze to asi rozhazu
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    pokud hraješ arsenal, tak ten první setbonus je natolik super, že bych si v 78 gearu nechal klidně i 69 armoringy..a on in zvýšený crit na powershot v pyru je moc fajn..takže go for it
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: mno pokud kupuju veci za ultimatky na fleete, tak tam setovy bonusy nejsou jestli se nepletu a k temhle itemum se momentalne dostanu mnohem driv nez k 78 itemum z dropu co maji setovej bonus, takze sem premyslel nechat si 2 casti setu 72 (armoringy aspon) a zbytek udelat 78 a postupem castu nahradit armoringy tema setovejma abych mel 4 casti...

btw taky mi doslo, ze mi chybi 5% critu z buffu od operativa, kteryho jeste nemam vyexpenyho, takze na tom musim taky maknouta pak muzu ubrat crit na modech a budu setjne na 25 :-)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    v arsenalu hodně dobrý bonus, v pyru naprostý must have

a navíc proč by sis je nedržel...mít 78 setový armoring, nebo 78 nesetový armoring-...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: ajo, me nedochazi, ze do crit chance se pocita i aim... tak to potom jo... mno ja se budu snazit drzet tech 110 accuracy, 70 surge a nejak mezi 20 - 25 crit a budu jen menit a pridavat power postupne...

btw vyplati se drzet 4 kusy setu na tech 8% dmg rail shotu, nebo je to overkill?
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: protože mám hodně velký "aim" + pyro má v základu větší crit než arsenal
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: jasny, me jde ciste o sumar kolik mas enhancementu na surge a kolik na accuracy... akorat fakt nechapu jak to, ze mas tak vysokej crit kdyz nemas jedinej mod na crit, ja mam implanty a asi 2 enhancementy a mam jen 24 :-D
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: hmm teď nevím, ale tuším, že mainhand je power+surge a offhand taky asi? nebo je tam power+accuracy? I když ono je to ve výsledku jedno, kam ty mody nacpeš
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam