• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: nemyslel jsi TFB NiM?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC: vzdyt tfb hm je starsi nez 78 vybava.. :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: momentalne progresujem tfb hm lololo :-D nejsou lidi a spousta novejch se to uci vcetne me, tak je tk trochu ocistec :-) ono kdyz clovek nema ani jednu posta u komplet 78 tsk je pve zabavny :-)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    MALY_BOBIK: hraješ určitě star wars?... i když pokud máte furt co progressovat....
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ANARCHA: pvp sere pes, to je dojebany PVE je lepsi a zabanvnejsi :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ANARCHA: kdyz to je mozna ono... ja to hraju hodne pozvolne, uzivam si pribeh, ctu si questy a tak, proste chill jak svina :-)
    ANARCHA
    ANARCHA --- ---
    LADINEK: Hele mě první postava taky bavila mega ,ale end game je nuda PVP je spíše furt horší a horší a jelikož na té hře jsem od vydání strávil prvotně mraky času už mě to nebaví tu hru dojebali úplně mocně hlavně PVP.Zkoušel jsem tomu dát šanci po vydání datadisku pokud se to tak dá vůbec nazvat a upřímně lituju lidi co ten datadisk zaplatili.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Ja mam tanka Jedi Guardiana, ale zatim jsem odtankoval jen par heroicu do lvl32 :) naposledy neco na Tatooine, ale je to docela sranda na solovani a questovani. I kdyz Sith socka me asi bavi vic :)

BARTUC: mno tak ja zase tak pohlcenej nejsem, proste to beru jako kazdy jiny singl rpg kde nic neutece. Prosel jsem si Ultimou, WoWko jsem hral od vanilly po zacatek pand a proste uz na podobny kraviny nemam cas a hlavne uz na to ani nemam naladu.
    Kdyz si to tak srovnam, tak duvod proc jsem zacal hral tohle byl, ze v TV davali nedavno komplet SW a ja dostal chut na nejakej singl ala KOTOR, neco co muzu v pripade nudy v pulce odinstalovat a nebude me to mrzet, to presne mi SWTOR dal :)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    BARTUC: s juggem musis hodne obihat a davat asi vic majzla na hru... mozna je to narocnejsi, ale zase to vymastrovat je vetsi vyzva
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    akorat sem teda ted dost stucklej na dps, protoze s arsenalem uz nejsem schopnej natocit vic at delam co delam a pyro mi nejak nejde pod kuzi, porad se prehrejvam a dmg je v lepsim pripade srovnatelna s arsenalem :-/

btw otazka do plena, co povazujete atm za nejlepsiho tanka na ops? co sem tak poslouchal, tak prej je to momentalne powertech... ja sem teda s juggem mel silenej problem udrzet aoe agro, takze premyslim, ze expnu neco dalsiho :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ANARCHA: vis co, ja sem sberatel a bavi me jit si za svym cilem a ten mam jasnej a dokud ho nedosahnu, tak me hra bavi a to mam vyzkouseny. Repetetivnost neresim, protoze sem hral L2 pres 7 let z cehoz sem posledni tak 3 roky stravil na maximlane trech exp spotech pri temer dennim hrani, takze se nebojim ze by me to prestalo bavit z tohohle duvodu. Bavi me to, jak kazda classa je trosku jina, jak ma jiny mechaniky, bavi me theory crafting, bavi me ucit se a mastrovat rotace a predhanet se s ostatnima kdo da vic dmg, navic za tu dobu co to hraju, tak sem byl vseho vsudy tak na 20 OPS maximalne, takze i tady mam hodne velky mezery... taktiky mam zatim nauceny jen velice sporadicky a jeste bych si netroufnul ani odleadovat neco. Mozna tak nejakej story mod. Navic nam ted v gilde hraje min tech veteranu co driv progresovali, takze i relativne lehci ops na HM sou docela problem, protoze nejsme sehrany, takze je predemnou jeste hodne dlouha cesta a verim, ze mi to zabere jeste minimalne rok, nez vsechno objevim a dotahnu to tam kam bych chtel. (ted se to asi malinko zrychli diky tomu tactical FP, kde expy litaji nechutne). Dalsim meznikem je pvp, to je dalsi kapitola kterou chci pak objevovat, zatim nemam jedinej kousek pvp gearu a maximalni valor mam tusim nekde kolem 20 a to jen na altovi kterej sem expil pres wz, takze i tady me ceka dlouha cesta.

mozna to beru moc vedecky a sem az prilis zapalenej, ale hra me opravdu neskutecne bavi, je to uplne neco jinyho nez co sem kdy hral, takze sem desne nadsenej ze vseho a bavi me objevovat novy veci. Navic zabugovanejsi hru nez bylo L2 jen tezko najdes, takze ja sem uplne v pohode :-D

LADINEK: taky sem to tak planoval, ale byl sem zcela pohlcen.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    ANARCHA: proc myslis? ja se teda dostal zatim na max lvl32, ale i tak si myslim, ze je to neni spatna hra. End game me vubec nezajima, hraju to vicemene jako KOTOR, az to dohraju za Sitha tak si to dam jeste za Jedi a tim pro me ta hra konci :) Nolife v endgame jsem si uzil ve WoW spoustu, ale tohle se da proste hrat jak docel dobry singl rpg :)
    ANARCHA
    ANARCHA --- ---
    BARTUC: tak to ti přeju hodně štěstí stejně mám ten dojem , že u toho tak dlouho nevydržíš. Ja jsem se k tý hře i párkrát vrátil kvůli novému obsahu abych do dvou měsíců zjistil , že ta hra už je stejně v hajzlu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: to chapu no... to my mame jeste hodne co dohanet a hlavne me porad bavi expit chary a ani svuj main jeste nemam komplet dojetej co se pribehu tyce a co se equipu tyce tak mam toho taky jeste hodne pred sebou a nez se dostanu tam co sem minimalne chtel, abych mel dobre equiplyho a dobre zvladnutyho tanka, dps a healera, tak to bude jeste hodne dlouho trvat :-) navic chci na 55 minimalne vsechny classy z imperia a chci je mit vsechny aspon v 72 takze mam tak na rok dost prace :-D
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: zbýval nám k zabití akorát nightmare styrak v S&V, ale nějak nás přešla chuť progresovat s tou obrovskou spoustou bugů, které tam jsou
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: me to porad v moji nevedoucnosti bavi a sem rad :-D
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: já bych se koukl, kdybych to ještě hrál:) Teď už víceméně čekáme pouze na Wildstar všichni. EA se snaží, seč může, aby tu hru úplně zabil
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JAFROST: mno pokousim se to tocit podle navodu na duffy, nic jinyho bohuzel nemam... tohle mela byt prosba na nekoho kdo s tim ma skusenosti a toci aspon 3k jestli by se na me nekouk :-D
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    zrejme spatne tocis skilly... takhle asi tezko radit
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Hilfe, potrebuju pomoct s pyrem... s arsenalem sem se uz dostal na hranici asi a chtel sem to zkusit, ale nejak se v tom sielne placam a hrozne se prehrivam a dps taky neni nejak super, tak bych potreboval zjistit co delam blbe
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam