• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Tak dá se to třeba přes Parsec, ale to je osobní věc...

Jinak ke frontám, když jsem v DPS a plním si herojiky a mám nakliklou frontu, tak budu čekat klidně 4 hodiny, když se přehodím do Healu tak mám za půl hoďky groupu. Většinou to stejně nejvíce čeká na tancích...
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Tak sem si vcera koupil 204 pvp tankovaci set, k tomu za zeleny krystaly pve chestu.
    Respecnul jsem do Darkness, chvili pomackal tlacitka na dummy, joinul Group Finder a svete div se o nekolik (desitek) minut pozdeji me to poslalo do nejake grupy! Chvili sme behali po nejake pousti, zabili sme nejaky 4nohy zvire co nas odhazovalo a pak tam byl nejakej velkej robot oprenej o stenu, kterej na low hp zahlasil ze reactor leak, zacal horet a pak sme vsichni umreli a pak jeste 2x a pak leavli healeri :(

Existuje nejakej zpusob jak merit vykon tanku/dps/healeru v Operaci?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LAAZI: co se pvp/dps/heal/tank gearu tyce tak ikdyz mas ted jeden main stat stale musis mit gear na tankovani, dps, heal jak na pvp tak na pve.

Ono by se spatne tankovalo v gearu kterej nema DEF staty nebo healovalo v necem co nema zadenej boost na reuse
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    me to ops asi 2x naslo i s DPS ale jinak do ops se pridavam jen na fleete, cekat na GF je vcelku silenstvi
    LAAZI: vetsina lidi ma modovatelny gear za CC nebo to co napadalo driv a vypadalo to hezky. Set se ti vaze na armoring takze si jen prehazis mody do armoru kterej se ti libi a v tom behas, nebo ted kdy muzes mit armor ale jine skiny na prepinani. tak to vetsina lidi resi tak ze maji nejaky legacy gear a jen si prepinaji skin na ten kterej zrovna chteji mit
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC:
    LAAZI: jen abych se doplnil, psal sem to z telefenu na eskalátorech... hlavnim problémem swtoru oproti wow co se group finderu tyce je to, ze wow při hledani grupy agreguje všechny tusim ze stejnojazycny servery a tim padem se rapidne rozrusta potencial na hledani grupy... ve swtoru mas jeden server, na kterym hraje zlomek lidi a tim padem to hledani je tezsi... navíc každý pako chce hrat dps (no offense) a tim padem se dps hleda grupa dost blbe... co se group finderu na ops tyce, tak my sme ho vyuzivali primarne tak, ze sme slozili sami grupu na fleete a pak se hodili do group finderu, protože jinak to nemá moc smysl... jednou sem takhle cekal v gf celej den a nic za dps :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LAAZI: odpovedel sis, nejses tanj ani heal... mas jen komunitu jednoho serveru, gze muzes cekat klidne pul dne :-)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    WRATA: No operaci si nemuzes navolit ne? To dava vzdycky jenom tu jednu aktualni ne? A mam zaskrtnuty, ze chci klidne i do rozjete operace. Akorat teda nejsem ani tank ani healer. A na rozdil od wowka to teda nepise zadnej avg wait time, takze nevim jeslti mam cekat hodinu nebo jak.
    WRATA
    WRATA --- ---
    LAAZI: Jop, zalezi na tom co mas navoleno ze chces joinovat
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ano
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    LAAZI: taky ne
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    A stalo se vam nekdy, ze by vas to joinulo do operation pres group finder? (me ne)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    LAAZI: Zbran myslim nejde, ale uz si to presne nepamatuju. Bohuzel prepinani na pve/pvp gear tak neni, coz je nahovno, obecne i to respecovani, ky pokazdy musis znova nastavit ability do baru me vysiralo. Tedka si nastesti kratim cas SW: Battlefront, tak snad na to budu mit pak zase chut:)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    PIVECEK,MALY_BOBIK: Ja aha, me totiz prave pripadlo, ze pulka lidi co potkavam ve wz ma jakoze pvp set co jenom vypada jinak a druha pulka ma prave nejakej uplne jinej set s pvp statama, coz me matlo.
    Navic sem si puvodne myslel, ze ten outfit bude neco jakoze jinej set gearu na prepinani PvE/PvP/Tank/Dps/atd... coz tam teda asi neni vubec?
    A zbran asi nejde "transmo", co?
    DWAY
    DWAY --- ---
    PIVECEK: oh...
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    MALY_BOBIK: Uz nemusis prave prendavat mody do jinyho gearu, protoze pridali outfit manager, coz je obdoba transmogu ve wowku. Staci nejaky item vlastnit a pouzit ho v outfit manageru. Pak at mas na sobe cokoliv, budes mit skin toho itemu.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LAAZI: za tokeny koupis u pvp vendory gear co potrebujes, pak vezemes zase tokeny a gear co mas a koupis si novej. vendor chce jen ten skin mody to mit nemusi.

set stat je vazany na armoring a pvp mody jsou proste pvp mody ty maji vsobe jeden stat navic oproti pve. Skin jako takovej si predelas tak ze si ty vsechny mody das do modovatelneho gearu podle vkusu a financi co mas
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    LAAZI: jo, nedoslo nedoslo, ze pouzivas ten token. Ten lepsi pvp gear prodava ten typek hned vedle. Je to za stejny typ commendation, nepotrebujes ani hrat ranked. Akorat kdyz chces neco koupit, musis mit (v inventari, ne na sobe) ten nizsi tier itemu, myslim, ze to je cynosure.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    LAAZI: Aha outfit designer.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    PIVECEK: To neni kdy, clovek udela dve kapitoly a ma level 65. Ale ono to ani neni potreba, ted sem se chvili placal ve warzonach, dal sem tak asi 4, asi 6x mi to napsalo, ze sem splnil nakej quest, dalo mi to hromadu tech tokenu a chybi mi jenom implanty a ucho.
    Akorat nevim, kde se berou ty veci na ten lepsi set, predpokladam, ze z ranked.

A taky mi neni jasny, jak presne se dela, ze mam na sobe nePvP hadry, nebo jakoze nakej ten kosmetickej set a pritom mam zaroven pvp staty (coz bych pochopil pres pvp mody), ale i set bonusy?
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    LAAZI: Doporucuju chodit pvp daily i pri expeni, ten zakladni gear je strasne levnej a mas ho pak skoro hned.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam