• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: zavolej pres skype na podporu at ti to zrusil. Nevim uz presne cislo ale bylo to zdarma. Pravda uz to je nejaky ten rok zpatky.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak jsem nad tím zase začal přemýšlet. Hrál jsem to naposledy na začátku :)
    Samozřejmě se do accountu nedostanu bo nemám security key (serial number v aplikaci). Nějaký rychlý řešení?
    Jak je to teď se subsicription a jak s datáčema? Stojí to za to? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    da se nekde sehnat osobni storage do kerosu? Ja videl jen legacy.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PEDROBEAR: měl by si dostat ještě pár věcí na unlock
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    MALY_BOBIK: "odemkne par veci" = dostanu sub na 7 dni pres tvuj referal link. Rozhodne to nic neodemkne.
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: bud se nechapem, nebo te nechapu ja. Predtim si na fleete a na kazde planete mel dva vendory za komendacky. Jeden s gearem a jeden s modama. Zatimco ted sem na fleete a planetach nasel jen vendory co prodavaji zelene mody, ale slusne a relativne levne.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: odesan a heroicy to dává dárků dost
    DWAY
    DWAY --- ---
    Poznamka jeste sem nezacal kotfe story
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: ja myslel planetary gear. Je tam jen 208 nebo kolik gear.

A ja normalne ziskaval repku s kirou scouegem atd. Napr kiru a doca mam na lvl 10 soldata scourga a t7 na lvl 6. Akorat ti lvl 10 uz nedoatavaji nic.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PEDROBEAR: pokud chces hrat F2P tak urcite unlocky, pokud si navratilej hrac a mel si sub tak tady link ti taky odemkne par veci http://www.swtor.com/r/7hnmD7
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: class comapanouri afekci traceji
    DWAY:
    - souhlasi
    - gear vendor je v casti suplies, lepsi gear za lepsi cristaly nebo ops
    - class companouri nosi stale gear, ostatni jen zbrane
    - souhlasi
    - to byla akce ktera skoncila pred asi mesicem, samotna akce trvala skoro ctvrt roku
    - pokud myslis tim story, revan FP tak tam neco malo pada
    DWAY
    DWAY --- ---
    A taky uz nemuzes ziskat negativni affection kdyz udelas neco co se jim nelibi. Vesmes jen pozitivni. A cim vetsi affection tim silnejsi companion je.
    DWAY
    DWAY --- ---
    jo a companioni uz nemaji predem urcene role, muzes si sam vybrat, jestli chces aby healoval, dpskoval nebo tankoval. A muzes to libovolne prepinat.
    DWAY
    DWAY --- ---
    PEDROBEAR: Ja za kartel koiny odemkl dalsi bay pro vsecky postavy. (asi se na to da i nasetrit, ale zas nehraju tak moc)

Jinac taky sem zacal hrat po dlouhe dobe takze postrehy za me:
    - planetary comendation nahradily data crystaly ktere sou sdilene pro vsecky planety
    - za vyse zminene sem nikde nenasel tradicniho gear vendora, jen zelene mody, ktere ovsem velice velmi zlevnily
    - companion uz nema gear na staty, ale jen na vzhled
    - hlavni stat vsech postav je ted mastery, coz asi zjednodusilo sdileni gearu
    - hlavni quest by mel byt nejakym zpusobem boostly (melo by jit vyexpit postavu jen na story lajne, neodzkouseno ovsem)
    - pribehove flashpointy jdou delat solo. Ovsem bez dropu gearu.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    Tak sem to s nekolikarocnim odstupem zase nainstaloval a spustil. Zmen je nejak hodne. Pamatuju max level 55, teď je 65. Je někde nějakej souhrn změn? Funguje to legacy i cross server nebo je to vzdy jen na jednom? mam tam nahromadenych par kartel coinu, je neco must-have co bych si měl pořídit?
    Dík
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LOBOTECH: pokud mas moc comendacek tak si udelej jeste nejakou postavu :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LOBOTECH: vsechny nepotrebujes pokud je mas tak se dostanes par veci do baraku ale jinak ty zakladni se hodi pokud das vsechny jen dobre
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Ja jsem tedka mighty lvl 64 a za chvili mne ceka schaneni nejakyho toho lepsiho gearu :) Zaklad bude asi PvP, takze budu muset hodne PvPit. Koukal jsem ze reputace je tam krapet zmrsena a ma nejaky weekly capy, coz mne trochu mrzi, ale tak co se da delat.

A celkem husty jsou ty space mise, protoze ty novy co pridali, mi prijdou celkem brutalne tezky :) Chtel jsem urcite tezsi nez byly driv, ale tohle je docela HC :) Jeste mi chybi nejaky vybaveni, ale jinak uz mam zaklad grade 7, doufam, ze to pak pujde, az bude nejaka ta imunita na zamereni a tak podobne.

Dokonce i pronikam do space combatu, je to sice mazec si odemknout 5 lodi (zatim sem odemknul k tem dvema zakladnim jen jednu :P) ale casem to bude docela zabava :)

Ted planuju dojet fialovy questy a prakticky nevim kam driv skocit :) Mesic dovolene by na to nestacil :)

Porad premyslim jestli jsem udelal dobre, kdyz jsem si zvolil hatred assasina jako maina, protoze v tom PvP mi fakt prijde pomerne slabej, ale na druhou stranu ta vyhoda stealthu je k nezaplaceni, takze u nej zustanu i kdyby to byla ve finale sragora a budu proste fungovat jako dorazec ranenejch a ne jako top dmg dealer :)

btw: Jak dulezity je udelat holocrony? Diky tomu, ze mastery je ted skill pro vsechny, tak hodne HC dava mastery, takze se to asi vyplati udelat vsechno, aby se clovek krapet boostnul co? :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: jen pribehove
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    No stejně, i kdyby měl vyladěné sety, tak by to byli nějaké 150, možná 180, což by dnes bylo na nic, když jsou tu 220... Staré věci normálně prodej...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam