• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    FIONOR: Když to nejde jinak...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Tak kolik vás to ještě hraje? Já jsem skončil na Red eclipse protože tofn umřel. Stroke my wokie, cz guildy jsou vcelku mrtvé
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    kolik je funkcnich guild za imerium na red eclipse?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tak zpatky na stromy, problem byl v launcheru, z nejakeho duvodu se neupdatoval. Refresh z Originu pomohl.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Hmm, tak jsem si rikal, ze po letech nakouknu a nejedou login servery. :-(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: ja to stihl za pet dvanact jen sem zapomnel na legacy banku tak me to taky stahne o litr
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    Vy mě teda děsíte - hele já se vrátil k swtoru pro jeho jedinečnou story linku která mě v žádném jiném MMO nikdy tak nezaujala (ESO se snaží ale furt to není ono) a výborné Flashpointy a Operace. PvP je pro mě jenom doplněk - stejně jako třeba space mise nebo space PvP combat. Prostě jenom něco na zabití času když se mě nechce questit. Je to to co od SWTORu dostane ne? Jinak škoda, že jsem si nevšiml toho přestupu mezi servery za 90 CP - to bych klidně mohl přejít s celou svojí smečkou. Takhle se mě teda moc nechce...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK: krasa tak to jeste slo ALE zapomnel jsem na spolecnej inv :(((
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    krasa tak sem zapomnel na transfer tak mam asi smulu :(
    DWAY
    DWAY --- ---
    OMNISLASH: jo ale zatimco u open world pvp by to mohlo znamenat problem, tak v dalsich aspektech hry by to byl bonus (grupy na flashpointy a opsky, zivejsi lokace, vice guild)

Ale jinac souhlas s tim, ze se nejspise do niceho nebudou poustet.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    MALY_BOBIK: nevim, v jakem stavu je to ted, ale pred lety a lety jsem zazil situaci, kdy se v ramci gree eventu kosilo navzajem delsi dobu snad 30 vs. 30 hracu (ci jeste vice, ono se to v prubehu casu menilo) a mohu rict: bylo to neovladatelne, jednoduse to neslo poradne hrat

DWAY: to ne. spise jde o to, ze uz to spojeni samotne muze byt prakticky neresitelny problem (v ramci jejich stavajicich struktur) vyzadujici enormni mnozstvi prace. kdyz jako bonus prictu to, ze by to napr. pri poradnem oziveni open world pvp prineslo misto diku hromadu dalsich problemu, ktere by zase museli resit (a ktere by reseni vubec nemusely mit), prijde mi dost nerealne, ze by se do neceho takoveho pousteli. bohuzel
    DWAY
    DWAY --- ---
    OMNISLASH: takze protoze hra neutahne 40 hracu pohromade, tak to vyresime mrtvymi servery? A ty jim to jeste zeres?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    OMNISLASH: 40 pvp hracu ta hra uz mit nebide nikdy, toim jak dojebalo world pvp sou pvp jen arenky
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ono bohuzel zajmy hracu jdou primo proti moznostem enginu. vzdyt uz ted to nedava, kdyz se nahodou semele 40 hracu v pvp. zvysit pravdepodobnost takovych stretu spojenim serveru a rozsirenim pvp zon? to, obavam se, neni z pohledu vyvojaru prilis zadouci a tedy pravdepodobne
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: no to sem tak nejak myslel. Spojit, udelat megaserver, dat transfer zadarmo, crossrealm gildy.

V tomhle ma TESO celkem progresivni reseni :) (Megaserver, ktery te automaticky hodi do instance s prateli a guildies)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    DWAY: spis by to meli spojit TOFN je uz dlouho vice mene mrtvej server, tim ze vlastne pridali jen vcelku peknou story a tj vse a pridavaji jen kosmeticke blbosti ktere ani uz nejsou zas tak moc pekny tak to jde dolu vic a vic
    DWAY
    DWAY --- ---
    MALY_BOBIK: to je hnus :( Nejen problem toru. Misto aby vyresili problem vlastniho navrhu, tak na tom jeste zdimaji.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SWTOR Character Transfer Costs Increased to 1000 CC - Dulfy
    http://dulfy.net/2016/04/19/swtor-character-transfer-costs-increased-to-1000-cc/

takze by me ted realne zajimalo jak sou na tom Impove na red Eclipse, kluci tam prechazi ale hraji na republice a ta se mi nikdy moc nezamlouvala a vsechny core postavy mam na IMP.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WIRUSS: ja jsem ted cetl ze tam presla vcelku slusna CZ komunita z republiky. Republiku jsem hral spis okrajove teda ale pokud by tam byla silnejsi Emp komunita tak bych asi s transferem nevahal
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MALY_BOBIK: Red Eclipse a Czech Alliance, tansfernul jsem od Beast Raiders
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam