• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LAAZI: assassin je furt dobrej na pvp
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    KALTY: klidně se nahlas je tam bolster a čím dřív se naučíš tankovat tím líp.

Jinak většina lidí je na tofn, Red eclipse má větší populaci ale nikoho tam neznám
    KALTY
    KALTY --- ---
    No já si zaplatil jeden měsíc. Byl jsem prefered už předtím bo jsem byl v betě a měl jsem to od začátku.
    Udělal jsem si Togruta BH Powertech Shield spec a zatím baví. Jen než si zas nastavím UI a vzpomenu si jak jsem měl keybingings :)

Jinak jsem tedy bez guildy na Red Eclipse. Postava Elishewa.

Prošel jsem už tu jednu instu a koukám, že je tam teď LFG a že se můžu dostat na všechny flashpointy.
    To znamená tedy, že se tam třeba potká lvl 65 se mnou na lvlu 22? Rád bych začal tankovat flashpointy, ale bojím se tam nahlásit jako tank :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    PIVECEK: Tak parada, udelam si assasina, naberu equip, pak si najdu toho hajzla co me vcera zabijel na Yavinu, pockam az bude mit malo hp a pak mu to vratim i s urokama!
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    LAAZI: Jestli stealth tak assassin je urcite lepsi. Pokud nechces mit moznost healu, tak neni co resit.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    PIVECEK: A assasin je hratelnej na PvP ? Chci nejake dps se stealthem. Operative asi nebude uplne top, dle ladderu?
    MALY_BOBIK: Ja mel lvl 50ku snipera, zaplatil jsem si mesic, udelal za dva dny Hutt Cartel a pulku Revana a mel sem 65, zadny sidequesty. Takze na ten Fallen Empire asi zalozim tu free 60ku co byla k tomu predplatnymu.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    KALTY: Profese jsou nerfnuty a uplne nahovno vsechny :) gear pri expeni neres, budes levelit tak rychle, ze to ani nestihnes udrzovat. Jinak powertech je rozhodne zabavnejsi na levelovani, operative ma lepsi pribeh... na 65ce je powertech top pvp classa na dmg. Ale operative heal taky dobry..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    KALTY: do 1,1, je bonus exp (nevim zda jen pro suby nebo pro vsechny) jinak se ted vypalti si calnout 1 mesic tim ziskaz preferet status a clovek ziska myslim ze i vsechny datadiscy
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: jo hraju sem jak na imp tak na rep

Pokud by ted chtel nekdo guildu na TOFN za rep nebo Impy tak mi napiste zpravu lognu a naberu vas
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak nevím nevím s tím Operative. Ještě přemýšlím nad Powertech. Přeci jen jsem vždy radši tankoval a s BH to vypadá zábavně.
    Jinak dají se nějak použít ty flight suit? Když se do toho dají ty vylepšení, tak by to mohlo na levelování být v pohodě ne? Nebo je to k ničemu?

A co takhle profese? Pro první postavu asi něco na průběžné vydělávání ne?

Díky
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: jo tak. Na republice to vypada stejne.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    DWAY: Tak imperial dancer outfit vypada malinko jinak nez slave girl outfit, ale taky dobry.
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: a nebo si dej security key do mobilu a muzes si ho koupit na fleete.
    WRATA
    WRATA --- ---
    LAAZI: Tak to chce behat dungy do zblbnuti no
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    WRATA: Done that, diky. Ted uz potrebuju akorat social 2 na slave girl outfit.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak v týdnu budu mít čas tak se k tomu snad dostanu.
    Pojedu Operative, jen ještě netuším jaký spec na leveling. Budu chtít občas zajít danžán, PVP.
    Nějaká doporučení?
    WRATA
    WRATA --- ---
    LAAZI: Dej si jeden mesic subscription. Dostanes Revana a aktualni obsah KOTFE
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Hele kdyz sem po case lognul, udelal sem nejakej quest line kde sem na konci zabil nejakyho Hutta na droidovi, dal sem lvl 55, ted tam mam nejakej revan questline, ale uz se mi nezveda level, tak co? To si musim nekde koupit nakej datadisk nebo si neco predplatit nebo neco?
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    DWAY: ja tam jedu hlavne imp, ale kotfe jsem ziskal teprv vcera, takze 65 budu az dneska vecer, jestli hrajes pvp
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak nakonec zatím udělanej Chiss IA. Jedu ale teď na svátky na chatu, tak nevím, jeslti to ten notebook rozjede :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam