• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SQUINT: jinak pokud bys hledal gildu, tka pisni
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SQUINT: zmeny sou hodne velky, datac dostanes pokud budes sub, ale az od utery...
    SQUINT
    SQUINT --- ---
    tak jsem si opět nainstaloval po roce SWTOR :) vidím to na sith inquisitora...staly se velky změny? koukam nový datadisk...mají ho subscriber zase jako ten minuly? nebo jak je to.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SWTOR Game Update 3.0 Patch Notes - Dulfy
    http://dulfy.net/2014/12/01/swtor-game-update-3-0-patch-notes/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak co, kdopak planuje hrat data? nevraci se nekdo kdo by potreboval gildu? :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Základní nástřel nových discipline talentů.

SWTOR 3.0 New Class Disciplines - Tabulky Google
    https://docs.google.com/...eadsheets/d/1kdnVATSfiP4e9LaG6bdxSa6zyjJCqfUa532zGzA9dn4/edit?pli=1#gid=0
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: cg :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: je to doma ;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: dneska tam mela bejt tak bud odpoledne nebo zitra
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: jeste ze my normalne zamesntnany mame vyplatu pekne 10. na uctu :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: jo to verim, ja stale cekam na vyplatu snad zitra prijde a o vikendu se k tomu dostanu :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: ja to tak mam u jugga, mam polovinu setovych armoringu z vindicator setu (heavy) a polovinu z Weaponmaster/challenger setu (medium)

kazdopadne musim rict, ze ted s tim xp boostem si hru neskutecne uzivam, pekne si prochazim pribeh, ignoruju vse okolo a krasne si expim republiku, ktera me jinak nejak nebavi :-) akorat mi nejak zacinaji dochazet sloty :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: říkám že to mám u maraudera ;) mám takhle čepici
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: u hiltu je to jiny, tam kdyz si vemes off hand, tak to do main handy nedas, ale pokud si vemes armoring setovej z heavy, tak ho klidne muzes dat do lajt, ale bude ti to k prdu vicmeene, protoze jediny armoringy ktery se takhle podporujou a maji smysl menit sou str
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: malá ztráta def byla když jsi měl u maraudera light I když tam byl pro něj armoring. U zbraní to je jasný main je main a off je off
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: ja to myslel naopak. Ze kdyz koupis offhand zbran tak nemuzes vytahnout hilt a dat ho do MH. Respektive kdyz ho das do zbrane, je z ni automaticky offhand. Armory jo ty se nemeni pokud nejsou adaptive. Ale s armoringem to tak mozna neni. To jsem nezkousel.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: já myslím že to nejde tyhle armory jsou i po vyndání armoringu heavy..
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: jde to? Protoze treba hilt z offhandu do main handu nedas.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SATIEL: mno pokud si vyberes armor co je medium, tak ho na light usera nedas, ale pokud si z nej vyndas armoring a das ho do light armoru, tak by to melo bejt v pohode
    SATIEL
    SATIEL --- ---
    BARTUC:

JJ tohle chapu a take to pouzivam. Slo mi jen o to, ze kdyz jsem chtel se sorckou medium armor od vendora za token, tak mi to neslo, protoze sorcka pouziva light. Dnes se na to jeste podivam, treba jsem jen slepej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam