JETELICEK: ja si treba myslim ze se ucim docela rychle, ale ne vzdy se mi vse povede perfektne... problem je presne v tom co tu bylo psano... ja mam hru pro zabavu a ne jako druhou praci a tak to bere i vetsina nasi gildy a pak to taky tak vypada :-) nicmene jak rikam, az na par much sem v gilde maximalne spokojenej, je to banda super pohodovejch lidi co si na nic nehrajou (az na par jedincu) a hrani s nima je fakt o pohode a smichu na ts coz me presne vyhovuje, abych unikl ze vsedni rutiny a jebarny v praci a uzil si trochu toho sw univerza. Navic vcera sme slozili skoro kompletni gildovni 16 DF DP a byla to nejvetsi pohoda run :-)
btw otazka do plena. Presel sem an parsec misto torparsu a mam problem s tim, ze posledni dobou se mi parsec zasekava a zajebe mi celej komp tak, ze mam ve hre treba 2 fps a desne dlouho trva, nez se mi podari ho zlikvidovat. deje se to taky nekomu? pripadne nevi nekdo co s tim?
btw konecne se moje dps zacina pohybovat kolem trochu normalnich cisel (2400 - 2600), ale potrebuju prejit na pyro abych se konecne dostal pres 3k a mohl si zacit rikat tajna zbran stejne jako snajpr naseho guild mastera :_D