• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: Ja celkem docenuju tu legacy storage. Kde mas proste jednoduche skladovani napriklad surovin a receptu pro celou Legacy bandu, takze to nemusis porad posilat pres postu jak ocas. S tim ze mas pak stejne maglajs v tom ktera postava zrovna co ma. Nene misto toho hezky material supky dupky do storage, a muze z nej craftit kdokoli, kdo zrovna potrebuje :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jako me ty osobni baraky krome direct portum na danou planetu taky nic nerikaji, ve svych dvou letnich bytech sem jeste ani jednou nebyl od ty doby co sem si je koupil... v konecnym dusledku jde opet o prodlouzeni hratelnosti a sink prachu, protoze aby byla gilda uspesna v conquestech tak je vhodny aby meli clenove pipnuty baraky a timi padem dostavali vic bodu z conquestu... gildovni lod je fajn prca, ale taky jen sink prachu a zdroj svaru, protoze se porad nekdo dohaduje kde co bude a tys mi dal tohle tamhle a ja to dal tamhle a uz to tam neni a tak... cela ta vec na to jak dlouho ji pripravovali mi neprijde nijak zajimava a ucastnim se ji jen z toho duvodu, abych pomohl gilde, jinak me to absolutne nezajima... nevim jakej je pak buff kdyz gilda dobije planetu, ale tam se my v zivote nedostanem, takzeje mi to vlastne taky jedno :-D Muj hlavni zamer jsou OPS a expeni a hlavne pohodovy hrani...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    to si asi nerozumime, ja nic takoveho nerekl
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BARTUC --- --- 21:15:51 3.9.2014 - samozrejme jsem myslel pribehovou lod.. na kterou tez muzes zvat lidi
    FIONOR --- --- 21:53:12 3.9.2014 - to mi moc podobne neprijde. skyrim je jen a pouze pro me / o mne. od zacatku az do konce. v mmo se ale vicemene hraje u nestatovych aspektu na chlubeni se ostatnim. coz ovsem u instancovaneho domu, ktery nikdo mimo par znudenych pozvanych neuvidi, jde dost blbe

gildovni lod, kde se mohou koncentrovat clenove gildy chapu, to je neco jineho
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: jj az dodelam underworld trading muzu konecne zacit prispivat ve velkem. Ale ted 5 / 7 cendu delaji mise, a jedna trva hodinu :(
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: jo tak, tak to pak jo no :-) kazdopadne ten kriznik je super :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: on myslel nejspise osobni lod na litani vesmirem, ne guildovni kriznik

OMNISLASH: krom toho, ze tam muzes zvat lidi, tak pro dobry pocit asi.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: ja vim, ale zapomnel sem :-D

OMNISLASH: mno nevim jak u vas, ale u nas lod stoji 50m :-D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    jasne, jenze proc si zdobit neco, co uvidim devadesatdeset procent casu jen ja?
    DWAY
    DWAY --- ---
    OMNISLASH: Muzes si ho sam vyzdobit. Ala hearthfire ve skyrimu. A hlavne mas zadaco transport na lod, fleetu a hlavni mesto. Vicemene kdykoli.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ten barak pro jednotlivce dost dobre nechapu. v cem se lisi od lodi, ktera je zdarma? zkratka jen nejaky instancovany placek
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: ja sem v gilde. Nabiral jsi me :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: vydelavani pres daily jde krasne a barak je na picu :-D pokud nejsi v gilde, tak je to uplne k nicemu krome toho, ze si tam muzes neco vystavit a utrati svoje drahoceny prasule... kazdopadne pokud ses sub. tak dostanes dva baraky za cenu 5k
    DWAY
    DWAY --- ---
    EOLIS: jj budu si muset pockat az bude. Ale tak ted sem dingnul 55 teprve, takze si muzu zacit vydelavat na barak :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    a taky vcelku dost nudny
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    DWAY: je to vcelku pravidelně se vyskytující event.
    DWAY
    DWAY --- ---
    EOLIS: Takze to je event jo?
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    DWAY: na bounty nepotřebuje s být 55. Henchmeni i bossové maji vždycky stejný level jako ty (nebo nejvyšší lvl co máte v partě)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    pokud se bavimie o tom samym, tak bounties sou v rámci bounty eventu a je to jedna z moznych reputaci ktery muzes ziskat. bounty event je jednou za cas na tyden a je mozny ho delat tusim od 15. lvlu a jde tam ciste o to, ze si naberes bounty, letis na planetu a tam zabijes nebo chytis nejakyho picifuka a vyberes si odmenu, ktera zahrnuje i item kterej ti prida reputaci k dany frakci...

jinak reputaci ziskavas v podstate questama na prislusnejch planetach ve spravnych destinacich nejlepe v podobe daily questu. Daily questy zacinaji na 50 a nektery jsou az od 55. Jako priklad reputace muze byt treba Czerka, sekce x, makeb, oricon, vos a dalsi...

pak je mozny ziskavat reputaci z cartel packu, ktery se kupujou za Cartel coiny (cartel coiny ziskavas pokud ses subscriber, tak 500 za mesic, pokud mas security key tak 100 za mesic, nejaky drobny ziskas za ukonceni nejakejch dulezitejch achievementu a nebo se daji koupit za real prachy) pripadne se daji koupit na GTN za credity, ale to je docela mastnarna...

jinak pokud chce nekdo invite do imperialni gildy, tak mi sem nejak vecer pisnete pm, protoze moje nicky ve hre sou trochu slozitejsi na napsani :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    FIONOR: potrebujes byt 55?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam