• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Tak co, jak vam dupou jawove? Ja sem zanevrel na mercenaryho a leveluju sith assasina. Bavi me vic, ikdyz v PvP si prijdu desne zbytecnej, porad narazim na kombo healer + tank s nahozenym guardem a neda se to predmgovat :) V PvP vyhravam prakticky jen hutbally. Ale nedelam zatim zadny velky zavery, protoze na 65ce to muze byt uplne jiny. Kazdopadne uz se mi z mnozstvi abilit mota hlava :)

PvP v lodickach mi prijde desne na houbelec, protoze tam dycky prileti nejakej namachrovanec a sunda nasich 5 lodi jako by se nechumelilo :) Ale to bude tim, ze nasi maj vetisnou jen zakladni lode a jejich litaj nejaky spesl do kterejch sypu rany dokud se mi nezacnou prehrejvat lejzy a on si vesele leti dal. Rakteu locknout vetsinou nestihnu. Jenze on se pak otoci a na 3 vystrely me sunda celyho :D Ale to prisuzuju i tomu, ze do vybavy a volby lodi zatim moc nevidim, takze casem snad bude lip :)

Jinak se mi dost libi system levelovani, provazani charakteru, vcetsne odemykani a sdileni abilit, fakt se s tou posledni velkou upravou vytahli :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WHITEANGEL: az budes ve hre tak mi napis zpravu a ja lognu :) asi budu makat nebo budu strilet SWBF
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    MALY_BOBIK: Zkus pravdepodobne ano.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WHITEANGEL: budes tu navecer?
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Někdo na TofN za imperium nejlepe pvp oriented ? aktualne lvl 62. uvitam nejakou friendly guildu nebo jen partu vs me ingame na : Qallain (Sith Jugger)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DL smrdi :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MALY_BOBIK: jasny ok dik
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LIQUIDFREAK: z LOK jste sli k Reapers ja sel do Shadow Fist, SF padli a vetsina je na republice. Lidi co hrali na impech jsou ted skoro vsichni u DL
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: MALY_BOBIK: Mno ja si hlavne ani nepamatuji kde sme to vlastne prechazeli :) Uvidime, mozna o vikendu kouknu
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LIQUIDFREAK: reapers prej jeste jedou tak nak, vetsina je u Dark Lords ops skoro kazdej vecer
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: ee porad nic :-D co se gildy tyce, tak vůbec netusim, nebyl sem ve hre dobrej pul rok... kazdopadne reapers se rozpadli lehce před tim, nez sem skoncil
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: este furt si nevyhral ve sportce? :-D btw uz mne vykopli z ty druhy guildy kam sme prechazeli, nevis? pac zvazuju ze kouknu :)
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Osobně jsem taky transferoval na RE z ToFN, jelikož tam na Republice zbyli kousky Havocu...
    WRATA
    WRATA --- ---
    WHITEANGEL: Spravnej server? Napsat na support
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Mám otázku neinstaloval jsem si SWtor po asi 2 letech mel jsem 10-12 full charu ted tam nemam ani jeden je nejak mozne je ziskat zpet ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: to potesi :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MALY_BOBIK: Odtamtud jsem transferovala kvůli kamarádovi, kterej to nakonec stejně nehraje :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: tak to nic jsme na tomb of fredom nad jako asi vetsina lidi tady
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    mne nevadi ani to, ze chcipnu. nakonec nejsem ani na damage ani na tankovani, jen si tak lecim okoli. vadi mi, kdyz nemuzu nic delat. v tomhle smeru jsem vsechny ty nablble stuny (at uz si je tvurci swtoru pojmenovali jakkoliv jinak, ten efekt je stale stejny) nenavidel. hraji hru proto, abych hral, neco delal. ne proto, abych bezmocne koukal na obrazovku, jak neco masakruje moji nehybnou postavu. to uz jsem tam pak opravdu jako ovce na porazce a to me proste nebavi
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MALY_BOBIK: Red Eclipse.
    OMNISLASH: Ty jo, ale nepřijde mi to tak strašné jako v minulosti. Jen občas chcípnu z full životů přes stuny, ale naštve to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam