• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TAJEN: dneska se nasazuje novej patch 2.7 kde by mely byt 2novy fp jedna mapa na huttball a NiM DF OPS na kterou se dneska chystame aspon na prvniho bose, tak sem zvedavej :-D verim ale ze aspon prvniho bose bychom mohli dat :-)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    TAJEN: jo, dal jsem se k opičákum :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak si tak rikam co takle po tolika mesicich zapnout swert :) sem hodinu ve hre a goto hell za 5 min dole a je maintenc pekne :) Jo zdravin ínfa wot uz prej prznis u nakeho jineho klanu ? :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Mno ja mam priblizne tuto sestavu:

Intel core 2 duo e8400 v 3.00 Ghz
    4 gb DDR2 pameti
    grafika nvidia GF GTX 275

takze mam podobnej procik co omnislash... jde mi o to, ze mnohonasobne vykonejsi grafiky nez mam ja jdou ted koupit za hubicku, tak jestli by ot za to nestalo...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    jinak uz jsem si tu hru stahnul znovu a tentokrat bez te streaming idiocie jmenem bitraider. muset jet dalsi update opet s reorganizing, tak to nejspis opravdu smaznu
    WRATA
    WRATA --- ---
    JAFROST: Ja jsem cetl rozhovor s tim clovekem co Hero engine prezentoval na E3 2009 jako early betu. EA za nim prislo s tim ze berem, SWTOR bude v tomhle enginu a caune. Nekolikrat se jim snazi vysvetlit ze ten engine vyzaduje jeste spoustu prace na optimalizaci. Oni ho samozrejmne neposlechli a takhle to dopadlo no:(
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    primarne procak se sice rika, ale mne prechod z 8800gt na 7790 pomohl opravdu HODNE (cpu je c2d 8400). huttball, ktery byl misty nehratelny, ted na max detaily slape jako z praku. predpokladam, ze i 16m operace budou nyni v pohode (drive klidne 5 fps), ale jeste jsem nezkousel
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    WRATA: mě to právě kvuli tý nevyladěnosti enginu začalo strašně vadit a dal jsem si od toho pauzu, to co se mi po přechodu na další 55 stalo s WZ, teda z hratelných se staly nehratelný přestalo úplně vadit. A je jedno jestli dam grafiku na max nebo na very low. Přitom třeba jsem si zahrál betu toho TESu a ta mi běhala jako hodinky na max.... to mě naštvalo asi úplně nejvíc.
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRAUCHER: Hero engine na kterym SWTOR bezi nejvic zatezuje procesor a neumi dobre pracovat s vice threadama
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    WRATA: primárne grafická karta,ta je totiž určena na grafické prepočty
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WRATA: mno pokud procak tak sem v pajci, ja myslel, ze by pomohla grafika treba nicmene procak mam dual core 3Ghz a grafiku mam GF 275 cosi :-D
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: Primarne procak :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hratelny je to proad stejne, ted bude nejakej vetsi update kde budou novy fp, novej huttball a taky nim DF, takze dalsi moznost kam smerovat... ja to nejakej neresim, me to bavi porad jak svina, takze si hru uzivam maximalne a jediny co me limituje od dokonalyho zazitku je muj komp, kterej proste treba 16man opsky nezvlada a jedu to na 5 fps :-D

to me privadi na myslenku, byl by tu nekdo ochotnej se podivat na moji stestavu a rict mi, jestli by mi nejakej drobnejsi update treba grafiky nebo neco podobnyho pomohlo zvednou vykon tak, abych se dostal aspon na 20 fps? :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    OMNISLASH: asi bych to zkusil smazat a stahnout hru kompletne znova pres launcher. Az se mi bude chtit, tak to taky udelam.

U teto hry uz jsem se poucil, ze nez si zaplatim, tak potaham vsecky patche a jine sracky.
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    OMNISLASH: pokud chceš kvalitně vypadající, dobře hratelné mmo (soudě podle bety), určitě zkus Wildstar, co vyjde někdy na jaře. Jinak to zatím jistí teď akorát Diablo a datadisk
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    narazim na to, ze jsem si chtel po pul roce opet zahrat, zaplatil jsem si sub a cekal jsem, cim novym me hra ohromi.. pricemz hned druhy den mi misto hry naskoci v launcheru reorganizing, ktery trva nekonecne dlouho a kdyz pri tom musim vypnout pocitac, tak se mi s novym spustenim zacne hra stahovat znovu. s takovouhle urovni developer's diletantstvi jsem se jeste nesetkal a to me vyvoj zivi ~13 let
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    OMNISLASH: proc by se to nemelo dat hrat ? Ja to hraju furt, i kdyz stylem singl rpg, mmo cast me defakto nezajima, ma to super pribeh a je to pro me dalsi KOTOR :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    da se to jeste hrat, nebo ted nove hrani nahradil ten idiotsky reorganizing bar? je jeste nejaka dalsi placena mmo, ktera by byla takhle shitozne napsana? (jen abych mel prehled)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: ale treba si to pamatuje :-D
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: to bude těžký, bo to už nikdo nehraje:)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: dobre spatne sem polozil otazku :-D na jaky staty cilit, respektive jaky ratingy mit na pvp za predpokladu, ze budu mit klasickej pvp gear tzn. vsude kde to jde expertise... tad mam na pve 100% accuracy, 30% crit, 73% surge a se stimem 1337 power v buffed stavu. jde mi o to, jestli mam zase cilit primarne na accuracy, nebo staci jen treba 95% a zbytek surge... netnam metodiku jak se to pocita v pvp proto se ptam. pocitam full 65 gear, takze zadnej rankovanej. staci mi rict kolik accu, crit, surge a zbytek pujde do power. dik
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: expertise
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam