• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    OMNISLASH: teď se to určitě ještě kupuje, dyť to před 14 dny vyšlo. Za nějaký ten měsíc to zase dají jako ten předtím (zaplať měsíc a datadisc máš zdarma)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    z me praxe jedine, co ma opravdu vliv u sceny s vysokym poctem hracu, je nejake solidni novejsi ctyrjadro. tam to opravdu nevytrhne ani sebelepsi grafika

jak je to tedy s tim datacem? rikla jsem si, ze bych si zase po case zahral (po 550 bitvach ve world of tanks mi najednou pvp v swtoru prijde strasne ferove a skvele vybalancovane :D), ale palba za 60 dnu + 20 eceke za datac.. mno.. nechce se mi dat 1000, jen abych to vyzkousel
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    SYLVAEN: bohužel vše je závislé na výkonu procesoru, nejde s tím asi udělat nic nebo si také rád nechám poradit... mě to na noťasu běhalo dobře vždy do max lvl, ale poté mi vždy v pvp i v singlu začala hra "lagovat", ovšem nikoliv vlivem připojení, ale prostě nějakej problém v kompu. Zatím ať jsem udělal, co jsem udělal, nic nepomohlo.
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    Máte někdo nějaký tip na zlepšení výkonu? Po víc než roce mě kamarád ukecal, takže jsem zase nainstaloval SWTOR, a dotáhl BH ... teď jsem těsně před lvl 60. Včera večer se na Yavinu IV konalo takové malé impromptu soirée mezi Repíkama a Impama, a zjistil jsem že díky hackům které jsem musel udělat aby se to vůbec na Win8 s DX11 rozjelo, z toho mám v PVP spíš galerii statických obrázků. A to i když jsem stáhnul detaily na minimum.

To mi přijde dost nešikovný, zvlášť když novější (a teoreticky náročnější) hry jako Archeage, Wildstar, apod. jedou v pohodě a FPS neklesne pod 20.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    BARTUC: no pri loadingu po lognuti se to vzdycky kouslo a napsalo chyba launcheru, tak jsem to vyresil reinstalem po smazani nekterych souboru... takze uz jsem si i chvilku zahral a poprvy s marauderem zkousim rage. Diky tomu novymu systemu mi neni lito, ze nekam cpu / necpu bodiky, takze pro me jako svatecnaka to je mozna lepsi, nez puvodni system, i kdyz to neni takova ta zabavna hra - hodinu premejsleni, kam ty body narvu :D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    sub ma datac zdarma? kde je o tom info?
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: jn, jsem se po roce logl, nakoupil asi dvacet balíků, zjistil, že v nich je úplný hovno a zase šel offline:-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: lol tak to je kruty :-D kazdopadne jako sub mas datac zadarmiko zase :-)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC:

ten datadisk se musí platit? nebo to mám jako neustály subs zdarma? (jsem nakonec zjistil, že mi přes paypal žádné peníze neodcházely, subs na jejich stránkách jsem měl taky zrušený, ale furt mi chodily každý měsíc kartel peníze za to, že i tak subscriber jsem:-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Tenhle tejden sme konecne byli novy operace a musim rict, ze sem z nich totalne nadsenej... novy a velice duvtipny mechaniky sou fakt super :-) opravdu me to mega moc bavi a vrele doporucuju to zkusit :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JAFROST: jak prestal fungovat?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Tak já se těšim, že si to zahraju a přestane mi fungovat launcher, já se fakt vojebu z tohohle...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: mno ja to musim taky nejak otestovat... ale pocitam, ze to vydrzim s tim co ted mam a ve 192 a vyssim gearu taky bude treba ty accuracy min... je fakt, ze ja mam v podstate 3 enhancementy s acc jen 180, gze ono se to posune a pocitam, ze ve 192 gearu bude tusim stacit uz jen tech 7 enhancementu a s tim vyssim to vychazi na 6 a jeden nebo dva augumenty... to se nejak potuni :-D akorat teda nevim jak to mysleli s tim, ze alacrita bude hrat vetsi roli, protoze pokud mam nejakych 350 ratingu na rozhodnuti mezi surge a alacritou,tak moje rozhodnuti je jasny...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: teď mám asi 98% tak to testnu na dumině a pokud to bude kloudně vypadat tak to nechám. Pokud ne tak to seru, mobky s tím sundám a vytáhnu si mercku. Tam accuracy neřeším
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: mno asi tak :-D respektive neco placli a pak napsali, ze to tak v podstate nemysleli a neplanovali, gze ted to bezi jak ma :-D ale nevim no, je to cely nejaky vysrany. S afrem mame +- stejny dps... ja si pridal accuracy, gze sem na temer 100% a on zustal na 97 a dps mel lepsi jak ja a chvilem a o dost... tak fakt nevim jak to ted funguje :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: jsem si říkal že mám té accuracy furt nějak málo :)
    Takže ve skratce, poslali jsme to opravovat to nebudeme a radši si kup novou postel a hadry z cartel marketu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: mno uz pred vydanim 3.0 a i v oficialnich patch notes psali, ze accuracy rating bude mit trosku jinej prepocet ve vlivu na vyslednou accuracy, coz znamena, ze bys mel potrebovat min ratingu na to, aby ses dostal na kyzenych 100% a to z toho duvodu, ze sebrali ze stromu 3% bonuss na accuracy, cimz mas o 3% mene accuracy jako vychozi pozici. V tuhle chvili to znamena, ze potrebujes nejakych 760 +- accuracy ratingu oproti puvodnim cca 420 ratingu a to se timhle tvrzenim melo trochu srovnat. Nakonec ale vcera prohlasili, ze nic takovyho delat nebudou a nasrat...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: to s accuracy
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: nevim na co se ptas
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    BARTUC: to jsem postřehl ale nečetl, znamená to teda co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam