• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    OMNISLASH: asi bych to zkusil smazat a stahnout hru kompletne znova pres launcher. Az se mi bude chtit, tak to taky udelam.

U teto hry uz jsem se poucil, ze nez si zaplatim, tak potaham vsecky patche a jine sracky.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    narazim na to, ze jsem si chtel po pul roce opet zahrat, zaplatil jsem si sub a cekal jsem, cim novym me hra ohromi.. pricemz hned druhy den mi misto hry naskoci v launcheru reorganizing, ktery trva nekonecne dlouho a kdyz pri tom musim vypnout pocitac, tak se mi s novym spustenim zacne hra stahovat znovu. s takovouhle urovni developer's diletantstvi jsem se jeste nesetkal a to me vyvoj zivi ~13 let
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    OMNISLASH: proc by se to nemelo dat hrat ? Ja to hraju furt, i kdyz stylem singl rpg, mmo cast me defakto nezajima, ma to super pribeh a je to pro me dalsi KOTOR :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    da se to jeste hrat, nebo ted nove hrani nahradil ten idiotsky reorganizing bar? je jeste nejaka dalsi placena mmo, ktera by byla takhle shitozne napsana? (jen abych mel prehled)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: ale treba si to pamatuje :-D
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: to bude těžký, bo to už nikdo nehraje:)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: dobre spatne sem polozil otazku :-D na jaky staty cilit, respektive jaky ratingy mit na pvp za predpokladu, ze budu mit klasickej pvp gear tzn. vsude kde to jde expertise... tad mam na pve 100% accuracy, 30% crit, 73% surge a se stimem 1337 power v buffed stavu. jde mi o to, jestli mam zase cilit primarne na accuracy, nebo staci jen treba 95% a zbytek surge... netnam metodiku jak se to pocita v pvp proto se ptam. pocitam full 65 gear, takze zadnej rankovanej. staci mi rict kolik accu, crit, surge a zbytek pujde do power. dik
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: expertise
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    poradi mi nekdo jaky staty na mercku pyrotech na pvp? at hledam jak hledam, tak nemuzu najit zadnej poradnej guide podle ceho se drzet... diky
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    to mi kujva drat rekenete, jak je nekdo schopnej s merckou dat 4k dps :-D to je naprosto sileny
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JAFROST: nick?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: panaka jeste nemam koupenyho... rekl bych, ze arsenal uz mam docela zvladlej a kdyz mi to nelaguje, tak se dostanu i pres tech 2600, ale asi uz narazim na limity toho buildu... pyro sem zatim zkousel asi dvakrat a dostal sem se na stejnou dps jako u arsenalu, ale to sem byl behem par vterin totalne prehratej... tim ze mam omezenej cas na hrani, tak nemam cas moc tesrovat, protoze kdyz se lognu, tak se snazim nacpat do ops abych mel aspon jednu postavu komplet 78mimo armoringu a nebo expim alty abych mel komplet buff. smutny na tom dps je, ze se dle toho jak pistej tanci a parseku radim mezi ty lepsi dps v guilde a i kdyz shazuju aggro na cd, tak stejne na sobe myvam guarda. nicmene pyeo me porad mega laka tak to snad v dohledny dobe zmaku... jen skoda ze nema heartseaker missle :-D protoze ty prodte vypadaj cool :-D
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    JAFROST: vidis, me to v urcity fazy na top urovni i bavilo, ale clovek se prezere vseho. I tech lidi. Ja uz vlastne ani ty ostatni lidi nepotrebuju a kdyz to tak vezmu tak kdyby tam vubec nebyli tak jedine plus :))) Staci mi parta kamosu z realu, rozumej z hospody, skype, otevrena plzen, brko a sranda...

Ale proti gustu... at si kazdej hraje to, co ho bavi :) Ja jsem rad, ze v obdobi kdy je kvalitnich singl rpg jak safranu, muzu nachvilku vypnout a zazrat se do pribehu...

KID_MCHUTT: hm zni lakave :) uvidime v prosinci :D
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    LADINEK: s timhle naprostej souhlas... já takhle hrál guild wars jedničky, docela se dařilo v kompetetivnim pvp, ale už to bylo moc... učit se buildy, jak kdy co a proč, nutnost fakt dobryho leadera a tak... hraju ted v legion of kaas... naprosta pohoda, lidi co chtej chodit raidy, chodej raidy, co nechtej, nechodej, atp... nikdo me nevyhazuje, nebuzeruje a nic jen proto, ze si tu hru zapinam jak chci, pomuzu komu chci nebo delam mrtvyho brouka. Navic presne jak pises, pro me mmo neni o tom, ze musim jet podle nejakyho navodu, zkousim si to po svym, protoze jakmile bych najel na ten zrovna pravej osvedcenej recept, tak me ta hra proste nebude bavit. Uz to nebude hra, ale nejakej drill a to mi tady naprosto vyhovuje.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LADINEK: víceméně je - funguje to na modelu hraješ a sbíráš turbine pointy, za které nakupuješ další obsah, nebo si je koupíš rovnou, ale znám několik lidí, kteří jenom hraním dosáhli na všechny expanze
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    KID_MCHUTT: jestli je to free2play, tak az dohraju obe postavy na konec a kouknu v prosinci na posledniho Hobita tak nejspis neodolam :)))
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LADINEK: Lotro :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Ja si progresu instanci, end game contentu uzil az az. Ve wowku jsem hral v mezinarodni guilde ktera vlastne zavodila o first realm killy stejne tak jsem byl v CZ/SK guilde ktera byla rada, ze se poskladal sem tam nejakej raid.
    Uz nechci bejt nucenej hrat neco jen proto, ze je to jedina moznost pro danou postavu. Budu si hrat to co me bude bavit, uz nechci poslouchat vypsychovany raid leadery, tocit nejaky cislicka a pak dostavat cocku, ze sem tocil malo. Nene tohodle uz bylo dost a jak pise OMNISLASH tohle je problem vsech MMO.
    Proto me bavi na SWTOR to, ze se to da hrat i jako singl, bez guildy, bez raidu, bez honeni si trika s cislickama...proste pribeh :) a to si troufam tvrdit, moc MMO nenabizi...
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    OMNISLASH: ohledně class..naprostý souhlas...je vtipné, jak se Bioware snaží patch od patche zabít veškeré pokusy o hraní hybridních class (teď se to třeba stalo hybridnímu advanced pyro powertechovi)
    BARTUC: Kolik máš tech power? Pokud furt točíš málo, tak se zakempi na x desítek minut u panáka a trénuj a trénuj, trénuj rotace za pohybu, trénuj casty za pohybu, trénuj instantní casty ve výskoku a otočce při útěku (chuck norris approves this) směrem od moba, atd atd a vždycky kontroluj svoje APM (actions per minute)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    problem mmo obecne - v podstate tam neni co hrat a o cem rozhodovat. skilly / ability musis rozdelovat presne tak, jak je to idealni pro povolani. body musis cpat presne do toho, co je idealni pro povolani. rotace musis delat presne takove, jak je idealni pro povolani. operace musis mit nasrocene a jet je presne tak, jak je vykoumal nekdo pred tebou. ve finale vlastne ani moc nehrajes, nedelas zadne volby. polovina veci by se klidne mohla dit automaticky a ten zbytek se jen snazis co nejlepe mimikovat.. tohle byl presne duvod, proc jsem swtor prestal hrat
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: ja si treba myslim ze se ucim docela rychle, ale ne vzdy se mi vse povede perfektne... problem je presne v tom co tu bylo psano... ja mam hru pro zabavu a ne jako druhou praci a tak to bere i vetsina nasi gildy a pak to taky tak vypada :-) nicmene jak rikam, az na par much sem v gilde maximalne spokojenej, je to banda super pohodovejch lidi co si na nic nehrajou (az na par jedincu) a hrani s nima je fakt o pohode a smichu na ts coz me presne vyhovuje, abych unikl ze vsedni rutiny a jebarny v praci a uzil si trochu toho sw univerza. Navic vcera sme slozili skoro kompletni gildovni 16 DF DP a byla to nejvetsi pohoda run :-)

btw otazka do plena. Presel sem an parsec misto torparsu a mam problem s tim, ze posledni dobou se mi parsec zasekava a zajebe mi celej komp tak, ze mam ve hre treba 2 fps a desne dlouho trva, nez se mi podari ho zlikvidovat. deje se to taky nekomu? pripadne nevi nekdo co s tim?

btw konecne se moje dps zacina pohybovat kolem trochu normalnich cisel (2400 - 2600), ale potrebuju prejit na pyro abych se konecne dostal pres 3k a mohl si zacit rikat tajna zbran stejne jako snajpr naseho guild mastera :_D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam