• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    DWAY: Tak imperial dancer outfit vypada malinko jinak nez slave girl outfit, ale taky dobry.
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: a nebo si dej security key do mobilu a muzes si ho koupit na fleete.
    WRATA
    WRATA --- ---
    LAAZI: Tak to chce behat dungy do zblbnuti no
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    WRATA: Done that, diky. Ted uz potrebuju akorat social 2 na slave girl outfit.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak v týdnu budu mít čas tak se k tomu snad dostanu.
    Pojedu Operative, jen ještě netuším jaký spec na leveling. Budu chtít občas zajít danžán, PVP.
    Nějaká doporučení?
    WRATA
    WRATA --- ---
    LAAZI: Dej si jeden mesic subscription. Dostanes Revana a aktualni obsah KOTFE
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Hele kdyz sem po case lognul, udelal sem nejakej quest line kde sem na konci zabil nejakyho Hutta na droidovi, dal sem lvl 55, ted tam mam nejakej revan questline, ale uz se mi nezveda level, tak co? To si musim nekde koupit nakej datadisk nebo si neco predplatit nebo neco?
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    DWAY: ja tam jedu hlavne imp, ale kotfe jsem ziskal teprv vcera, takze 65 budu az dneska vecer, jestli hrajes pvp
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak nakonec zatím udělanej Chiss IA. Jedu ale teď na svátky na chatu, tak nevím, jeslti to ten notebook rozjede :)
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    jak to je s legacy kdybych chtel migrovat postavu? zduplikuje se nebo se smaze?
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    DWAY: ja mam taky obe frakce a expim si vse
    DWAY
    DWAY --- ---
    Kdyz uz sme u tech serveru nekdo hraje na fredonn nad? Mam postavy na obou frakcich.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak jsem zavolal z práce. Bylo to na deset minut, ale jen díky tomu, že jsem vše musel zkoušet namobilu, bo máme v práci bloklé stránky swtor.
    Takže mám account a jak jsem tak vyrozuměl, tak bych měl mít preffered status.
    Jak tedy s tím serverem? Asi půjdu k Empire.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: 1 - 50 je porad free to play. Kdyz te to bude bavit, tak za sub na mesic se ti odemknou vsecky datace.

Jinac mi prislo daleko zajimavejsi hrat Temneho Jedie a Svetleho Sitha, protoze to je takove uveritelne. Temny Sith je az zbytecne moc vrazdici fanatik, a svetly Jedi je zas prilis hodny. (Nezabiju ani nejhorsiho nepritele)
    KALTY
    KALTY --- ---
    FIONOR: No začal jsem o tom uvažovat teprve včera, takže classu jsem si ještě nevybral :)
    Mno uvidíme :) Mohlo by mi to zkrátit čekání na DSIII. U ničeho teď dlouho nevydržím, tak tohle je super, že to je alespoň zadara a s Bioware příběhem. Uvidíme :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    No po obědě tam jdu volat. Jsem zvědav, jestli si ještě pamatuji security question po těch 4ch letech.
    Jinak tedy nemusím platit žádný datadisk? Prostě 1-50 Free2Play?

Asi už nemám na nějaké guildovní hraní, ale chci si zkusit příběh. Prostě takový KOTOR 3 :) Doufám, že mě to nezklame. Hrál jsem to asi jen dva měsíce po vydání.

Co myslíte, že má zajímavější příběh light nebo dark side?

A když už budu vybírat server. Jste asi dost rozprc... po serverech ne?
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: jo to je mozne. Ja ten kredit mam, a myslim ze mi neodecetlo.
    KALTY
    KALTY --- ---
    DWAY: No právě přes UK skype to chtělo kredit.
    To tam spíš zavolám dnes z práce :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: zavolej pres skype na podporu at ti to zrusil. Nevim uz presne cislo ale bylo to zdarma. Pravda uz to je nejaky ten rok zpatky.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak jsem nad tím zase začal přemýšlet. Hrál jsem to naposledy na začátku :)
    Samozřejmě se do accountu nedostanu bo nemám security key (serial number v aplikaci). Nějaký rychlý řešení?
    Jak je to teď se subsicription a jak s datáčema? Stojí to za to? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam