• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    BARTUC: No jo, to já 4 hodiny v kuse u jednoho kusu kontentu (OPS) nejsem schopná vydržet tak jako tak. A beztak je pro mě 90 % hry WZ, pak class příběh, a někdy v budoucnu možná zkusím flashpointy, protože si pamatuji, že byli dobré, ale nějak mě tam nic netáhne.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    me aktualne na hrani swtoru sere to, ze si nemuzu dovolit hrat třeba 4 hodiny v kuse bez vyrusovani, coz je nutnou podmínkou pro endgame content, takze to je tak o pribehu a podobne, ale poradne si zaopskovat uz nemuzu :-/
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Tak jsem začala asi tak po dvou letech hrát. Předplatila jsem hned druhý den a jsem fakt spokojená :)
    Zrovna ve chvíli, kdy jsem se začínala bát, že už mě ty hry fakt nebaví :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JAFROST: hraju to furt a bavi to porad :)

MICHIGAN: datac prekopal hru a pridal pribeh ktery je v celku povedeny kdyz prezijete spojeni republiky a imperia proti vetsimu zlu.

Me ososbne se libi ze predelali opsky a FP takze se to zase chodi. je vcelku vtipne to jit s guildou a pak s pugem progresovat :)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    MICHIGAN: je o příběhu, je to někdy docela legrační, někdy dobrý, někdy blbý, každopádně se dost věcí změnilo k lepšímu a má smysl to hrát (pokud to teda člověka někdy před tím bavilo)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    uz jsem koupil sub, jen se k tomu poradne dostat.. :)
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    tak ten datac je pry hlavne o pribehu, coz je jedine dobre:

Star Wars: A new hope for The Old Republic • Eurogamer.net
    http://www.eurogamer.net/articles/2015-11-11-star-wars-a-new-hope-for-the-old-republic
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DWAY: S nějakým novým pc v budoucnu to zase zkusím :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRIPLT: ja si cas od casu trosku zahraju, vetsinou me to chytne tak na 14 dni. Ale ted je tolik novych pecek, ze proste neni cas :-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DWAY: ja to tak udelal s tim prvnim datacem... zaplatil abych ho dostal... a nikdy uz nelognul :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRIPLT: nemusis jit do opsek preci. Ale tak je to F2P takze muzes vyzkouset, jestli ma cenu si to na jeden mesic zaplatit kvuli datace :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    BARTUC: to se mi prave nejak nechce, ale taky to mozna prubnu... :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRIPLT: taky to hraju na drevenym kompu s 6 fps v ops a da se :-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Kura ja bych si to i zahral, ale muj starsi pc s tim ma proste problem :(
    DWAY
    DWAY --- ---
    INF1466: myslim, ze na jeden mesic si to zaplatim. Pokud to bude stacit k tomu, abych ty datace dostal.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    BARTUC: no me asi nedonuti nic to po dvou letech znova rozjet, ale prijde mi skoda ze ty cgi jsou o uroven vejs nez ta hra.. kdyby ty prachy radsi dali na opravu mass pvp na ilumu :) jinak video super kam se hrabou trailery na novy filmy :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: Tak urcite ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: ty tomu nerozumis :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: No you are wrong :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    INF1466: twe clovek to musi hrat uz jen kvuli tem trailerum :-D
    INF1466
    INF1466 --- ---
    STAR WARS: The Old Republic – Knights of the Fallen Empire – “Sacrifice” Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=Nzq9epS2b1A
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam