• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: nikdo nechce abys psal pravnickou cestinou :) Ale opravdu jsou takove ty freecoolin teenagerske zkomoleniny vetsinou k zbliti no...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: jahaa sem se prekouknul... delam tu u toho tisic dalsich veci, TUDÍŽ jsem reagoval nepatricne. Ja nevim, kdyz pisu normalne v praci, tak pouzivam klasickou spisovnou mluvu vcetne diakritiky, ale takhel na fora a ve hre pouzivam takovyhle patvary. Pokud to nekomu vadi, tak se omlouvam a pokusim se aspon tu pouzivat spravne vyrazy---
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: ok dál tedy začnu používat mozek a problém vyřeším jednoduše, stejně tvé posty zde jsou o ničem
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    MALY_BOBIK: je kluci hezké, jak držíte při sobě. Akorát by to chtělo občas používat mozek, aby ta argumentace nevypadala jako kdyby ji říkal mluvčí český policie ;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: tvé řeči jsou tak na 10 a taky ti to tu nikdo netlačí
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: super archeologická sonda, akorát jsem reagoval na něco jinýho
    SYLVAEN
    SYLVAEN --- ---
    Gze jsem updatnul nVidia Experience, zoptimalizoval SWTOR primo pres nVidii.. Zatim jsem pozoroval znatelny narust plynulosti, gze jsem zvedavy zase na PVP.. Gze to sem pisu, gze uvidime, gze dam vedet..

P.S. Patvar "gze" je obludnost. Cestina ma tolik jinych slov: tedy, tudiz, a tedy, a tak...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: jestli do dobre pocitam, tak mi tenkrat bylo neco kolem 20 - 22 a byl sem na vejsce, gze casu spousta, povinosti relativne malo a parttime job se dal zmaknout i nevyspalej :-D ale je fakt, ze ted bych do toho uz nesel... ted mam problem vydrzet ty 2,5h co mame progress :-D
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: moc dlouhý, když je ti 15 let....chápu ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OMNISLASH: copak ti na tom vadi? :-) "takze" je moc dlouhy :-D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    myslim, ze jeste jednou uvidim gze a pobliju se..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HANOUCH: hh je fakt, ze s mym setupem grafickyho nastaveni neni moc na co se koukat :-D ikdyz mam v podstate vse na high, akorat mam vypnuty vsechny mozny graficky serepeticky a ficurky co by mohly zpomalovat... nicmene nikdy sem nemel sestavu ktera by ve hrach davala max detaily a slusny fps, gze uz sem si na to natolik zvykl, ze mi to prijde prirozeny... jen by me zajimalo, jestli by se mi treba jako dps nejak rapidne zvedla performace, nebo ne
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    BARTUC: hraje se blbe koukas okolo kochas se checkujes textury jestli glitchujou a netankujes :P
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JETELICEK: hele budes se divit, ale byl to NiM DF a dali sme to :-D pak se nastesti ping srovnal a slo to v pohode :-) ted uz mam na 8man i 15 fps chvilema, gze krasa :-)

jinak ja mam cca 7 let starej komp, ale prachy na upgrade nejsou no... ale tak na 8man to bohate staci, gze pohoda :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: po vánocích něco splácnu
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    MALY_BOBIK: tak to bude asi čas na upgrade
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: tak já mám asi 10 let starý dvou jádro
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: tak já mám asi 10 let starý dvou jádro
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    MALY_BOBIK: no vidíš a mě stačil jednou za tří roky stroj za 15k ;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JETELICEK: ne každý má na to si jednou za dva roky pořídit stroj za 50k
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    BARTUC: tak to očividně nebyl nightmare ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam