• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    TORUG: Vlastně to tak divný není, hlavně se pohybuju v levelovacích zónách a wz mi došlo. :)
    No když se rozhodnu pro impérium, taky si pak poprosím o invite :)
    TORUG
    TORUG --- ---
    ALONSY: to je zvlastni no, denne byva online kolem 60 o vikendech i kolem 80-90
    TORUG
    TORUG --- ---
    Budu tak za 30 minut online
    TORUG
    TORUG --- ---
    CARB6N: klidne se pak ozvi me na Ghadawu, Rashawu nebo Naxxir..
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    MALY_BOBIK: Hele, tak sorry. Ja ted jeste musim na postu, vyvencit zvire a pak jeste trochu makat. Napis mi, prosim, na jekejch charakterech se tam vyskytujes a ja ti napisu o inv, az se sejdeme online.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    MALY_BOBIK: Co teď?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CARB6N: napis cca kolem puly zpravu tady a ja lognu
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CARB6N: za cca pul hodiny budu online, k setum- budou to predelavat a budou z ops zase padat tokeny
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Tak jsem si to opet taky stahnul (bloody Rogue One). Presunul jsem se na Red Eclipse, uz jsem se pomalu rozkoukal (dodelal jsem 70) a rad bych dostal inv do Stroke my Wookie. Komu mam kdy napsat?.)

Btw. zatim jsem otevrel 11 beden a jen v jedny byla setovka. Pokud to pujde timhle tempem, tak budu mit command rank 80+ a teda i tier 2 bedny driv, nez budu mit vsechny 230 set armoringy. Nebo to pada casteji a ja jen nadostatecne vzivam RNG Jesuse?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    TORUG: Se divím, že jsem někoho od nich potkala jednou. :-)
    No já ještě furt nejsem rozhodnutá co budu mít jako hlavní char - asi přemýšlím mezi IA, kterého jsem nehrála pekelně dlouho a smugglerem, ale třeba mě ještě zaujme něco jiného. :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    co jsem ted koukal tak z CZ/SK tam je uz asi 10+ lidi :)
    TORUG
    TORUG --- ---
    MALY_BOBIK: ja budu snad uz kolem 6
    TORUG
    TORUG --- ---
    PELENDUR: Stroke my Wookie je Imperium guilda ;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    invite do guildy muze zaridit torug nebo ja, ingame budu asi tak kolem 9-10 az prijdu ze sauny
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    na red eclipse jsou:
    cryogenics (spojeny cryo a reapers) maji asi 1 progres grupu a jinak hrajou pvp. mam tam par altu na pokec ale krom toho pvp moc aktivni nejsou
    TOFN is fucking death nebo tak nejak (Legion Of kaas z TOFN) hrali na republice a ted zacali zase na impech, snazi se natahat lidi, nez sli na RE k republice byl sem u nich. lidi v pohode

EU bych doporucil ty wookie, akce se delaji casto. ted by se mela delat nova ops grupa. celkove se tam nenudim :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    Strike my Wookie bude moje guilda za republiku ale zjistil jsem že většinu charů na vyšších levelech mám za imperium tak chci vědět i o nějaké guildě tam... ;)
    TORUG
    TORUG --- ---
    ja jsem ve Stroke my Wookie, kterou mi doporucil MALY_BOBIK.. je to tam fajn.. kdyztak se tam pohybuju na charech Rashawu, Ghadawu a Naxxir
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Kazdopadne se rad pridam k vam jestli jste vseci ve stejne :))
    TORUG
    TORUG --- ---
    TRIPLT: nejakou CZ/SK guildu jsem tam videl, ale dost pochybuju o jejich kvalitach.. Jedna z tech guild co spamuje general chat na Fleete :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Teda co si pamatuju, já si vždy vybírám pvp servery, a pamatuju si, že jsem dost prskala, když všichni kamarádi začali hrát tady.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam