• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    na red eclipse jsou:
    cryogenics (spojeny cryo a reapers) maji asi 1 progres grupu a jinak hrajou pvp. mam tam par altu na pokec ale krom toho pvp moc aktivni nejsou
    TOFN is fucking death nebo tak nejak (Legion Of kaas z TOFN) hrali na republice a ted zacali zase na impech, snazi se natahat lidi, nez sli na RE k republice byl sem u nich. lidi v pohode

EU bych doporucil ty wookie, akce se delaji casto. ted by se mela delat nova ops grupa. celkove se tam nenudim :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    Strike my Wookie bude moje guilda za republiku ale zjistil jsem že většinu charů na vyšších levelech mám za imperium tak chci vědět i o nějaké guildě tam... ;)
    TORUG
    TORUG --- ---
    ja jsem ve Stroke my Wookie, kterou mi doporucil MALY_BOBIK.. je to tam fajn.. kdyztak se tam pohybuju na charech Rashawu, Ghadawu a Naxxir
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Kazdopadne se rad pridam k vam jestli jste vseci ve stejne :))
    TORUG
    TORUG --- ---
    TRIPLT: nejakou CZ/SK guildu jsem tam videl, ale dost pochybuju o jejich kvalitach.. Jedna z tech guild co spamuje general chat na Fleete :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Teda co si pamatuju, já si vždy vybírám pvp servery, a pamatuju si, že jsem dost prskala, když všichni kamarádi začali hrát tady.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    FIONOR: Vždy byl PvE.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    FIONOR: Pojď k nám. :-) The Red Eclipse.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Btw nejaka ceska guilda na red eclipse, nebo jen angl? (Coz mi teda nevadi, ale at vim zda hledat).
    + kdyz rozjedu character za imperium, tak mam zustat na red eclipse, nebo jinam? :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    Ok nějaká dobrá guilda pro imperiály? :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: myslim ze je nakej silenej pvp hp heal build
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MALY_BOBIK: Gear ne, perky na WZ mám dojem. :-)
    Stejně mě baví nejvíc, i když s warrem se tam cítím dost marně a zbytečně, jak neumí healovat a jak já neumím hrát dps. :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: ses sub a mas ten svihlej exp gear + perky na story ?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MALY_BOBIK: Hraju warra, jedu jen příběh a musím to ve WZ celkem dohánět, už jsem se dostala k tomu, že mobové byly tak 5 levelů nademnou. Raději to mám naopak, je to pak rychlejší. :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: to uz neplati, i pri hrani ses preexpenej. jen dve postavy jsem jel normalne a to mara a asassina s ostatnima jsem delal pribeh az na 50+
    TORUG
    TORUG --- ---
    ALONSY: jj se sidequestama se vubec nezabyvam.. ale teda usinam uz jenom u loadingu... :D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    A "trik" je dělat dost warzón (nebo space misí, ale ty mi absolutně nejdou) a jít jen hlavní příběh, ale to hádám děláte. :-)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    TORUG: :o
    Operative byl z těch 5 co jsem dohrála úplně nejlepší. :D A to jsem ho dohrála před pěti lety. Přemýšlím, že si ho dám kvůli příběhu ještě jednou. :-D
    TORUG
    TORUG --- ---
    MALY_BOBIK: no prave delam taky operativa a desne me nebavi... strasne otravnej char.. mam za sebou teprve Alderaan...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: tak ono na to neni moc cas, obehat heroicy s postavama pak FP a to nove s mainem pak OPS resit conquest a pak vsechen matros a credity prekopat na novej gear ...

novej jsem jeste nedodelal ani :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam