• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Tak já se těšim, že si to zahraju a přestane mi fungovat launcher, já se fakt vojebu z tohohle...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: mno ja to musim taky nejak otestovat... ale pocitam, ze to vydrzim s tim co ted mam a ve 192 a vyssim gearu taky bude treba ty accuracy min... je fakt, ze ja mam v podstate 3 enhancementy s acc jen 180, gze ono se to posune a pocitam, ze ve 192 gearu bude tusim stacit uz jen tech 7 enhancementu a s tim vyssim to vychazi na 6 a jeden nebo dva augumenty... to se nejak potuni :-D akorat teda nevim jak to mysleli s tim, ze alacrita bude hrat vetsi roli, protoze pokud mam nejakych 350 ratingu na rozhodnuti mezi surge a alacritou,tak moje rozhodnuti je jasny...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: teď mám asi 98% tak to testnu na dumině a pokud to bude kloudně vypadat tak to nechám. Pokud ne tak to seru, mobky s tím sundám a vytáhnu si mercku. Tam accuracy neřeším
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: mno asi tak :-D respektive neco placli a pak napsali, ze to tak v podstate nemysleli a neplanovali, gze ted to bezi jak ma :-D ale nevim no, je to cely nejaky vysrany. S afrem mame +- stejny dps... ja si pridal accuracy, gze sem na temer 100% a on zustal na 97 a dps mel lepsi jak ja a chvilem a o dost... tak fakt nevim jak to ted funguje :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: jsem si říkal že mám té accuracy furt nějak málo :)
    Takže ve skratce, poslali jsme to opravovat to nebudeme a radši si kup novou postel a hadry z cartel marketu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: mno uz pred vydanim 3.0 a i v oficialnich patch notes psali, ze accuracy rating bude mit trosku jinej prepocet ve vlivu na vyslednou accuracy, coz znamena, ze bys mel potrebovat min ratingu na to, aby ses dostal na kyzenych 100% a to z toho duvodu, ze sebrali ze stromu 3% bonuss na accuracy, cimz mas o 3% mene accuracy jako vychozi pozici. V tuhle chvili to znamena, ze potrebujes nejakych 760 +- accuracy ratingu oproti puvodnim cca 420 ratingu a to se timhle tvrzenim melo trochu srovnat. Nakonec ale vcera prohlasili, ze nic takovyho delat nebudou a nasrat...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: to s accuracy
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: nevim na co se ptas
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: to jsem postřehl ale nečetl, znamená to teda co?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    je fakt, ze tema disciplinama to hodne zjednodusi a osekaji... na druhou stranu ja jakozto juggernaut bez nejaky trochu slusny moznosti nejakyho hybryda me to spis vyhovuje, ale vim ze sorcky/snajpri a hlavne assasini hodne dostali pres parek... nicmene nejak se s tim musime srovnat a jit dal... zase na druhou stranu novy opsky vypadaji fakt suprove a maji tam super zabavny mechaniky a narustem lvlu a novym gearem aspon pro me dalsi doba hrani na optimalizaci gearu :-)

nicmene co me na zmenach fakt sere asi nejvic je fakt, ze 1) veskery zmeny sou primarne mireny na PVP a 2) vydaji oficialni patch notes a pak ti reknou sorry, my to tam nedame protoze bagr (accuracy rating)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    jsem si to po tom skoro roce pustil,. abych se podíval na to, jak ten system teď vlastně vypadá,.....

je kouzelné, jak se všemi možnými způsoby snaží zabít hráčskou kreativitu při budování jejich charakterů...achjo
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    tak nejak jsem ocekaval, ze i pres ty jejich kecy o tom, jak to nabidne nove moznosti, pujde v podstate jen o to, hracum moznosti sebrat, aby byly postavy lepe skatulkovatelne. snad jim to alespon pomuze v balancovani pvp.. ale co, vsichni vime, ze ne :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EOLIS: skoda :-) ja na ToFN
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EOLIS: respec funguje porad stejne, pokud si koupis field respec, tak muzes kdekoliv a je to mega rychly... me osobne se to libi u jugga jak to mam, protoze muzu krasne podle jednotlivejch boss fightu menit pasivky a tim dost ovlivnit mechaniky :-)
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    BARTUC: Na Red Eclipsu
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    BARTUC: A jak je to ted s respecializacemi? Pořád je možné se stavit na fleetě u maníka a celé to překopat podle toho, jestli chci jít na opsku healovat nebo DPSkovat?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EOLIS: kde hrajes?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EOLIS: ne, ty si vyberes jakej strom pojedes (u jugga treba immortal/vengeance/rage) a ten si zvolis, dostanes automaticky vsechny skily prislusny tvymu lvlu (leva strana, takovej ten had) a k tomu si muzes z utilit (prava strana) vybrat az 7 dalsich veci (na 60 lvlu) coz sou tusim vzdy pasivky, ktery pridavaji tvym skillum dalsi pridany moznosti... a to je cely, nic vic tam delat nemuzes... oproti puvodinimu systemu mas dost svazany ruce, nicmene pokud nechces hrat hybryda, tak se v podstate dostanes na to co si mel pred tim +- nejaky ficurky co odstranili, gze pro me z hlediska hrani u jugga minimalni rozdil, jen sem vymenil jeden skill za druhej a upravil rotaci a sem tam kde sem byl
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    Ja se sakra v tech disciplines nevyznám? Dá se to nejak kombit jako to slo predtim, ze si clovek treba neco cilene nevezme a schová so to do jiného stromu, nebo jak?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: JC pribeh je super, kdyz jedes po radne spravedlive lince a to Sithske semne trhas i s koreny!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam