• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    INF1466Star Wars: The Old Republic™ - You were deceived!
    hutt
    Oficiální web | Updates
    Jak používají dřevěné kostky a stavebnice děti pri hře
    Oldrepublic.cz | SW-Tor.cz | Přehled cz/sk guild
    Torhead | DarthHater DB | R2-DB
    STAR WARS: The Old Republic - Known In-Game Issues: Updated September 4th, 2014
    Known issues

Zapište si své postavy na nástěnku

rozbalit záhlaví
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    MALY_BOBIK: hut cartel me tez desive nudil. ne a ne se do toho dostat
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MALY_BOBIK: Oricon?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TRIPLT: hut cartel sem popravde jeste nedohral nak me to vubec nechytlo, Oricon se jim povedl krasne i s pribehem a Revan asi dle meho nej. KOTFE a KOTET jsou taky povedeny podle me to zato stoji
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Jak je to prosim se story mode tech poslednich datadisku? Jsou rozdilne story pro imperium/republiku a jednotlive charaktery nebo je to stejne? :)

Dokoncil jsem ted Hutt cartel a musim rici, ze tezka nuda... Chystam se na Revana, ale nejak me pocatecni nadseni opousti... dam sanci jeste nejakemu imperialnimu story a necham to zase ulezet jak pred lety :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    PELENDUR: tak to me tesi, me dycky bavil jedi knight. A sralo me ze kdyz ho nejedes jako tanka tak je uplne nahovno.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: mam 3 dps mara, jug, sin. Aktivne jedu jen toho Sina a ten me vcelku bavi. Ja teda ale nehraju dps na DMG spis for fun :D jako dps sem strasne tele a neumim to takze jedu hlavne healery ty mam tri :) ted si davam dohromady sorcku aby mela 230+ gear a prubnu ji s nakym pugem v opsce.
    Jinak jsem maximalne spojojen se svou merckou
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    MALY_BOBIK: jj to - ale píšou že assassin dps už nejni nic moc (teda pokud ho nejedeš s tím stromem napůl tankovacím) a jugg prostě mě přišel že je defaultně tank... Ale prej je horší než ass tank.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: jogurt byl vzdycky prase a Sin to same
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    tak jsem si vybral assassin tanka a dps juggernauta - just for lulz - a koukám na guidy a tam tvrdí že to jsou op classy... Lol - co se to se swotrem stalo? :D
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    WHITEANGEL: zkus support - jsou docela rychlí...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    vsude 0 prochazel jsem to 3x
    TORUG
    TORUG --- ---
    WHITEANGEL: jsi si jistej, ze neni na nejakym jinym serveru? je potreba prekliknout ze serveru Severni Ameriky na servery Evropy.. mrkni na to jeste jednou..
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Hele zapl jsem to po XY letech a z mych 8 full charu nemam ani 1 ma nekdo podobnou zkusenost ?
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TORUG: jj je to nesmysl
    TORUG
    TORUG --- ---
    Nastesti se od pvp gearu celkove upousti ve vsech mmo
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ono hlavne proflakat wz a udelat si pvp gear byla otazka trochu delsi chvile a pak si jen prudil lidi ktery ten gear nemeli
    TORUG
    TORUG --- ---
    Jak rika Bobik, kdyz je tam jeste zakomponovanej pvp gear tak jeto uplne padly na hlavu..
    TORUG
    TORUG --- ---
    Jj v kazdym mmo je wpvp o kids na max lvlu drticich lowlvls.. Stale jeste po x letech obcas zapnu wowko a postavy mam na rppvp a pvp serverech.. Je to fakt otrava.. Jeste kdyz tam tyhle decka gankujou..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TRIPLT: po zruseni pvp gearu by to asi bylo dobry ale ve finale to bylo jak je psano. Prisel jouda v top pvp gearu a zabijel mensi lvly nebo i stejny. Ta demence ze v top PVE gearu proste cloveka v PVP nesundas byla silena

jinak PVP instance ve svete sou a bejva tam dost lidi co delaji HC
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: jinak ja to delal tak ze sem udelal 50+ a pak tak nejak delal pribeh, ted s tim vsim co mam to jedu normalne a sem stejne preexpenej
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: na to potrebujes dohrat u vsech pribeh :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    jinak já ted strávil z posledních 10 dní 9 v práci takže jsem neměl na nic čas. Ale dneska bych konečně rád zahrál trošku. Pracuju na legendary statusu (3x 50tky) ale co myslíte mám raději se zaměřit ted na jednu postavu a vyšvihnout jí co nejvýš nebo si spíš užít příběh ze základu a pojmout to komplexně? protože zatím jsem si všiml že všechny ty linky se sbíhají do dost epických rozměrů. Třeba Imperial agent i assassin si byli dost blízko....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam