• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Uz jsou vesmirne souboje aspon na urovni SW:Rogue leader, nebo je to porad jen hezci Rebel Assault?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    já si to snad zase znovu updatuju kua, jste mě úplně namlsali :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: cryogenic jsou na impech ale hrajou malo web jim uz moc nejede
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: Imperiálové nebo republika? Dobrá otázka, ale musíš to víc rozvést:) Jako třeba: Kde je víc lidí? Který story jsou lepší? A tati, je batman vědec? atd.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    MALY_BOBIK: Já s tebou souhlasim, hrát dark side za impérium je naprosto magorský: "Tak ty mi děkuješ za pomoc? Tak to chcípni!", "Jé, ty jsi mi dost pomohl, tak chcípni.", "Jo vy se k nám chcete přidat, tak to chcípněte.". Člověk musí jet light side, aby se necejtil jako naprostej psychopat.

Zatímco když hraješ light side za rep, tak máš pocit, že ten scénář musel psát Dušek s papažem Františkem. "Takže vy jste posledních 20 let terrorizoval celou planetu? Zřídil jste koncentrační a vyhlazovací tábory pro wookie a mučil jste a vraždil všechny, kteří se vám nelíbili? Jo, a teď vás chtějí zatknout a soudit? Tak to si vemte můj lightsaber, všechny moje credity, tady je moje loď, mám v ní milenku, tak si s ní užijte, já zatim budu čekat venku a odhánět ty rozvášněné davy. Až budete hotovej, tak tam mám ještě hezkou mimozemšťanku, tak zatímco si budete užívat s ní, tak bych Vám mohl zatím vyčistit boty a ať je síla s Vámi a vše zlý pryč". Tam azse člověk musí jet light side, aby se necejtil jako naprostej psychopat. :)
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    Dík. Imperiálové nebo republika? Nějaký referral linky máte? Nejsem čistej f2p, jsem preferred.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: red eclipe - cryogenix na casual f2p hrani ti to postaci
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    Na kterým serveru je nějaký aktivní cz/sk guilda, kde je místo pro pref2play.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MALY_BOBIK: ja hral kdysi dark jedie a teda tam to bylo celkem maso :-)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MALY_BOBIK: také jsem prvně tušil problém v internetu, bohužel se to nepotvrdilo... :/
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TRIPLT: obcasne me to delalo jeste na byte u bevalky ale tam jsem to prisuzoval netu po antene
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TRIPLT: mozna i jo :) je to dlouho co jsem ho hral ale furt to je desne slunickovej jouda
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Nesetkal jste se prosím někdo s problémem, že ve hře dostáváte server drop lagy? Normálně hraji na latenci cca 60 ms... a sem tam (někdy častěji) se stane, že to naskočí až na nějakých 20.000.
    Po 10-15 sec je to zase ok...
    Googil jsem a prej tento problém měli lidi kolem roku 2012-2014... tak jsem asi nějaká rarita... :/
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    TRIPLT: Kazdopadne i tak to jedu pekne na light side... tesim se pak az budu hrat za imperium a budu to vsechno bez premysleni zabijet :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MALY_BOBIK: Taky mi prijde, ze za Jediho je tam toho taky dost na zabiti... :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ALONSY: za jedyho sem mel moznost nekoho kuchnout parkrat mozna by se to dalo spocitat na prstech rukou :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MALY_BOBIK: To asi hrajem jinou hru :D Za Repuliku mi možností "zaplať a chcípni" přijde taky dost. :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TORUG: tak ono za impy to je budto a) chcipni b) zaplat a chcipni c) zaplat a vypadni. U republiky to je a) vem si moje prachy a kahloty b) vem si moje prachy c) jdi prosim prosim pryc

to je jeden z duvodu proc me jedy desne strasne nebavil, trooper je proste vojak a nuda smugler byl vcelku vtipnej ale nak sem nedopracoval nato ho dohrat.

A co se animaci a pohybu tyce mi prijde imp strana hezci
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: zkus mi sem vecer napsat a uvidime kdo z oficiru bude online, nase ops grupa ma raid az zitra takze nevim zda bude Alen a Rafi online
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    aháááááá tak stroke my wookie je imp guilda - super :D tak to bych tam vzal svého assassina a operativku. Dost mě baví příběhy jak jsou propletené spolu a tak se snažím udělat legendary ale jde to pomalu. Ale tihle dva jsou 50+ ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam