• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WHITEANGEL: budes tu navecer?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Někdo na TofN za imperium nejlepe pvp oriented ? aktualne lvl 62. uvitam nejakou friendly guildu nebo jen partu vs me ingame na : Qallain (Sith Jugger)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DL smrdi :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MALY_BOBIK: jasny ok dik
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LIQUIDFREAK: z LOK jste sli k Reapers ja sel do Shadow Fist, SF padli a vetsina je na republice. Lidi co hrali na impech jsou ted skoro vsichni u DL
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: MALY_BOBIK: Mno ja si hlavne ani nepamatuji kde sme to vlastne prechazeli :) Uvidime, mozna o vikendu kouknu
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LIQUIDFREAK: reapers prej jeste jedou tak nak, vetsina je u Dark Lords ops skoro kazdej vecer
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: ee porad nic :-D co se gildy tyce, tak vůbec netusim, nebyl sem ve hre dobrej pul rok... kazdopadne reapers se rozpadli lehce před tim, nez sem skoncil
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: este furt si nevyhral ve sportce? :-D btw uz mne vykopli z ty druhy guildy kam sme prechazeli, nevis? pac zvazuju ze kouknu :)
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Osobně jsem taky transferoval na RE z ToFN, jelikož tam na Republice zbyli kousky Havocu...
    WRATA
    WRATA --- ---
    WHITEANGEL: Spravnej server? Napsat na support
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Mám otázku neinstaloval jsem si SWtor po asi 2 letech mel jsem 10-12 full charu ted tam nemam ani jeden je nejak mozne je ziskat zpet ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: to potesi :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MALY_BOBIK: Odtamtud jsem transferovala kvůli kamarádovi, kterej to nakonec stejně nehraje :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: tak to nic jsme na tomb of fredom nad jako asi vetsina lidi tady
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    mne nevadi ani to, ze chcipnu. nakonec nejsem ani na damage ani na tankovani, jen si tak lecim okoli. vadi mi, kdyz nemuzu nic delat. v tomhle smeru jsem vsechny ty nablble stuny (at uz si je tvurci swtoru pojmenovali jakkoliv jinak, ten efekt je stale stejny) nenavidel. hraji hru proto, abych hral, neco delal. ne proto, abych bezmocne koukal na obrazovku, jak neco masakruje moji nehybnou postavu. to uz jsem tam pak opravdu jako ovce na porazce a to me proste nebavi
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MALY_BOBIK: Red Eclipse.
    OMNISLASH: Ty jo, ale nepřijde mi to tak strašné jako v minulosti. Jen občas chcípnu z full životů přes stuny, ale naštve to.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    OMNISLASH: Sakra :P Jako stunlocky mi nevadi, ale vadi mi kdyz nemam moznost nejakyho burst dmg :) V nejhorsim budu travit cas v PvE, achievementy a tak :) Ale Pvp me tam driv bavilo.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    kdyby si chtěl někdo projít heroicy nebo flashpointy někdy, tak nejčastěji Frostburn na Freedom Nadd
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: server ?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    LOBOTECH: nebude. pvp v swtoru je predevsim o stunlocku. vse ostatni je az na druhem miste
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam