• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    TRAUCHER: ok nemohu samozřejmě úplně generalizovat..ale kolik teď funguje českých raidovacích / pvp dedicated guild a kolik jich fungovalo ještě před nějakým časem
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    Ja jsem například subscriber od zacatku a momentálně SWTOR střídám s TESO. Na trhu je mnoho her, a když se někomu něco nelíbí, má si najít něco svého a neprudit.
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    JETELICEK: no vidíš,ja som to začal hrať na nový rok a odvtedy som stále subscriber (a ešte mesiac budem)..
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    TYRAEL: dobrý pokus o "vážný argument" ...nicméně z osobních zkušeností vím, že se česká komunita (rozuměj raidovací guildy subscriberů) na tombu už dávno téměř rozpadla (pokud funguje legion of kaas, tak klobouk dolů)...a když jsem viděl, kolik jim každý den ubývalo hráčů, tak je jenom logické, že začneš být dost skeptický...a schválně..kolik z toho milionů lidí hraje F2P a kolik jich je stále subs? Je jasné, že takový čísla EA nikdy nezveřejní, ale vůbec bych se nedivil, kdyby ten poměr byl naprostým nepoměrem.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: budes se tomu divit ale jo a porad me to neskutecne bavi... je fakt, ze sem ve skluzu asi tak 2 roky za tebou, ale porad sem z ty hry nadsenej neskutecnym zpusobem. Uz sem si docela vymazlil mercku, takze sem schopnej tocit pomerne slusny cisla a totalne sem se zamiloval do PTcka :-)

navic v gilde ted mame novej nadech euforie a rozjizdime ve velkym progresy a tak, takze to vypada fakt nadejne, snad to vyjde :-D

kazdopadne pro me je ta hra jak delana, pac sem sberatel a ty achievementy me neustale zenou dal, takze toho mam pred sebou jeste mega moc a nez me to prestane bavit, tak to bude trvat setsakra dlouho :-) jen by to chtelo novej komp a byl bych v pohode
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    JETELICEK: To jsi vážně přidal příspěvk do diskuze o hře, která má každodenně přes milion hráčů online ve špičce, jen proto abys oznámil své překvapení nad tím, že to někdo hraje?
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: pro bohy..to furt někdo hraje? O_O
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TAJEN: dneska se nasazuje novej patch 2.7 kde by mely byt 2novy fp jedna mapa na huttball a NiM DF OPS na kterou se dneska chystame aspon na prvniho bose, tak sem zvedavej :-D verim ale ze aspon prvniho bose bychom mohli dat :-)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    TAJEN: jo, dal jsem se k opičákum :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak si tak rikam co takle po tolika mesicich zapnout swert :) sem hodinu ve hre a goto hell za 5 min dole a je maintenc pekne :) Jo zdravin ínfa wot uz prej prznis u nakeho jineho klanu ? :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Mno ja mam priblizne tuto sestavu:

Intel core 2 duo e8400 v 3.00 Ghz
    4 gb DDR2 pameti
    grafika nvidia GF GTX 275

takze mam podobnej procik co omnislash... jde mi o to, ze mnohonasobne vykonejsi grafiky nez mam ja jdou ted koupit za hubicku, tak jestli by ot za to nestalo...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    jinak uz jsem si tu hru stahnul znovu a tentokrat bez te streaming idiocie jmenem bitraider. muset jet dalsi update opet s reorganizing, tak to nejspis opravdu smaznu
    WRATA
    WRATA --- ---
    JAFROST: Ja jsem cetl rozhovor s tim clovekem co Hero engine prezentoval na E3 2009 jako early betu. EA za nim prislo s tim ze berem, SWTOR bude v tomhle enginu a caune. Nekolikrat se jim snazi vysvetlit ze ten engine vyzaduje jeste spoustu prace na optimalizaci. Oni ho samozrejmne neposlechli a takhle to dopadlo no:(
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    primarne procak se sice rika, ale mne prechod z 8800gt na 7790 pomohl opravdu HODNE (cpu je c2d 8400). huttball, ktery byl misty nehratelny, ted na max detaily slape jako z praku. predpokladam, ze i 16m operace budou nyni v pohode (drive klidne 5 fps), ale jeste jsem nezkousel
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    WRATA: mě to právě kvuli tý nevyladěnosti enginu začalo strašně vadit a dal jsem si od toho pauzu, to co se mi po přechodu na další 55 stalo s WZ, teda z hratelných se staly nehratelný přestalo úplně vadit. A je jedno jestli dam grafiku na max nebo na very low. Přitom třeba jsem si zahrál betu toho TESu a ta mi běhala jako hodinky na max.... to mě naštvalo asi úplně nejvíc.
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRAUCHER: Hero engine na kterym SWTOR bezi nejvic zatezuje procesor a neumi dobre pracovat s vice threadama
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    WRATA: primárne grafická karta,ta je totiž určena na grafické prepočty
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WRATA: mno pokud procak tak sem v pajci, ja myslel, ze by pomohla grafika treba nicmene procak mam dual core 3Ghz a grafiku mam GF 275 cosi :-D
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: Primarne procak :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hratelny je to proad stejne, ted bude nejakej vetsi update kde budou novy fp, novej huttball a taky nim DF, takze dalsi moznost kam smerovat... ja to nejakej neresim, me to bavi porad jak svina, takze si hru uzivam maximalne a jediny co me limituje od dokonalyho zazitku je muj komp, kterej proste treba 16man opsky nezvlada a jedu to na 5 fps :-D

to me privadi na myslenku, byl by tu nekdo ochotnej se podivat na moji stestavu a rict mi, jestli by mi nejakej drobnejsi update treba grafiky nebo neco podobnyho pomohlo zvednou vykon tak, abych se dostal aspon na 20 fps? :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam