• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    OMNISLASH: Sakra :P Jako stunlocky mi nevadi, ale vadi mi kdyz nemam moznost nejakyho burst dmg :) V nejhorsim budu travit cas v PvE, achievementy a tak :) Ale Pvp me tam driv bavilo.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    kdyby si chtěl někdo projít heroicy nebo flashpointy někdy, tak nejčastěji Frostburn na Freedom Nadd
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: server ?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    LOBOTECH: nebude. pvp v swtoru je predevsim o stunlocku. vse ostatni je az na druhem miste
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Tak jsem to taky zacal hrat, novej ucet, protoze ke staremu se bez volani na support nedostanu. Rozjel jsem bounty huntera, momentalne jsem zaseklej na prvni planete protoze se mi uz par dni stahuje kontent, do toho ta hitparada se vcerejsim patchem, ale snad se to uz dneska uklidni a budu moct normalne hrat. Zatim fajn, jen ten global CD mi prijde desne dlouhej, doufam ze v pvp to bude akcnejsi :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ALONSY: na wz nemam kompa :-) v ops mam kolem 10 fps max a ve wz, kde se fakt potrebujes dobře hejbat a mirit nemam sanci :-D navíc sem na pvp totalne levej :-D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    BARTUC: No jo, to já 4 hodiny v kuse u jednoho kusu kontentu (OPS) nejsem schopná vydržet tak jako tak. A beztak je pro mě 90 % hry WZ, pak class příběh, a někdy v budoucnu možná zkusím flashpointy, protože si pamatuji, že byli dobré, ale nějak mě tam nic netáhne.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    me aktualne na hrani swtoru sere to, ze si nemuzu dovolit hrat třeba 4 hodiny v kuse bez vyrusovani, coz je nutnou podmínkou pro endgame content, takze to je tak o pribehu a podobne, ale poradne si zaopskovat uz nemuzu :-/
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Tak jsem začala asi tak po dvou letech hrát. Předplatila jsem hned druhý den a jsem fakt spokojená :)
    Zrovna ve chvíli, kdy jsem se začínala bát, že už mě ty hry fakt nebaví :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JAFROST: hraju to furt a bavi to porad :)

MICHIGAN: datac prekopal hru a pridal pribeh ktery je v celku povedeny kdyz prezijete spojeni republiky a imperia proti vetsimu zlu.

Me ososbne se libi ze predelali opsky a FP takze se to zase chodi. je vcelku vtipne to jit s guildou a pak s pugem progresovat :)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    MICHIGAN: je o příběhu, je to někdy docela legrační, někdy dobrý, někdy blbý, každopádně se dost věcí změnilo k lepšímu a má smysl to hrát (pokud to teda člověka někdy před tím bavilo)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    uz jsem koupil sub, jen se k tomu poradne dostat.. :)
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    tak ten datac je pry hlavne o pribehu, coz je jedine dobre:

Star Wars: A new hope for The Old Republic • Eurogamer.net
    http://www.eurogamer.net/articles/2015-11-11-star-wars-a-new-hope-for-the-old-republic
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DWAY: S nějakým novým pc v budoucnu to zase zkusím :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRIPLT: ja si cas od casu trosku zahraju, vetsinou me to chytne tak na 14 dni. Ale ted je tolik novych pecek, ze proste neni cas :-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DWAY: ja to tak udelal s tim prvnim datacem... zaplatil abych ho dostal... a nikdy uz nelognul :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRIPLT: nemusis jit do opsek preci. Ale tak je to F2P takze muzes vyzkouset, jestli ma cenu si to na jeden mesic zaplatit kvuli datace :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    BARTUC: to se mi prave nejak nechce, ale taky to mozna prubnu... :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRIPLT: taky to hraju na drevenym kompu s 6 fps v ops a da se :-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Kura ja bych si to i zahral, ale muj starsi pc s tim ma proste problem :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam