ANARCHA: vis co, ja sem sberatel a bavi me jit si za svym cilem a ten mam jasnej a dokud ho nedosahnu, tak me hra bavi a to mam vyzkouseny. Repetetivnost neresim, protoze sem hral L2 pres 7 let z cehoz sem posledni tak 3 roky stravil na maximlane trech exp spotech pri temer dennim hrani, takze se nebojim ze by me to prestalo bavit z tohohle duvodu. Bavi me to, jak kazda classa je trosku jina, jak ma jiny mechaniky, bavi me theory crafting, bavi me ucit se a mastrovat rotace a predhanet se s ostatnima kdo da vic dmg, navic za tu dobu co to hraju, tak sem byl vseho vsudy tak na 20 OPS maximalne, takze i tady mam hodne velky mezery... taktiky mam zatim nauceny jen velice sporadicky a jeste bych si netroufnul ani odleadovat neco. Mozna tak nejakej story mod. Navic nam ted v gilde hraje min tech veteranu co driv progresovali, takze i relativne lehci ops na HM sou docela problem, protoze nejsme sehrany, takze je predemnou jeste hodne dlouha cesta a verim, ze mi to zabere jeste minimalne rok, nez vsechno objevim a dotahnu to tam kam bych chtel. (ted se to asi malinko zrychli diky tomu tactical FP, kde expy litaji nechutne). Dalsim meznikem je pvp, to je dalsi kapitola kterou chci pak objevovat, zatim nemam jedinej kousek pvp gearu a maximalni valor mam tusim nekde kolem 20 a to jen na altovi kterej sem expil pres wz, takze i tady me ceka dlouha cesta.
mozna to beru moc vedecky a sem az prilis zapalenej, ale hra me opravdu neskutecne bavi, je to uplne neco jinyho nez co sem kdy hral, takze sem desne nadsenej ze vseho a bavi me objevovat novy veci. Navic zabugovanejsi hru nez bylo L2 jen tezko najdes, takze ja sem uplne v pohode :-D
LADINEK: taky sem to tak planoval, ale byl sem zcela pohlcen.