TRAGED: kdo tady taky mluvil o tom, ze sem jel jen dark volby :-) momentalne diky 12x expu mam odjety krome dvou pribehu vsechny jak light tak dark jak na impu tak na repce a nejlepsi pribeh imho ma dark jedi knight a dark sith warrior... pak me nesmirne bavil dark sage a pro me absolutne nejhorsi je trooper pribeh (jakejkoliv)
jinak neber me spatne ja proti repce nemam nic... v 90% WZ sou mnohem lip organizovani nez imp, nejsou prehnane agresivni/brutalni jen proto ze "jsem imp tak prece musim bejt kurva" a tak.
Nicmene v tech par ops a fp co sem na rep hral sem potkal takovy silenosti o kterych se mi na imp muze jen zdat...
nicmene je to kazdyho styl, ja mam radsi imp 1) kvuli animacim, 2) pac tam hraju od zacatku a mam tam gildu 3) vetsi pocet pribehu se mi libil vic nez na rep... chapu ale, ze clovek co haje celou dobu na rep a na imp ma jen alty jako to mam ja, tak bude mit dost opacnej nazor... kazdopadne muj jugg je proste milasek :-D
sem hlavne zvedavej jak to ted bude se statama a novym kontentem, jak rychle se podari vychytat chyby co ted sou a splnit sliby co byly pred patchem (ano mluvim o accuracy ratingu) a taky se tesim na novy ops :-) Kazopadne nova story linka se mi moc libila :-)