• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TRIPLT: obcasne me to delalo jeste na byte u bevalky ale tam jsem to prisuzoval netu po antene
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Nesetkal jste se prosím někdo s problémem, že ve hře dostáváte server drop lagy? Normálně hraji na latenci cca 60 ms... a sem tam (někdy častěji) se stane, že to naskočí až na nějakých 20.000.
    Po 10-15 sec je to zase ok...
    Googil jsem a prej tento problém měli lidi kolem roku 2012-2014... tak jsem asi nějaká rarita... :/
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    TRIPLT: Kazdopadne i tak to jedu pekne na light side... tesim se pak az budu hrat za imperium a budu to vsechno bez premysleni zabijet :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MALY_BOBIK: Taky mi prijde, ze za Jediho je tam toho taky dost na zabiti... :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: za jedyho sem mel moznost nekoho kuchnout parkrat mozna by se to dalo spocitat na prstech rukou :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MALY_BOBIK: To asi hrajem jinou hru :D Za Repuliku mi možností "zaplať a chcípni" přijde taky dost. :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TORUG: tak ono za impy to je budto a) chcipni b) zaplat a chcipni c) zaplat a vypadni. U republiky to je a) vem si moje prachy a kahloty b) vem si moje prachy c) jdi prosim prosim pryc

to je jeden z duvodu proc me jedy desne strasne nebavil, trooper je proste vojak a nuda smugler byl vcelku vtipnej ale nak sem nedopracoval nato ho dohrat.

A co se animaci a pohybu tyce mi prijde imp strana hezci
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: zkus mi sem vecer napsat a uvidime kdo z oficiru bude online, nase ops grupa ma raid az zitra takze nevim zda bude Alen a Rafi online
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    aháááááá tak stroke my wookie je imp guilda - super :D tak to bych tam vzal svého assassina a operativku. Dost mě baví příběhy jak jsou propletené spolu a tak se snažím udělat legendary ale jde to pomalu. Ale tihle dva jsou 50+ ;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: muj main he mercka v healu :)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    (Sorry za OT, ale ja jsem taky Honza, takže mi to přišlo vtipný)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    TORUG: No už jdu! Ale je to krásnej, krásnej ten, krásná, no já to nemůžu ani vyslovit.
    TORUG
    TORUG --- ---
    Mercenary je na heal dobrej
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    TORUG: No teď hraju bounty huntera a baví mě tak, že přemýšlím, že si ho nechám nakonec a budu mít jako maina jeho. :-D Je healovací BH co k čemu? :-D
    Ale spíš to zatím vidím na toho IA.
    TORUG
    TORUG --- ---
    ALONSY: to vis, ze jo.. znas to "Honzo, Honzo, pojdte k nam!" :D
    Me to za imperium bavi vic.. clovek muze byt v tech story questech trochu vic sakrastickej.. za republiku mi to vsechno prislo takovy "too serious".. zvlast Jedi :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    TORUG: Vlastně to tak divný není, hlavně se pohybuju v levelovacích zónách a wz mi došlo. :)
    No když se rozhodnu pro impérium, taky si pak poprosím o invite :)
    TORUG
    TORUG --- ---
    ALONSY: to je zvlastni no, denne byva online kolem 60 o vikendech i kolem 80-90
    TORUG
    TORUG --- ---
    Budu tak za 30 minut online
    TORUG
    TORUG --- ---
    CARB6N: klidne se pak ozvi me na Ghadawu, Rashawu nebo Naxxir..
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    MALY_BOBIK: Hele, tak sorry. Ja ted jeste musim na postu, vyvencit zvire a pak jeste trochu makat. Napis mi, prosim, na jekejch charakterech se tam vyskytujes a ja ti napisu o inv, az se sejdeme online.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    MALY_BOBIK: Co teď?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam