• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    JAFROST: sila companoura je ted podle toho jak te ma rad. ty stare jsem si nevytahl kvuli pribehu rad si pockam az se priplazi domu :) jinak zda se bude lisit strej s gearem a afekci vs. novej bez gearu a s afekci to nevim
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    MALY_BOBIK: no jasne, sle je to uz jen vec ciste kosmeticka
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY:
    JAFROST: NE i JO

stare companoury muzes zas obleknout do gearu kterej si vyladis tem novejm muzes dat jen zbrane
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    DWAY: presne tak
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jestli to chapu dobre, tak gear na companiony je stejne jen kosmeticky ted. Hodne se mi libi, ze si muzu zvolit roli companiona.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    FIONOR: gear na companoury (ty stare) stare si nech muzes si je pak na odesan vytahnout. Pak dal v pribehu se ti vsichni vrati tak abys neudelal to co ja ze sem vse prodal :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: Ano
    DWAY
    DWAY --- ---
    Kdyz si zaplatim mesic, dostanu i revana? (datac, ne revana samotneho :-D )
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Ja mel vcera docela fajn pvp (dokonce uz i ty space combaty protoze jsem si odemknul jinou lod a hned je to veselejsi). Musim si totiz nasypat krapet popelu na hlavu, nedoslo mi ze asasin je DOTkovac a ne primo direct dmg dealer. Respektive to musim dycky nakombit. A taky jsem netusil, ze mam ability, kterejma ty dotky rozhazuju pak i na ostatni lidi kolem :P Takze jsem se z nejakych 200k dmg ted dostal na 500k dmg za BG, samozrejme jsou tam lidi co davaji 2x tolik, ale to se vychyta :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    solo healer v pvp je budto fucus smrt nebo pri troll pvp funy hrani
    combo tank helaer znamena ze ve 2-3 lidech udrzime mid proti 5+ lidem ALE zalezi zase proti komu. Dal jsem 3 wz kde sme si drzeli to kam jmse prisli a druhou rukou jsem se stoural v zadku. Dal sem jenou WZ a tam jsem se fest potil pri sundavani debuffu utikani a helaovani.

celkove zalezi co clovek potka

(na pvp hraju merc healera)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: ale hovno :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: srajdy. Op nejvic nejvic NEJVIC :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JAFROST: mara me nikdy uplne neoslovil... moje srdcovka je jugg a mercka + PT
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    BARTUC: no ja si jedu maraudera a nekdy to je teda desne k vzteku
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JAFROST: jj, jediny s cim ma problém sou tanci, ale to mají dps vseobecne
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    BARTUC: tak on celkove assik je svine dobrej snad proti kazdymu prave diky ruznym cc
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    DWAY: Ale ja sem si nestezoval na vyvazeni hry, dyt nejsem ani max lvl zatim! To byl jen postesk, ne kritizovani hry :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    LOBOTECH: sak to jo. Ale kdyz ho nedas, tak to neni spatne spatne vyvazenou hrou :-D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    DWAY: Tak nikdy nevis jaky veci ma na CD a jak dobrej je, dulezity je to zkouset a nekdy se to proste podari :) Problem je kdyz se to nedari nikdy :D Ale ted je to samozrejme ve me, musim mit pocit, ze jsem dal maximum, abych mohl soudit :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    imho jedinej dmg dealer, kterej je schopnej sundat healera je prave sin a to z toho duvodu, ze ma tolik CC a takovej burst dmg, ze nez se healer probudi ze stunu, tak papa... teda tak to aspoň bylo před poslední expanzi... ale uz sem dlouho nehral
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam