• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: me se to globalne moc libi, sice to mam na minimalni detaily ,ale i tak je to moc prijemny pokoukani... ikdyz je fakt, ze nektery animace pohybu sou trochu zvlastni, nicmene to neni nic co by mi rusilo pozitek z hrani
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ta ma otazka nebyla pokus o trolovani. vazne by me zajimalo, jak to vidite. na jistem jinem diskuznim serveru me totiz jeden clovicek presvedcoval o tom, ze ta animace je naprosto otresna (a on to preci pozna, protoze je grafik a delal v hernim studiu!!11), postavicky se hybou jako igracci a zhnusilo jej to po case na tolik, ze to prestal hrat. zajimalo by me tedy, jak to vidi ostatni. zda jen ja jsem ten exot, kteremu to prijde naprosto normalni a naopak snad i vcelku sympaticke na pohled
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jj taky mam tu zkusenost... sice sem se setkal uz s par idiotama v fp ktery totalne ignorovali vsechny, delali picoviny a pak me jeste servali ze sem curak, ale jinak fakt velice pozitivni zkusenosti zatim
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    ETHAN: musim říct, že se člověk málokdy setká s nějakym idiotem, co by ostatním nadával... naštěstí.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Zatím jsem měl docela dost kliku na lidi. Hraju hodně WoW a tam vím tak nějak první poslední, ale v SWTOR jsem naprostý začátečník a zatím jsem se nesetkal s tím, že by tam někdo někoho urážel, jakmile něco neví nebo nedává a naopak, když jsme nedávali HC flashpoint, tak si prostě tank prohlédl všechny a poprosil méně vybavené, aby leavnuli, protože prostě čerstvá postava tam neměla moc šanci a oni šli a to celé proběhlo naprosto slušně a s omluvami na obou stranách.

Pravda, po zkušenostech z CZ/SK heavy serverů ve WoW se zatím téhle komunitě v SWTOR dost vyhýbám a přijde mi, že jsou fakt všichni takoví slušní. Jediná výjimka byla startovní planeta, kde jsem začal levelit alta, tam ten chat vypadal skoro jak v Barrens nebo na Drak'Thulu. Ale to zjevně na vyšších levelech přejde, když odpadnou neplatiči, děti a podobně.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    a prijde vam, ze animace postavicek jsou hrozne a vypadaji jako u igracku?
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    MALY_BOBIK: diky za tip, nakonec jsem to hodil na Red Eclipse... o cechy tak nejak nejde :) hrajem v parte kamosu z realu (hospody) :)

Jinak dobry, rekl bych ze propracovanejsi nez WoW a hlavne se mi libi, ze se to da hrat defakto jako singl rpg typu KOTOR :) rozhovory jsou nekdy sice desny, ale alespon to neni jen klik na accept :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    INF1466: Tak melo to bohuzel trochu sestupnou tendenci, ale pral jsem si aby se to aspon nejak uzavrelo :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    WA9NO: ke konci uz to bylo nic moc, respektive obcas nejakej dil dobrej a zbytek nic moc, oproti zacatku sla kvalita dost dolu.. a tim padem i sledovanost, dost se to resilo ve starwars auditku (kazdej dil)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Clone Wars jsou uzasny, trochu mne mrzi ze to stopli :)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    a ještě navíc je jeden dvoudílný animovaný film od Tartakowského (dexter´s laboratory, samurai Jack) a ten je genitaliervoucí

linkylink: http://www.csfd.cz/film/134077-star-wars-clone-wars/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: to musim nekde splasit kua :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: je to film a pak asi 6 serii
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    a to je jen tech asi 11 dilu? nebo to ma vic serii? snazim se to najit na youtube, abych se nenudil v praci, ale nasel sem jen jeden nejakej film, ale nic vic :-/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mate nekdo v hlave, jak se jmenuje ten animovanej serial ze sveta SW? nemuzu si za boha vzpomenout :-/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: neni problem, jen uz nemuzu ani cejtit ilum... kazdopadne sem se nejak prepocital a vypada to, ze budu mit reputacnich kolacku na dve legendy minimalne :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: hura na druhej neasi :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: bezel ted 14dni a od zitra by mel byt raghoul event... ja doufam, ze gree bude jeste dnes abych mohl zajit opsku :-) ale uz se tesim az bude konec, protoze sem ho farmil fakt kazdej den se svema postavama a uz toho mam pokrk :-)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    SQUINT: a ani interpunkce ti nejak nejde, kdyz uz jsi u te sebereflexe :-D
    BARTUC: jak dlouho ten gree event bezel? cekal jsem na nej snad pul roku a nakonec jej nahodili az v dobe, kdy uz jsem swtor nehral.. klasika :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hlavne oba konci zitra, takze uz toho moc nenafarmis :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam