• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JAFROST: mno pokousim se to tocit podle navodu na duffy, nic jinyho bohuzel nemam... tohle mela byt prosba na nekoho kdo s tim ma skusenosti a toci aspon 3k jestli by se na me nekouk :-D
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    zrejme spatne tocis skilly... takhle asi tezko radit
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Hilfe, potrebuju pomoct s pyrem... s arsenalem sem se uz dostal na hranici asi a chtel sem to zkusit, ale nejak se v tom sielne placam a hrozne se prehrivam a dps taky neni nejak super, tak bych potreboval zjistit co delam blbe
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    LADINEK: Na red Eclipse je taky nekolik ceskych guild, takze to zas takovy problem nebude:-)
    LADINEK: Tak bytost která má za oblíbenou kratochvíli požírání force userů a která se pyšní tím, že zabila víc jedi než většina současnýcg sithu dohromady asi nebude mít uplně pochopení pro milost vůči slabým a poraženým:-)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Mno jasne, ale kdyz ono se to vrazdeni Khem Valovi proste libi :)) takze je to asi holt taky posuk :)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    FIONOR: taky pravda, ale hrálo to i v tomhle mnohem podstatnější roli.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    DWAY: tak mě spíš štve, že "světlá" volba je kolikrát vlastně taky temná nebo užitečná, viz. sith warrior a nar shaddaa. Ale na druhou stranu už tam neni ta blbost co na začátku, že lvl temna/ světla ovlivňuje i výstroj, co člověk může nosit a tím pádem už ho jenom znervózňuje to tlačítko s modrou hvězdou. Další věcí je, že těch důsledků rozhodnutí ve hře není víc, ovšem je to onlinovka a asi by to už bylo hodně komplikovaný. Ale třeba na tom zase zapracujou v nějakym speciálnim přídavku, který se na to zaměří v budoucnu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    OMNISLASH: jako je fakt, ze me stve, ze dark side znamena cim vetsi krutas tim vice adidas.... Ti nejvetsi Sithove v historii SW nebyli ti nejvic krvelacni. Samozrejme, zloba, vztek a vasen... Ale to spise v boji, jinak taky manipulace, intriky a podobne. Nejen zabiju vsecko co potkam.

Pro me bylo Imperium trosku jako zpusob jak si zajistit moc a pohodli pro sebe...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    LADINEK: ciste filosoficky bez ohledu na hru - sith neni totez co imperial. sithove sleduji sve vlastni zajmy, kde imperium je pro ne spise nastroj nez cil. jejich pohnutkou je spise zhouba jediu, nez rozkvet imperia. stejne tak imperialovi mohou byt volne pohnutky sithu, je jen vojak na strane imperia. zla svine, ktera vsechny zabiji, nema v logice toho sveta prilis mista, protoze rozdil mezi svetlou a temnou stranou sily nespociva v tom, ze jedni jsou pravdolaskari a druzi vrazdi na co prijdou. rozdil je spise v tom, ze jednem zalezi na ostatnich a jsou ochotni se pro ne obetovat, zatim co druzi sleduji vlastni vyssi cile, kterym jsou ochotni obetovat druhe. bezcilne vrazdeni vseho a vsech neni projevem temne strany ale spise posuka. bohuzel ve hrach se to obecne zdebilizovava na tuhle uroven, kdy je mi pak vcelku proti srtsti hrat za temnou stranu, protoze spise nez za genialniho masterminda temne strany hra cloveka nuti hrat za blba se vzteklinou :-(
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    WA9NO: otazkou zustava, kdo bude proti republice bojovat kdyz jsou vsichni plivy a vsechny jsem je zabil :) ac jednou budu mocnej sith, tak sam to asi nedam :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    LADINEK: Tak to je spis tak, ze se rozdeluje zrno od plev a zustane jen ten silnejsi. Bylo to tak, ze je master a apprentice a ten mel vzdycky zabit svyho mastera :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Hele takova filozoficka, kyz hraju Sitha, hodne zlou svini ktera vsechny zabiji a jde vlastne i proti Imperiu pac se se vsema hada a nekdy i ty vlastni zabiji... nepomaham tim vlastne republice ?? :DD
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: jn s tim ja mam asi problem :-D prenastavil sem si tu prodlevu nez se pouzije skill na jednu minutu misto pul a to pomohlo hafo, ale i tak si myslim, ze to cim silene malo, sem uz komplet 72/78 krome ucha a dvou armoringu a myslim, ze bych mel tocit vic jak 2k a daleko stabilneji a to me pekene sere, ale sam uz nejsem schopen prijit na to co a jak zlepsit a vsichni top mercky co znam jedou pyro :-D
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: hele ohledně guidů teď celkem jede Dulfy...tady: http://dulfy.net/2014/01/02/swtor-arsenal-and-pyrotech-mercenary-dps-class-guide/

já mám myslím surge 73%..jinak ohledně critu..sem tam se jeden mod na crit dává, ale ono ve výsledků je to asi relativně jedno..beztak jde primárně o APM (actions per minute)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: njn, ja si toho vsiml az pozde :-) ale jinak se s tim da zit. ja spis ted resim, ze bych tomu mymu chcipakovj dopral par centimetru navic :-D btw jedu podle tvych rad a prdim na crit a uz sem na 17% bez buffu coz me krapet desi a tam se chci zeptat. ma smysl tahat surge hodne pres 70% nebo ne? mam ted kousicek do 100 accu (tam to dozenu jakmile dokoupim 2x 78 enhancementy, 17% crit a skoro 73% surge, vse ostatni v power. uz sem schopnej se dostat pres 2k dps, ale porad mi to prijde dost malo :-( nemam dat aspon neck malo do critu? a uz si pomalu pohravam s myslenkou, ze zkusim pyro ale tam bycb potreboval guide na rotaci, protoze noxxic coz byl muj zdroj info uz nejak neduveruju... btw ne fakt, ze se pyro tolik neprehrejva? ck sem kiukal do skill tree, tak tsm ma daleko vic vent heat mechanismu...
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: proto je můj BH samice;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    OMNISLASH: proto jsem hral BD zenskou. to uz se sledovat dalo :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: ja slysel neco naprosto obdobnyho :-D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: to mi pripomina, jak mi pred lety a lety, kdyz jsem zkousel lineage 2, rikal znamy, ze to hrat nebude, protoze nehodla koukat na to, jak se za behu dark elf predkloni tak, jako by az neco ocekaval.. :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: jenze on pri tom tak uchylne vrti zadkem :-D libi se mi kdyz je mimo combat a ma vytaseny zbrane, to vypada super, ale v kombatu je to proste gejlord jebal prvni kategorie :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam