• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: Vyplynulo by, kdybych nepřehlídl ten příspěvek pod tím:)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: Cryogenic tu je nize popsano a Lordbeedoo je jejich guildmaster obrazek si o nich muzes udelat sam pripadne jejich web https://plus.google.com/u/0/+CryogenicSwtor
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    CARB6N: ptal jsem se na zaměření té guildy, myslel jsem, že to vyplyne z kontextu.
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    CARB6N: zas snad nemusíš posbírat všechny d/ls pointy ne. :) Mě chvílema celkem vadilo jak mě příběh hnal do něčeho, co bych nechtěl, kdybych si moh vybrat - konkrétně na začátku, jak jsi musel někde na Corusantu nebo kde vybíjet domobrance, co se zformovali, když se na ně Republika vykašlala. Podobně blbej pocit jsem měl snad v GW2 z toho přicmrndávání zamindrákovaný lesbičance. :)
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    No já jsem se zajímal spíš o rep guildu, i když imperiála mám jednoho alta taky. Hraju na ToFN, na RE si samozřejmě můžu taky založit. Ale jsem preferred bez expanzí (lvl 50) a bez ambicí, takže do nějaký guildy budu tak jako tak spíš tak do počtu. :)
    TORUG
    TORUG --- ---
    kazdopadne Beedoo moc nerozumim tvymu rozhorceni, Bobik nerekl nic cim by tvoji guildu snizoval nebo Vam odhanel lidi, naopak zminil Cryogenic jako moznou variantu CZ/SK guildy.. Na umele generovany dramata tady nejsme zarizeny..
    Kazdopadne udelam za tebe tvoji praci recrutingu zajemcu:
    https://plus.google.com/u/0/+CryogenicSwtor - tady se mrknete, ceska aktivni guilda
    a jako dalsi varianta http://strokemywookie.com/ - par cechu tam uz je taky

tim by jsme to mohli asi uzavrit, ze jo? ;)
    TORUG
    TORUG --- ---
    TORUG: 2+ roky zpet, jsem chtel rict... dneska jsou slova tezka, venku je zima o.O
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TORUG: co odeslo to nolife jadro na vildstar tak se to tam vcelku dalo, na zacatku hry to ale byla takova pravzlastni guilda co brala vse co mluvilo cesky :)
    TORUG
    TORUG --- ---
    MALY_BOBIK: 2+ roky jsem byl u REAPERS.. ty byli fajn..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TORUG: hele asi se teda fakt vytahli co ja vim :) kdyz lognu alta vidim par lidi z reapers co jedou pvp a na ts bylo 5 lidi co to pvp jeli :)

ale aby se predeslo flejmu a tak dale tak jak pese Beedoo cryogenic jsou asi ted jedina aktivni CZ guilda kdo chce k nim at spamuje fleetu :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    jinak LORDBEEDOO: a crygenic nechci nijak schazovat ani urazet :) byla to dobra guilda kdyz jsem tam aktivne hral (nevim kde vzal ze jsem se nikdy niceho nezucastnil teda) tak meli zhruba 25+ lidi up raidy delali v jedne ops grupe druha se tak nejak snazila dat dohromady ale nenasel se nikdo (ani ja) kdo by ji ucine vedl + lidi tak nejak nemeli zajem slozit plnohodnotnou grupu. Ted mi asi beedoo na truc vyhaze alty :) takze nebudu moci podat nejake blizsi info ale kdyz jsem byl vecer zaplej meli online v prumeru 2-15 lidi zalezelo podle casu.

Pokud se zvedli z prachu tak jim to jen preju imp strana uz chtela nejakou opravdu funkcni a aktivni cz/sk guildu. z tech mnoho zustali uz asi jen oni
    TORUG
    TORUG --- ---
    MALY_BOBIK: kamaradi do deste.. :D :D ja jen ze "píše o věcech, o kterých nemá šajn" sedi presne na ID WRATA :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TORUG: mluvi o me :) s Beedem sme si moc nesedli :D
    TORUG
    TORUG --- ---
    LORDBEEDOO: to mluvis o Wratovi ne? :D
    LORDBEEDOO
    LORDBEEDOO --- ---
    Informace jsou nepřesné, protože jsou od člověka, který v guildě už není, nikdy se tam ničeho nezúčastnil, když měl možnost nikdy nic nezorganizoval a který píše o věcech, o kterých nemá šajn.

Ale nepřišel jsem se sem dohadovat, jen říct potenciálním zájemcům reálné info - Cryogenic je 100 % funkční guilda dospělých hráčů, kde lidi, kteří mají chuť hrát a jsou ochotni pro to i něco udělat (TS, starparse, sledovat web, něco se přiučit a přečíst) si určitě přijdou na své.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    jinak dneska budu doma od pul paty tak kdyby nekdo chtel k wookium tak mi napiste tady zpravu
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LORDBEEDOO: hod sem spis ten vas G+ web, jinak informace nejsou nepresne :) mate asi tak jednu progress grupu stareho jadra co jede spolu a pvp jedou hlevne lidi z reapers. Tech 10-15 lidi vcelku sedi pokud mate ops day.
    Ale drzim vam palce at se zase vytahnete
    LORDBEEDOO
    LORDBEEDOO --- ---
    Ahoj všem, vidím, že spousta lidí se zajímalo o Imepriální guildu a našel jsem tady pár "nepřesných" informací o guildě Cryogenic - je to 100 % fungující guilda s 10 - 15 lidmi online ve večerních hodinách, kde non stop běží PVP a několikrát týdně se chodí operace. Už se těšíme na 5.1 a návrat k normálnějšímu gearování a HM operacím. Nováčci jsou vítáni. GM, Cryogenic
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TRAGED: jo ty myslis se svoji lodi litani :) hele to ti nepovim ja sem ve sve lodi byl naposledy tak pred rokem :D ale asi to je stale stejny. Pridali ale vesmirne souboje v raketkach :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MALY_BOBIK: Dotaz mam na formu. Pamatuju arcade like mod, kdy se leti po stejne trase jak v Rebell Assault. Tak me zajima jestli je tam uz i mod s volnym letem.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TRAGED: hele vim ze lidi z guildy to hrajou, ale stale to je ze musis par dni litat okolo a neumirat a hrabat body abys nakoupil a mohl krojit :)
    TORUG
    TORUG --- ---
    MALY_BOBIK: no presne takovej pocit z toho mam.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam