• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOSIC: proc bys ho sesazoval? :D Kazdopadne ja navrhuji tobe zkusit jinou klasu ;)
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    KOSIC: Dát 180 věci za commandačky není problém, ale vymlátit 180 setovky (případně vydělat na armoringy), neřkuli 186 věci to je fakt záhul...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KOSIC: hm sou v pohode :-) navic ted se opskuje kazdej den krome patku v podstate, gze si vyberes...
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    vole vic gildovne... ja nemuzu cekat, nez se za hodinu slezete a navic nemam na ty HM mody nervy. takze jsem nakonec zkoncil jako pug u nejakejch docela good polaku :) kazdopadne do toho zase pujdu, to je jasny! Navrhuju sesadit malgata
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tyvole kosic :-D dyk ty ses ukazal na par opskach po navratu a pak po tobe jako by se slehla zem :-D musis hrat vic gildovne, pak to bude vic bavit
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    musim rict, ze me to sakra bavilo po tom, co jsem to rok a pul nehral (opustiljako lvl50) takze novy lokace, daily, flashpointy, operace, gear, parada. zase jsem mel na pul roku supr zabavu. navic me (jak uz nekdo zminil) strasne vyhovuje, ze jak mam malo casu, vim ze to zapnu na 20 minut - jdu daily, pul hodky davam flashpoint, kdyz holka neni doma a mam pul dne tak opsky. ted uz me to zase tolik neba, vytriskavat ty 180kovy komandacky je uz dost zahul, takze nashledanou a za nejakej cas to zase pustim, doufam ze zase neco pribude novyho a bude zabava. no a samozrejme, ze pro me - majitele plysovyho vadera - je element SW naprosto klicovej :)

jo jsem v LoK operative/healer
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ja nemam aktualne sub (mel jsem jen na tyden, abych nalil prachy do gildy kvuli lodi) a nechci si to rozhodit prefered prihlasovanim
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ze hry, das si L a tam je conquest a tam vidis poradi i kolik si na ty dany postave dal conquest bodu
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    jsou ty statistiky nekde na webu prubezne k videni nebo jen ze hry?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WIRUSS: no prave... ale tak my se stejne na 1. misto momentalne nemame sanci dostat, protoze takovej honor mel 8mil bodu kdyz my sme meli 2mil :-D to sou silenci
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Pokud jedeš conquest jsou baráky a bonus min. 50% nutnost
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: jako jo, svoje vyuziti to ma, hlavne pro lidi co maji slabsi kompy je ta lod lepsi, protoze se daleko rychleji nacita a mas tam v podstate vsechno co potrebujes pro bezny hrani, pokud zrovna neexpis... Legacy truhla je pro moje ucely asi mala, protoze pocet charu se mi nacita a nevim jak by to bylo z matrosem, ale asi budu muset zkusit :-D

jinak koukej farmit at postupem casu muzeme udelat druhou progress grupu :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: A jinac ano, lod muze byt zdrojem svaru, ale taky z ni muzes udelat takovou rychlou fleetu, kde si clovek skoci prodat veci na market, vyrobit par augmentu a nechat veci v bance. A pokud to mas nad planetou kde se zrovna neco deje, tak se rovnou nechat vystrelit tam :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: Ja celkem docenuju tu legacy storage. Kde mas proste jednoduche skladovani napriklad surovin a receptu pro celou Legacy bandu, takze to nemusis porad posilat pres postu jak ocas. S tim ze mas pak stejne maglajs v tom ktera postava zrovna co ma. Nene misto toho hezky material supky dupky do storage, a muze z nej craftit kdokoli, kdo zrovna potrebuje :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jako me ty osobni baraky krome direct portum na danou planetu taky nic nerikaji, ve svych dvou letnich bytech sem jeste ani jednou nebyl od ty doby co sem si je koupil... v konecnym dusledku jde opet o prodlouzeni hratelnosti a sink prachu, protoze aby byla gilda uspesna v conquestech tak je vhodny aby meli clenove pipnuty baraky a timi padem dostavali vic bodu z conquestu... gildovni lod je fajn prca, ale taky jen sink prachu a zdroj svaru, protoze se porad nekdo dohaduje kde co bude a tys mi dal tohle tamhle a ja to dal tamhle a uz to tam neni a tak... cela ta vec na to jak dlouho ji pripravovali mi neprijde nijak zajimava a ucastnim se ji jen z toho duvodu, abych pomohl gilde, jinak me to absolutne nezajima... nevim jakej je pak buff kdyz gilda dobije planetu, ale tam se my v zivote nedostanem, takzeje mi to vlastne taky jedno :-D Muj hlavni zamer jsou OPS a expeni a hlavne pohodovy hrani...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    to si asi nerozumime, ja nic takoveho nerekl
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC --- --- 21:15:51 3.9.2014 - samozrejme jsem myslel pribehovou lod.. na kterou tez muzes zvat lidi
    FIONOR --- --- 21:53:12 3.9.2014 - to mi moc podobne neprijde. skyrim je jen a pouze pro me / o mne. od zacatku az do konce. v mmo se ale vicemene hraje u nestatovych aspektu na chlubeni se ostatnim. coz ovsem u instancovaneho domu, ktery nikdo mimo par znudenych pozvanych neuvidi, jde dost blbe

gildovni lod, kde se mohou koncentrovat clenove gildy chapu, to je neco jineho
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: jj az dodelam underworld trading muzu konecne zacit prispivat ve velkem. Ale ted 5 / 7 cendu delaji mise, a jedna trva hodinu :(
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: jo tak, tak to pak jo no :-) kazdopadne ten kriznik je super :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: on myslel nejspise osobni lod na litani vesmirem, ne guildovni kriznik

OMNISLASH: krom toho, ze tam muzes zvat lidi, tak pro dobry pocit asi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam