• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: jn s tim ja mam asi problem :-D prenastavil sem si tu prodlevu nez se pouzije skill na jednu minutu misto pul a to pomohlo hafo, ale i tak si myslim, ze to cim silene malo, sem uz komplet 72/78 krome ucha a dvou armoringu a myslim, ze bych mel tocit vic jak 2k a daleko stabilneji a to me pekene sere, ale sam uz nejsem schopen prijit na to co a jak zlepsit a vsichni top mercky co znam jedou pyro :-D
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: hele ohledně guidů teď celkem jede Dulfy...tady: http://dulfy.net/2014/01/02/swtor-arsenal-and-pyrotech-mercenary-dps-class-guide/

já mám myslím surge 73%..jinak ohledně critu..sem tam se jeden mod na crit dává, ale ono ve výsledků je to asi relativně jedno..beztak jde primárně o APM (actions per minute)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: njn, ja si toho vsiml az pozde :-) ale jinak se s tim da zit. ja spis ted resim, ze bych tomu mymu chcipakovj dopral par centimetru navic :-D btw jedu podle tvych rad a prdim na crit a uz sem na 17% bez buffu coz me krapet desi a tam se chci zeptat. ma smysl tahat surge hodne pres 70% nebo ne? mam ted kousicek do 100 accu (tam to dozenu jakmile dokoupim 2x 78 enhancementy, 17% crit a skoro 73% surge, vse ostatni v power. uz sem schopnej se dostat pres 2k dps, ale porad mi to prijde dost malo :-( nemam dat aspon neck malo do critu? a uz si pomalu pohravam s myslenkou, ze zkusim pyro ale tam bycb potreboval guide na rotaci, protoze noxxic coz byl muj zdroj info uz nejak neduveruju... btw ne fakt, ze se pyro tolik neprehrejva? ck sem kiukal do skill tree, tak tsm ma daleko vic vent heat mechanismu...
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: proto je můj BH samice;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    OMNISLASH: proto jsem hral BD zenskou. to uz se sledovat dalo :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: ja slysel neco naprosto obdobnyho :-D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: to mi pripomina, jak mi pred lety a lety, kdyz jsem zkousel lineage 2, rikal znamy, ze to hrat nebude, protoze nehodla koukat na to, jak se za behu dark elf predkloni tak, jako by az neco ocekaval.. :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: jenze on pri tom tak uchylne vrti zadkem :-D libi se mi kdyz je mimo combat a ma vytaseny zbrane, to vypada super, ale v kombatu je to proste gejlord jebal prvni kategorie :-)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: a to se mi zrovna líbí..ono jak chceš jinak běhat, když máš v každý ruce kvér?:)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    nejhorsi na pohybu je imho human mercenary s dvema bouchackama kdyz bezi v combat modu, to je strasna gejovina, ale jinak poho :-)
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    OMNISLASH: v cutscenach někdy animace pusobi spis komicky nez akčně, ale pohyb jako volnej pohyb rozhodně igráčkovsky nepůsobí. Záleží na rase a body type, někteří běží jak s prknem na zádech to je pravda, ale že by mě to nějak tankovalo to fakt ne.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ETHAN: mno udelal jsem si postavu na republice a taham ji jen na FP. a nevim, prijde mi ze ta republika je proste takova ..... no proste na hovno. guildu co jsem nasel je skoro mrtva jejich web rika ze jsou uplne v prdeli. komunikace zadna a kdyz uz nekdo zajde na TS je to capek s hlasem nachcaneho 16 leteho kluka co asi huli jednu od druhe a mluvi .. mno .. radsi jsem pak presel na jiny kanal.

u imperia jsem divnych lidi na FP potkal taky dost ale na te republice jich je proste nak moc
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: me se to globalne moc libi, sice to mam na minimalni detaily ,ale i tak je to moc prijemny pokoukani... ikdyz je fakt, ze nektery animace pohybu sou trochu zvlastni, nicmene to neni nic co by mi rusilo pozitek z hrani
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ta ma otazka nebyla pokus o trolovani. vazne by me zajimalo, jak to vidite. na jistem jinem diskuznim serveru me totiz jeden clovicek presvedcoval o tom, ze ta animace je naprosto otresna (a on to preci pozna, protoze je grafik a delal v hernim studiu!!11), postavicky se hybou jako igracci a zhnusilo jej to po case na tolik, ze to prestal hrat. zajimalo by me tedy, jak to vidi ostatni. zda jen ja jsem ten exot, kteremu to prijde naprosto normalni a naopak snad i vcelku sympaticke na pohled
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jj taky mam tu zkusenost... sice sem se setkal uz s par idiotama v fp ktery totalne ignorovali vsechny, delali picoviny a pak me jeste servali ze sem curak, ale jinak fakt velice pozitivni zkusenosti zatim
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    ETHAN: musim říct, že se člověk málokdy setká s nějakym idiotem, co by ostatním nadával... naštěstí.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Zatím jsem měl docela dost kliku na lidi. Hraju hodně WoW a tam vím tak nějak první poslední, ale v SWTOR jsem naprostý začátečník a zatím jsem se nesetkal s tím, že by tam někdo někoho urážel, jakmile něco neví nebo nedává a naopak, když jsme nedávali HC flashpoint, tak si prostě tank prohlédl všechny a poprosil méně vybavené, aby leavnuli, protože prostě čerstvá postava tam neměla moc šanci a oni šli a to celé proběhlo naprosto slušně a s omluvami na obou stranách.

Pravda, po zkušenostech z CZ/SK heavy serverů ve WoW se zatím téhle komunitě v SWTOR dost vyhýbám a přijde mi, že jsou fakt všichni takoví slušní. Jediná výjimka byla startovní planeta, kde jsem začal levelit alta, tam ten chat vypadal skoro jak v Barrens nebo na Drak'Thulu. Ale to zjevně na vyšších levelech přejde, když odpadnou neplatiči, děti a podobně.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    a prijde vam, ze animace postavicek jsou hrozne a vypadaji jako u igracku?
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    MALY_BOBIK: diky za tip, nakonec jsem to hodil na Red Eclipse... o cechy tak nejak nejde :) hrajem v parte kamosu z realu (hospody) :)

Jinak dobry, rekl bych ze propracovanejsi nez WoW a hlavne se mi libi, ze se to da hrat defakto jako singl rpg typu KOTOR :) rozhovory jsou nekdy sice desny, ale alespon to neni jen klik na accept :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    INF1466: Tak melo to bohuzel trochu sestupnou tendenci, ale pral jsem si aby se to aspon nejak uzavrelo :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    WA9NO: ke konci uz to bylo nic moc, respektive obcas nejakej dil dobrej a zbytek nic moc, oproti zacatku sla kvalita dost dolu.. a tim padem i sledovanost, dost se to resilo ve starwars auditku (kazdej dil)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam