• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    WRATA: No operaci si nemuzes navolit ne? To dava vzdycky jenom tu jednu aktualni ne? A mam zaskrtnuty, ze chci klidne i do rozjete operace. Akorat teda nejsem ani tank ani healer. A na rozdil od wowka to teda nepise zadnej avg wait time, takze nevim jeslti mam cekat hodinu nebo jak.
    WRATA
    WRATA --- ---
    LAAZI: Jop, zalezi na tom co mas navoleno ze chces joinovat
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ano
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    LAAZI: taky ne
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    A stalo se vam nekdy, ze by vas to joinulo do operation pres group finder? (me ne)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    LAAZI: Zbran myslim nejde, ale uz si to presne nepamatuju. Bohuzel prepinani na pve/pvp gear tak neni, coz je nahovno, obecne i to respecovani, ky pokazdy musis znova nastavit ability do baru me vysiralo. Tedka si nastesti kratim cas SW: Battlefront, tak snad na to budu mit pak zase chut:)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    PIVECEK,MALY_BOBIK: Ja aha, me totiz prave pripadlo, ze pulka lidi co potkavam ve wz ma jakoze pvp set co jenom vypada jinak a druha pulka ma prave nejakej uplne jinej set s pvp statama, coz me matlo.
    Navic sem si puvodne myslel, ze ten outfit bude neco jakoze jinej set gearu na prepinani PvE/PvP/Tank/Dps/atd... coz tam teda asi neni vubec?
    A zbran asi nejde "transmo", co?
    DWAY
    DWAY --- ---
    PIVECEK: oh...
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    MALY_BOBIK: Uz nemusis prave prendavat mody do jinyho gearu, protoze pridali outfit manager, coz je obdoba transmogu ve wowku. Staci nejaky item vlastnit a pouzit ho v outfit manageru. Pak at mas na sobe cokoliv, budes mit skin toho itemu.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LAAZI: za tokeny koupis u pvp vendory gear co potrebujes, pak vezemes zase tokeny a gear co mas a koupis si novej. vendor chce jen ten skin mody to mit nemusi.

set stat je vazany na armoring a pvp mody jsou proste pvp mody ty maji vsobe jeden stat navic oproti pve. Skin jako takovej si predelas tak ze si ty vsechny mody das do modovatelneho gearu podle vkusu a financi co mas
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    LAAZI: jo, nedoslo nedoslo, ze pouzivas ten token. Ten lepsi pvp gear prodava ten typek hned vedle. Je to za stejny typ commendation, nepotrebujes ani hrat ranked. Akorat kdyz chces neco koupit, musis mit (v inventari, ne na sobe) ten nizsi tier itemu, myslim, ze to je cynosure.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    LAAZI: Aha outfit designer.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    PIVECEK: To neni kdy, clovek udela dve kapitoly a ma level 65. Ale ono to ani neni potreba, ted sem se chvili placal ve warzonach, dal sem tak asi 4, asi 6x mi to napsalo, ze sem splnil nakej quest, dalo mi to hromadu tech tokenu a chybi mi jenom implanty a ucho.
    Akorat nevim, kde se berou ty veci na ten lepsi set, predpokladam, ze z ranked.

A taky mi neni jasny, jak presne se dela, ze mam na sobe nePvP hadry, nebo jakoze nakej ten kosmetickej set a pritom mam zaroven pvp staty (coz bych pochopil pres pvp mody), ale i set bonusy?
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    LAAZI: Doporucuju chodit pvp daily i pri expeni, ten zakladni gear je strasne levnej a mas ho pak skoro hned.
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Tak prý to dělá u AMD při nastavení AA nad medium. Zkusím doma.
    KALTY
    KALTY --- ---
    MALY_BOBIK: Aha. Mno uvidím. Já stejně nevím, jak dlouho mě to bude bavit. Asi si chci spíš tak měsíc zahrát hlavně příběh a pár věcí. Dlouho mi to asi nevydrží.

Jinak mám ale problém, že se mi nezpobrazuje třeba oheň u flamethrower atd. Asi nějaký grafický bug. Nevíte někdo co s tím?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LAAZI: assassin je furt dobrej na pvp
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    KALTY: klidně se nahlas je tam bolster a čím dřív se naučíš tankovat tím líp.

Jinak většina lidí je na tofn, Red eclipse má větší populaci ale nikoho tam neznám
    KALTY
    KALTY --- ---
    No já si zaplatil jeden měsíc. Byl jsem prefered už předtím bo jsem byl v betě a měl jsem to od začátku.
    Udělal jsem si Togruta BH Powertech Shield spec a zatím baví. Jen než si zas nastavím UI a vzpomenu si jak jsem měl keybingings :)

Jinak jsem tedy bez guildy na Red Eclipse. Postava Elishewa.

Prošel jsem už tu jednu instu a koukám, že je tam teď LFG a že se můžu dostat na všechny flashpointy.
    To znamená tedy, že se tam třeba potká lvl 65 se mnou na lvlu 22? Rád bych začal tankovat flashpointy, ale bojím se tam nahlásit jako tank :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    PIVECEK: Tak parada, udelam si assasina, naberu equip, pak si najdu toho hajzla co me vcera zabijel na Yavinu, pockam az bude mit malo hp a pak mu to vratim i s urokama!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam