• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MALY_BOBIK: Red Eclipse a Czech Alliance, tansfernul jsem od Beast Raiders
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WIRUSS: ty hrajes kde ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: reapers jeste na impech fungujou. DL skoro mrtva guilda jine nevim na republice snad jeste fungujou havoc squadron
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    WIRUSS: tak hlavně že mě to na ten server přesunulo protože "tam je nejvíc lidí geograficky z tvého okolí" :D
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    PELENDUR: Pokud by jsi se chtěl přehodit (na tvém serveru je CZ pomálu), tak hledáme Off tanka do stálé OPS group na republice...
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    čus po dvou letech jsem si zase obnovil subscribe a začal to znovu hrát. A docela mě to chytlo. Jsou nějaké živé cz/sk guildy ještě? Konkrétně na serveru tomb of freedon nad. Hraju teda raději za imperium ale hodlám mít postavy za obě frakce takže mě vlastně zajímají guildy obou stran.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WIRUSS: proto se to chodí guildovně :)
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    OMNISLASH: Ale poprvé, pokud si to chceš užít tak to nemůžeš jít s pugem, ale právě s lidma co znáš... A ano strojem se stáváš už na HM a hlavně pokud chceš jet NiM, kdy nesmí nikdo udělat chybku (právě proto jsou tak těžké 16).

S tím nic neuděláš to máš takřka ve všech mmo...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    popravde docela chapu obe strany. sam jsem se swtorem seknul, protoze mi hrozne vadil ten zpusob hrani, kdy je vlastne nejen prirozene ale primo kriticke a nevyhnutelne zacit boj tim, ze se nekde podivam jak jej projit. pro me je rpg o tom, ze zjistuji a ze se z hrani ucim. jenze operace jsou pravy opak. tam je to o tom, ze si nejsrive sjedu navody a videa, ktera se pote snazim do zblbnuti papouchovat. uz nejsem hrac rpg, spise se ode me ocekava, ze jsem nejaky stroj, ktery dokonale kopiruje neco, co si nekdo jiny skvele uzil, vyzkousel, vychytal a vyresil. to me nebavi a je to proe nuda.. znat celou opku pred tim, nez ji prvne zapnu.. wtf?! blbe je, ze soucasne chapu i tu druhou stranu a to vcetne leavu. vzdy jsem totiz hral za healera a kdyz vidim, ze to nekde sere i na desaty pokus, tak me proste nebavi jej drzet na ukor ostatnich a odchazim. na druhou stranu, kdyz uz si nekdo neprecte navod, tak by alespon mohl davat pozor na to, co rikaji opkovi "radici". on se totiz vzdy v grupe najde alespon jeden sebemrskac, ktery to trpelive vswm vysvetluje.. a o to vice nasere, kdyz to pak dotycni maji na haku

zaver? neznam rozumne reseni. pro me je to uz dele nez rok zabijak zabavy prestoze svet se mi libila nasel jsem si tam fajn kamarady / spoluhrace
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MALY_BOBIK: Šel TFB a boss: Ciphas, Heirad, and Kel’Sara. Tak při ní jsem včera taky skončil. To že jsem housenku odhealoval sám, jelikož si druhej healer myslel, že je DPS jelikož si neodklikl korektně GF to se dalo, trojici jsme nakonec dali s 2 wipe, jelikož každej věděl co má dělat a přitom nevěděli co je Doom a právě, že se přepíná mezi Bossy (ty se stejně pak healnou). No na nakonec to seknul tank (slušnej a vybanevej v 226+220) na Core, kdy prostě všichni jeli do addů a ne do jádra, s tím, že když neuměj číst tak Operatora nedáme a šel pryč po 10 minutách GF na dalšího tanka jsem s tím taky seknul, jelikož jsem si myslel, něco podobného.

Jako celkově dle mého by neměl do OPSky lézt člověk co neví o co jde, na dulfy jsou super návody a videa celkově u nich strávíš méně, než když ti to chce někdo vysvětlit, ano nikdy to nevíš na 100pro, ale pokud si tohle přečteš tak pak koukáš na to co dělají ostatní...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LAAZI: co jste sli ? nak podle popisu vubec nevim co to je za opsku :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WIRUSS: tohle znam z republiky, uz jsme tam par opsek nedosel. Na impech to je vcelku na pohodu
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    WIRUSS: Ja byl vcera se snajprem v ops pres lfg a byli tam nejaci tri glowstick masteri jako boss, ptam se na tactic, prej zabijte nejdriv uprostred pak nalevo, rikam parada, strilim do toho uprostred a najednou je immune.
    Tak strilim do toho nalevo a absorb. Tak nevim kam mam strilet, tak strilim nalevo napravo a najednou ten uprostred uz neni immune, tak strilim do toho uprostred, atd.
    No a pak ten uprostred teda chcipne a ja dostanu nejakou dotku, ze doom cosi a nez najdu, kde mam vlastne ty debuffy a prectu to, tak sem mrtvej.
    Tak po wipu se ptam, jestli by mi nekdo nechtel doplnit ty tactic a prej ze "dont stand in shit".
    Okey.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MALY_BOBIK: I s 216 gearem, můžeš být přítěží, od čtvrtka jsem s Pugem nedokončil jedinou OPSku, většinou jsou naproto mimo, pokud se jich někdo zeptá zda znají taktiku, tak nikdo nic, pokud jim někdo napíše něco do chatu, že dělají blbě, tak to neřešej. Pak většinou se znechucením odejde jeden tank či healer a je to, na...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WIRUSS: tak bavime se o vybave nato abys mohl ty OPS jit a nebyl pritez :)
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MALY_BOBIK: Za modraky nekoupis setovy gear ;-) Takže, něco nakoupit a pak opsovat, aby jsi mohl opsovat ;o)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ja delam heroicy za modre sutry koupim gear a pak opsky
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    CARB6N: ještě doplním, že je dobrý udělat weekly pvp qst u low lvlu, protože tam stačí udelat 5 her.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    LAAZI: prodává se to u pvp vendora, kterej stojí nalevo od toho terminálu co dává daily.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    CARB6N: Aha to nevim, tak uz to vim. Takze vlastne muzu chodit operace s tankem a tokeny si posilat na snajpra. Profit! \o/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam