• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    EOLIS: jj budu si muset pockat az bude. Ale tak ted sem dingnul 55 teprve, takze si muzu zacit vydelavat na barak :)
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    DWAY: je to vcelku pravidelně se vyskytující event.
    DWAY
    DWAY --- ---
    EOLIS: Takze to je event jo?
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    DWAY: na bounty nepotřebuje s být 55. Henchmeni i bossové maji vždycky stejný level jako ty (nebo nejvyšší lvl co máte v partě)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    pokud se bavimie o tom samym, tak bounties sou v rámci bounty eventu a je to jedna z moznych reputaci ktery muzes ziskat. bounty event je jednou za cas na tyden a je mozny ho delat tusim od 15. lvlu a jde tam ciste o to, ze si naberes bounty, letis na planetu a tam zabijes nebo chytis nejakyho picifuka a vyberes si odmenu, ktera zahrnuje i item kterej ti prida reputaci k dany frakci...

jinak reputaci ziskavas v podstate questama na prislusnejch planetach ve spravnych destinacich nejlepe v podobe daily questu. Daily questy zacinaji na 50 a nektery jsou az od 55. Jako priklad reputace muze byt treba Czerka, sekce x, makeb, oricon, vos a dalsi...

pak je mozny ziskavat reputaci z cartel packu, ktery se kupujou za Cartel coiny (cartel coiny ziskavas pokud ses subscriber, tak 500 za mesic, pokud mas security key tak 100 za mesic, nejaky drobny ziskas za ukonceni nejakejch dulezitejch achievementu a nebo se daji koupit za real prachy) pripadne se daji koupit na GTN za credity, ale to je docela mastnarna...

jinak pokud chce nekdo invite do imperialni gildy, tak mi sem nejak vecer pisnete pm, protoze moje nicky ve hre sou trochu slozitejsi na napsani :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    FIONOR: potrebujes byt 55?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Zkusim nekoho odchytnout vecer :)

btw nekdo tu zminoval bounties. Jak to funguje? A kde sezenu ty cartel commendations, ci jak se ty bordely jmenuji, co se s nima kupuji veci za reputaci. A v neposledni rade, kde sezenu reputaci? :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: tak hledej nekoho z Legion of kaas ;) jdu prdet do perin
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: a nebo te nabere Bartuc
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: muzu te nabrat pokud se ti tedka chce :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    A nejaka imperialni gilda teda? Nebo se mam ptat na tradu?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: jsem ted na tom, hodne podobne :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: jj ja uz se byl kouknout na meho BH jak se mu dari :) Ale fakt nejsem aktivni hrac. Jen jsem chtel proste, ze by bylo aspon trosicku nejake zazemi kdyz uz lognu.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: hele republika je des, nevim jak to ale ty lidi tam jsou proste divny
    DWAY
    DWAY --- ---
    A ten warrior me sere, bo me nebavi dva mece. Mel sem radsi jet znova tanka.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: Na imperiu taky neco mam :) Merc a Warrior. Akorat zatim sem nic nevyexpil do 55. Mam 3. 50ky
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: na republiku se vyser, pod na imperium :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nejaka republikova gilda na Fredonn Nad? (beztak sem to napsal s chybou, tak sorry :-D ) Aji bych nakouknul kdyz budou ted ty veci, a rikal sem si, ze na ony gildovni lodi by mohlo byt fajn mit gildu :-D
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    OMNISLASH: ale jo, já to principielně neodsuzuju..jenom my si vyřešili všechny tyto guildovní serepetičky skrze TeamSpeak a když už jsme někam šli, tak jsme se prostě sešli přímo na místě, než abychom se dejme tomu odloadovali na loď a pak zase zpátky (jenom kvůli tomu feelingu)..uznávám, nebyli jsme moc RP :))
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    czskalliance je stale velmi aktivni se 100+ funkcnimi cleny, jen tedy neni na pvp serveru. sam jsem prestal hrat uz pred mesici, ale nikoliv kvuli tomu, ze by me hra vylozene nudila (jiste, trochu se ohrala, ale stale bavila), jako jsem spis nastoupil do prace a resil veci kolem bydleni, takze uz nebylo tolik casu jako u osvc. jen minuly tyden jsem vyuzil ten referred subscriber tyden, abych gidle pridal 8M na gildovni lod

kdyz uz jsem tu gildovni lod zminil, ja naprosto chapu, ze pro nekoho, kdo bere cely swtor v podstate jen jako nonstop palbu operaci a vse ostatni vnima jen jako nutne zlo, je gildovni lod naprosta zbytecnost. ja sam jsem ale od te hry ocekaval i neco trochu jineho a proto jsem uz nejaky rok a pul zpet dosti zklamane komentoval, ze je neco takoveho nenapadlo realizovat a realizovat mezi prvnimi body. z meho pohledu si totiz ta hra o neco takoveho primo rika. princip fungovani, kdy hrac je neco jako bezdak vecne kotvici na flotile a cela gildovni soudrznost je mimo operaci postavena jen na spolecnem chatu, mi prijde dost omezeny a primitivni. vlastni lod je sice fajn, ale k cemu to, kdyz jsem v ni uplne odtrzen od odstatnich hracu? ano, ta mi pak opravdu prijde, jako uplne zbytecny loading. mit neco jako gildovni lod, kde budu vetsinu casu potkavat ostatni cleny gildy, kde uvidim jejich postavy a ne jen radky v chatu, mi prijde po strance "feelingu" jako naprosto kriticke. vzdyt od vetsiny clenu gildy bych bez jmenovky nad hlavou jejich postavy v otevrenem svete vubec nepoznal, coz mi zkratka neprijde ok. dodnes vzpominam na neinstancovany gildovni dum uprostred mesta v ultime online, kde v dome se schazela cela gilda a kolem behali ostatni hraci, sousede.. tomu nemuze nejake zevlovani na flotile a pokec s neviditelnymi spoluhraci absolutne konkurovat, co se atmosfery tyce. proto treba ja vnimam implementaci gildovnich lodi jako velmi pozitivni krok ze strany tvurcu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: hele vylozene aktivnich ceskych gild co tak nejak potkavam, tak ted moc neni, co vim, tak LoK, DL, Reapers a sem tam nejaka plejva.

Kazdopadne te chapu, my jedeme pekne pozvolne, mame zatim jen nim nefru dole a cekame az bude po prazdninach a budeme moct zacit poradne progresovat, protoze vetsina progress party pres leto nehraje. To zpusobuje, ze toho obsahu co mame pred se bou je jeste relativne dost a tim padem zabavnost jen tak neomrzi, cimz navazuju na fionora a souhlasim castecne s nim, ze vetsina lidi od nas hraje par hodin vecer a tak se ten herni cas dost prodluzuje. Navic u nas sou vetsinou magori co chteji mit vsechny classy vyexpeny a je tam dost achievement hunteru jako ja, takze tim se zase herni cas prodlouzi a zabavnost jen tak neomrzi.

Nicmene chapu, ze pro HC progress gildy je novej content otazkou velice kratkyho casu a tim padem pak neni moc co delat. Je to ale vzdycky o povaze tech lidi co to hrajou. Ja osobne pocitam, ze me to bude jeste tak 2 roky bavit, protoze pri frekvenci jak hraju mi bude jeste sakra dlouho dosahnout vseho co sem chtel a im ze sem odkovanej L2, tak me vzdaleny cile lakaji a i kdyz je hratelnost repetetivni, tak me to stale bavi a sem schopnej si najit zabavu v podstate v cekmoliv.

druha vec je, ze sem neskutecne marnej v PvP, takze to je dalsi vec kde se chci rozvijet a zlepsovat, takze pro me dalsi cas stravenej nad hrou kterej mi zajisti zabavnost :-)

a co se tyce flagshipu, tak ty prinasi nejaky gildovni content, ruzny gild eventy s tim, ze jakoby obsadis planetu a pak si tam muzes privolat lod a ta te nejakym zpusobem supporti, ale musim priznat, ze sem se o to zatim nejak moc nezajimal.

mozna sem divnej, ale zatim me hra fakt mega moc bavi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam