Tak co, jak vam dupou jawove? Ja sem zanevrel na mercenaryho a leveluju sith assasina. Bavi me vic, ikdyz v PvP si prijdu desne zbytecnej, porad narazim na kombo healer + tank s nahozenym guardem a neda se to predmgovat :) V PvP vyhravam prakticky jen hutbally. Ale nedelam zatim zadny velky zavery, protoze na 65ce to muze byt uplne jiny. Kazdopadne uz se mi z mnozstvi abilit mota hlava :)
PvP v lodickach mi prijde desne na houbelec, protoze tam dycky prileti nejakej namachrovanec a sunda nasich 5 lodi jako by se nechumelilo :) Ale to bude tim, ze nasi maj vetisnou jen zakladni lode a jejich litaj nejaky spesl do kterejch sypu rany dokud se mi nezacnou prehrejvat lejzy a on si vesele leti dal. Rakteu locknout vetsinou nestihnu. Jenze on se pak otoci a na 3 vystrely me sunda celyho :D Ale to prisuzuju i tomu, ze do vybavy a volby lodi zatim moc nevidim, takze casem snad bude lip :)
Jinak se mi dost libi system levelovani, provazani charakteru, vcetsne odemykani a sdileni abilit, fakt se s tou posledni velkou upravou vytahli :)