Ja jsem tedka mighty lvl 64 a za chvili mne ceka schaneni nejakyho toho lepsiho gearu :) Zaklad bude asi PvP, takze budu muset hodne PvPit. Koukal jsem ze reputace je tam krapet zmrsena a ma nejaky weekly capy, coz mne trochu mrzi, ale tak co se da delat.
A celkem husty jsou ty space mise, protoze ty novy co pridali, mi prijdou celkem brutalne tezky :) Chtel jsem urcite tezsi nez byly driv, ale tohle je docela HC :) Jeste mi chybi nejaky vybaveni, ale jinak uz mam zaklad grade 7, doufam, ze to pak pujde, az bude nejaka ta imunita na zamereni a tak podobne.
Dokonce i pronikam do space combatu, je to sice mazec si odemknout 5 lodi (zatim sem odemknul k tem dvema zakladnim jen jednu :P) ale casem to bude docela zabava :)
Ted planuju dojet fialovy questy a prakticky nevim kam driv skocit :) Mesic dovolene by na to nestacil :)
Porad premyslim jestli jsem udelal dobre, kdyz jsem si zvolil hatred assasina jako maina, protoze v tom PvP mi fakt prijde pomerne slabej, ale na druhou stranu ta vyhoda stealthu je k nezaplaceni, takze u nej zustanu i kdyby to byla ve finale sragora a budu proste fungovat jako dorazec ranenejch a ne jako top dmg dealer :)
btw: Jak dulezity je udelat holocrony? Diky tomu, ze mastery je ted skill pro vsechny, tak hodne HC dava mastery, takze se to asi vyplati udelat vsechno, aby se clovek krapet boostnul co? :)